آیا ردیابی گوشی و سیم کارت خاموش امکان پذیر است یا نه؟
در صورتی که گوشی گم شده شما به هر دلیلی خاموش شده است و نمی توانید با آن ارتباط برقرار کنید، حتما نیاز دارید که پاسخ این سوال را بدانید. برای ردیابی گوشی سرقتی یا گم شده، هر زمان که گوشی شما با یک سیم کارت فعال شود امکان ردیابی از طریق اپراتورهای مخابراتی وجود دارد. اما اگر گوشی شما خاموش باشد، سیگنالی به دکل های اپراتورهای مخابراتی ارسال نمی شود. در نتیجه امکان ردیابی گوشی خاموش از طریق اپراتورهای مخابراتی وجود ندارد. اما در صورتی که گوشی شما گم شده و یا به سرقت رفته است می توانید از خدمات سامانه همیاب۲۴ برای ردیابی گوشی خود استفاده کنید. سامانه همیاب۲۴ از طریق همکاری با اپراتورها، دادگستری ها، کلانتری ها و اصناف موبایل و کامپیوتر سراسر کشور خدمات ارزشمندی را در جهت تسهیل و تسریع فرآیند ردیابی گوشی های سرقتی/مفقودی فراهم کرده است.

ردیابی گوشی در اپراتور همراه اول
- با مراجعه به دفاتر پشتیبانی همراه اول درخواست مسدودسازی سیم کارت را بدهید
- تا گذشت 10 روز از مسدودسازی صبر کنید
- بعد از گذشت 10 روز کد *111*2141# را با یک خط همراه اول شماره گیری کنید
- بارکد یا شماره 15 رقمی به اسم IMEI را که بر روی جعبه گوشی مفقودشده است را وارد کنید
- بلافاصله پیامکی تحت عنوان:{ درخواست شما ثبت شد، پاسخ ظرف 48 ساعت از طریق پیامک ارسال خواهد شد} دریافت خواهید کرد
- بعد از گذشت 10 روز کاری نتیجه ردیابی طی پیامکی برای شما ارسال خواهد شد
- اگر نتیجه مثبت بود، شما باید مبلغ 300.000 تومان را به حساب شرکت همراه اول وارد کنید تا این شرکت کد ره گیری را در اختیار شما بگذارد بعد از دریافت کد ره گیری شما می توانید از طریق مراجع قضایی و با ارائه کد ره گیری حکم ها و برگه های لازم را دریافت کرده و در اولین فرصت نسبت به ارسال آن ها به شرکت همراه اول اقدام کنید
- اگر نتیجه منفی بود شما می توانید بلافاصله اقدام به ثبت درخواست مجدد کنید، اما باید توجه داشته باشید که در هر دوره شما از طریق هر خط همراه اول فقط یک بار می توانید درخواست ردیابی گوشی را دهید

ردیابی گوشی در اپراتور ایرانسل
- با مراجعه به دفاتر پشتیبانی ایرانسل درخواست مسدودسازی سیم کارت را بدهید
- تا گذشت 5 روز از مسدودسازی صبر کنید.
- بعد از گذشت 5 روز کد *6101# را با یک خط ایرانسل شماره گیری کنید
- بارکد یا شماره 15 رقمی به اسم IMEI را که بر روی جعبه گوشی مفقودشده است را وارد کنید
- بلافاصله پیامکی تحت عنوان:{ درخواست شما ثبت شد، پاسخ ظرف 48 ساعت از طریق پیامک ارسال خواهد شد} دریافت خواهید کرد
- بعد از گذشت 2 روز کاری نتیجه ردیابی طی پیامکی برای شما ارسال خواهد شد
- اگر نتیجه مثبت بود، شما باید با مراجعه به مراجع قضایی درخواست پیگیری سیم کارت خود را از طریق کد پیگیری که با پیامک نتیجه مثبت برای شما ارسال شده را دهید و مدارک و حکم هایی را که از مراجع قضایی دریافت می کنید را به شرکت ایرانسل ارسال کنید تا در اولین فرصت شرکت ایرانسل نیز با کمک پلیس بتواند سیم کارت و موبایل سرقت شده شمارا پیدا کند
- اگر نتیجه منفی بود، شما می توانید پس از گذشت 5 روز کاری از زمان دریافت پیامک دوباره درخواست ردیابی سیم کارت خود را بدهید.

ردیابی گوشی در اپراتور رایتل
برای ردیابی گوشی های سرقتی یا گمشده از طریق اپراتور رایتل، مراحل زیر را دنبال کنید:
- جهت جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی ابتدا نسبت به مسدود کردن سیم کارت اقدام نمایید.
- شماره IMEI دستگاه خود را به سرشماره 6101 پیامک کنید.
- پس از ثبت موفق شماره سریال از شما درخواست می شود تا در صورتی که در زمان مفقودی دستگاه از سیم کارت رایتل استفاده می کردید شماره آن را ارسال و در غیر اینصورت، عدد ۰ را ارسال فرمایید.
- سپس باید یکی از بازه های زمانی اشاره شده در زیر را جهت ردیابی دستگاه خود انتخاب کنید
عدد ۱: از ۱۰ روز گذشته تا ابتدای روز جاری (هزینه ۱۰۰۰ ریال)
عدد ۲: از ابتدای روز جاری تا ۱۰ روز آینده (هزینه ۱۰،۰۰۰ریال)
عدد ۳: از ۱۰ روز گذشته تا ۱۰ روز آینده (هزینه ۱۱،۰۰۰ ریال)
توجه با ارسال عدد ۱ نتیجه ردیابی بعد از ۲۴ ساعت برای شما ارسال خواهد شد. در صورتی که عدد ۲ یا ۳ را انتخاب کنید در هر زمان که نتیجه ردیابی مثبت باشد، به شما اطلاع رسانی خواهد شد و در صورت منفی بودن حداکثر بعد از ۱۰ روز پاسخ اعلام می شود.
- بعد از کسر هزینه، درخواست شما جهت ردیابی در سیستم ثبت خواهد شد.
- در صورت مثبت بودن نتیجه ردیابی در اسرع وقت برای طی مراحل قانونی و تهیه دستور قضایی اقدام کنید. ضروریست کد پیگیری که در پیامک برای شما ارسال شده، در دستور قضایی درج شود.
- در صورت منفی بودن پاسخ، می توانید درخواست ردیابی دستگاه خود را دوباره ثبت کنید.
- با ارسال عدد ۹ به سرشماره ۶۱۰۱ می توانید سوابق درخواست های خود را مشاهده کنید
- این سرویس فقط مثبت یا منفی بودن نتیجه ردیابی را مشخص می کند و ارائه اطلاعات هویتی مربوط به فرد استفاده کننده از گوشی مستلزم دستور قضایی است.

ردیابی گوشی سرقتی در سامانه کشوری همیاب۲۴
برای فعال شدن فرآیند ردیابی گوشی خود در سامانه کشوری همیاب۲۴ شما می توانید، شماره IMEI گوشی را در این سامانه ثبت نمایید. بعد از ثبت مشخصات دستگاه در سامانه همیاب۲۴، ردیابی گوشی سرقتی شما در اپراتورهای مخابراتی فعال شده و علاوه بر این با اطلاع رسانی کشوری از خرید و فروش و خروج دستگاه از مرزهای کشور جلوگیری می شود و بین تمام کالاهای پیدا شده سراسر کشور، کلانتری ها و بازرسی های مرزی جستجو و نتیجه آن به اطلاع شما می رسد. ویژگی مهم دیگر همیاب۲۴ امکان استعلام همزمان طرح رجیستری و سرقتی گوشی می باشد. به این صورت که در هنگام خرید کالای دیجیتال، تنها با یک استعلام شما می توانید به طور همزمان از رجیستر بودن و سرقتی نبودن دستگاه اطمینان حاصل کنید و ناخواسته مرتکب جرم خرید یک کالای سرقتی نشوید.
ردیابی سیم کارت نتیجه می دهد ؟
اگر سیم کارت شما به دلایلی مفقود یا سرقت شده باید از همان روزهای ابتدای نسبت به مسدود کردن سیم کارت خود اقدام کنید تا پروسه کاری شما جلو بیفتد، پس در هرکدام از مراحل ردیابی سیم کارت سعی کنید در اولین فرصت کارههای تان را انجام دهید. اگر شانس داشته سیم کارت شما پس از مفقودی یا سرقت داخل موبایل بماند در این صورت عملیات ردیابی بسیار ساده و در کمترین زمان اجرا می شود. اگر به هر دلیلی ردیابی سیمکارت از روش های بالا که توضیح دادیم صورت نگرفت سعی کنید بعد از دومین ردیابی از طریق مراجع قضایی و پلیس اقدام به ردیابی سیم کارت خود کنید. ردیابی سیم کارت از طریق پلیس بسیار قوی تر و دقیق تر از ردیابی به وسیله اپراتور سیم کارت است، اما باید توجه داشته باشید که ردیابی از طریق مراجع قضایی بسیار پروسه زمان بر سختی است چون به دلیل مشغله های کاری این مراجع و اولویت هایی که وجود دارد باید زمان زیادی را صرف کاغذبازی های این اداره کنید اما این را بدانید که در آخر حدود 80درصد این ردیابی ها نتیجه می دهد. توجه داشته باشید که جعبه و بارکد موبایلی که می خرید همیشه نگه دارید و آن را دور نی اندازید، چون عملیات ردیابی چه توسط پلیس باشد چه توسط اپراتور فقط و فقط با بارکد روی جعبه دستگاه مفقودشده امکان پذیر است.
دیدگاه ها و تجربیات خود را پیرامون این نوشته با ما در میان بگذارید…