به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از نی نی سایت، پژوهشگران دانشگاه اسلو دریافتند: روند زایمان در زنانی که از زایمان کردن ترس و نگرانی دارند، معمولا هشت ساعت است درحالی که این مدت درمورد سایر زنان بیش از شش ساعت و نیم می باشد.
محققان براساس نتایج تحقیقات خود گفتند: ترس زنان از زایمان باعث می شود که در بدن آنها هورمون آدرنالین ترشح شود که این هورمون باعث متوقف شدن انقباض عضلات رحم به طور مطلوب به منظور خروج نوزاد از رحم می شود.
تحقیقات همچنین نشان داد: این دسته از زنان بیشتر به بی حسی اپیدورال یا سزارین نیاز دارند و به علت همکاری اندک با ماما هرگونه کمک ضروری به تاخیر می افتد.
محققان از 2206 زن باردار که در هفته سی و دوم بارداری بودند خواستند تا یک آزمایش روانی را برای ارزیابی میزان ترس آنها از زایمان انجام دهند و روشن شد که 7.5 درصد از زنانی که برای اولین بار زایمان داشتند، از این امر ترس داشتند.
خانم سامنتا سالویزین آدامز پژوهشگر مسئول این تحقیقات گفت: به طور کلی هر اندازه مدت زایمان طولانی شود به همان اندازه خطر اجرای سزارین افزایش می یابد اما این اشاره ضروری است که درصد زیادی از زنانی که از زایمان می ترسند، به شیوه طبیعی زایمان می کنند و در نتیجه، این توصیه لازم نیست که به طور معمول اقدام به عمل سزارین اختیاری بکنند.
این تحقیقات نشان داد: زنانی که از زایمان ترس داشتند، مدت انجام زایمان آنها یک ساعت و 32 دقیقه بیشتر زمان می برد.