به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از ایرنا، «جلیل سالاری» در آیین رونمایی از اجرای آزمایشگاهی طرح بهنگام سازی فروش (بهنوش) در هوشمندسازی عرضه سی ان جی که در مرکز آموزش اندیشه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی برگزار شد، افزود: جمع آوری کارت های سوخت آزاد جایگاه های عرضه صحت ندارد و دولت نیز هیچ برنامه ای مبنی بر افزایش قیمت سوخت ندارد.
وی با اشاره به اهمیت ورود دانش بنیان ها در پروژه های صنعت پالایش، تأکید کرد: ضروری است ظرفیت های بخش سرمایه گذاری با شرکت های دانش بنیان با یکدیگر تجمیع شده و به اجرای کار و پروژه مبادرت کنند.
معاون وزیر نفت گفت: در این باره به شرکت های زیرمجموعه تکلیف کرده ایم در زمینه همکاری با شرکت های دانش بنیان برنامه ریزی کنند و مقرر شده است همه ساله دست کم پنج قرارداد در این زمینه منعقد شود.
سالاری با بیان اینکه ذخیره سازی سوخت در شرایط مطلوبی قرار دارد، گفت: چالش و مشکلی در زمینه تأمین سوخت در کشور وجود ندارد و با توجه به ذخیره سازی مطلوب انجام شده در شرایط فعلی، سوخت مایع مورد نیاز حوزه نیروگاهی تأمین می شود.
اجرای طرح پایلوت هوشمندسازی جایگاه های عرضه سوخت در دو جایگاه سی ان جی در شهر تهران
«علی اکبر نژادعلی»، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی نیز در این آیین طی سخنانی گفت: به منظور اجرایی سازی بحث هوشمندسازی جایگاه های عرضه سوخت گاز طبیعی اتاق های فکر متعددی شکل گرفت و نظرات مطرح و چالش ها بررسی و مطالعه شد.
وی افزود: اجرای این پروژه در دو سه سال گذشته مغفول مانده بود و به رغم تمهیدات، وجود نیرو و مشاوره ها و تکنولوژی لازم، در ابتدای کار ادامه فرآیند میسر نبود و با ادامه این روند، نه تنها پروژه به بهره برداری نمی رسید، بلکه هزینه هنگفتی را نیز تحمیل می کرد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با تأکید بر اینکه برای اجرای طرح بهنگام سازی فروش در هوشمندسازی عرضه سی ان جی در جایگاه های عرضه سوخت گاز طبیعی از ایده ها و افکار نو بهره گرفته شد، بیان کرد: ما پیش از این با پروژه ای میلیاردی روبه رو بودیم که اجرای آن در قالب طرح جدید به نفع اقتصاد و صنعت کشور تمام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی تأکید کرد: در این طرح به مجوزهایی، چون تأکید بر داشتن معاینه فنی خودرو ها و تأمین امنیت و مدیریت فروش از طریق ارتباطات الکترونیکی تأکید و تمرکز شده است.
نژادعلی تصریح کرد: این پروژه پس از تست های امنیتی و پدافندی در دو جایگاه در پایتخت به صورت پایلوت اجرایی خواهد شد و در صورت حصول نتیجه مثبت اجرای آن به سراسر کشور تسری خواهد یافت.
عدالت در توزیع یارانه های بخش حمل ونقل، زیرساخت کارآمد، انعطاف پذیری، سیاست پذیری، کاهش چشمگیر هزینه ها، افزایش شفافیت و فسادستیزی، افزایش درآمد دولت از محل تحدید قاچاق و انحراف فرآورده ها، چابک سازی و کوچک سازی دولت همسو با سیاست های اصل ۴۴ قانون اساسی، مدیریت توزیع و اعمال سیاست های تشویقی و امکان توسعه طرح های ملی پالایشی از جمله اهداف و مزایای اجرای طرح ملی بهنگام سازی فروش در هوشمندسازی جایگاه های عرضه سی ان جی در کشور است.
حذف دوربین پلاک خوان و زیرساخت ارتباطی، تجمیع داده های فروش به صورت برخط، تسهیم خودکار وجوه دریافتی از مشتریان، رصد آنلاین شرایط فنی و داده های فنی جایگاه ها و امکان اعمال سیاست های تنبیهی برای خودرو های پرخطر از جمله دستاورد های این طرح در هوشمندسازی جایگاه های عرضه سی ان جی خواهد بود.