به گزارش ساعد نیوز به نقل از خبر آنلاین،بطور کلی در حاضر مجلس هیچ نقش مثبتی در ساختار اقتصادی ،اجتماعی و سیاسی ایران ایفا نمی کند. البته این مشکل مجلس فعلی نیست بلکه از قبل از انقلاب و بعد از انقلاب ، همین گونه بوده است . از مجلس اول مشروطه به بعد ، نقش مجلس دائماً ، روند نزولی داشت و پس از انقلاب هم از مجلس اول تا الان که مجلس یازدهم است، نقش سازنده قوه مقننه ، کاهشی و نقش تخریبی آن افرایشی بوده و نمونه های فراوانی از اقدامات مخالف و حتی متضاد آنان با مطالبات و خواست ملت ، جنجال برانگیز و در حافظه تاریخی ایران و ایرانیان ثبت شده است .
تازه ترین نمونه از چنین اقداماتی ، طرح موسوم به «صیانت» است که نه فقط ملت بلکه حاکمیت را در آستانه فاجعه ای اجتماعی و اقتصادی قرار داده است . برهمین اساس، تأکید دارم ، طراحی طرح صیانت و تلاش برای تصویب و اجرای آن ، توطئه ای برنامه ریزی شده علیه نظام است و عده ای آگاهانه و ناآگاهانه ، راهبر و پیاده نظام اجرای این توطئه شده اند .
هرچند ، طراحان و حامیان صیانت ، همواره تأکید می کنند که هدف آنان صیانت از حقوق مردم در فضای مجازی و خلاص کردن نظام از شر فشارهای ضدانقلابی و ضدفرهنگی فضای مجازی است اما باید یادآور شد که قاطبه مردم و کارشناسان ، اعم از غیرسیاسی ها ، اصلاح طلبان و حتی بخشی زیادی از اصولگرایان ، قاطعانه، صیانت را مغایر اراده ملت می دانند و پیشاپیش مشخص است که این طرح ، اگر تصویب و به مرحله اجرا برسد ، پایگاه و پشتوانه مردمی نخواهد داشت و بالعکس ، به دلیل محدودسازی حق دسترسی مردم به فضای مجازی که امروزه ، حقی بدیهی و ضروری است ، با مخالفت های شدید و پرشمار مردم مواجه خواهد شد و معترضان خشمگین را رودرروی حاکمیتی قرار خواهد داد که در این برهه زمانی آکنده از فشارهای کمرشکن چالش های داخلی و خارجی ، بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره مندی از حمایت مردمی است .
بنابراین ، ابطال بخش دوم ادعای طراحان و حامیان صیانت ، یعنی سودمندی اجرای این طرح برای نظام هم ، سرابی بیش نیست و باید امیدوار باشیم ، در فهرست کسانی که فریب این سراب را خورده اند یا خواهند خورد ، نام و نشانی از تصمیم سازان و تصمیم گیران بالادستی نباشد .