دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

جامعه /

واکنش به هجمه‌ها علیه واکسن ایرانی کرونا/ محدودیت های کرونایی با شدت ادامه دارد 

یکشنبه، 14 دی 1399
کد خبر: 126631
ساعد نیوز:سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا به برخی هجمه‌ها علیه ساخت واکسن کرونا در ایران واکنش نشان داد.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره ارز تخصیصی برای خرید واکسن کرونا، گفت: ۵٢ میلیون دلار برای خرید واکسن کرونا از طریق کوواکس تخصیص یافته است.

رئیسی در واکنش به برخی هجمه ها علیه ساخت واکسن کرونا در ایران، اظهار کرد: به ما اگر بگویند یک ایرانی رئیس ناسا شده یا یک ایرانی در آلمان یک فناوری اختراع کرده است، باور می کنیم اما اگر این فناوری در ایران اختراع شود، بسیاری باور نمی کنند این در حالی است که واکسن سازی در انستیتو پاستور ایران ١٠٠ سال قدمت دارد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: ما واکسن های بسیاری مانند ثلاث و هپاتیت ب تولید می کنیم. هر چند که واکسن سازی کار پیچیده ای است اما اینطور نیست که توانمندی ساخت واکسن را نداشته باشیم. بسیاری کشورها مانند ایران، هند، چین و ترکیه در این زمینه اقداماتی انجام داده اند.

چند درصد کرونا مثبت ها قرنطینه را ترک می کنند؟

او درباره میزان بیماران کرونایی که قرنطینه را ترک می کنند، افزود: با اجرای طرح شهید سلیمانی به دلیل رصد محله محور افراد کرونا مثبت، آمار شکست قرنطینه بسیار کاهش پیدا کرده است و فکر نمی کنم بیش از ۲۰ درصد کرونا مثبت ها قرنطینه را ترک کنند، زیرا رصد تلفنی بیماران کرونایی به صورت محله محور انجام می شود و افرادی که نیاز به خرید داشته باشند، خریدهای آن ها توسط تیم طرح شهید سلیمانی که در آن محله است، انجام می شود. همچنین به افراد در صورت نیاز بسته معیشتی داده می شود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: خطر عادی انگاری بیماری کرونا با کاهش موارد وجود دارد. محدودیت های کرونایی با شدت ادامه دارد و خوشبختانه جو عموم جامعه و مسئولان هم مانند گذشته نیست و هنوز با بازگشایی صنف خاصی موافقت نشده است.

کمتر از یک هزار بیمار کرونایی در هتل ها قرنطینه هستند

رئیسی درباره استفاده از تخت های هتل ها و مسافرخانه ها برای قرنطینه بیماران کرونایی، یادآوری کرد: ١١ هزار تخت نقاهتگاهی در هتل ها و مسافرخانه ها ایجاد کردیم که این تعداد تخت قابلیت افزایش به ١٠٠ هزار مورد را دارد، اما از این طرح استقبال نشد و کمتر از یک هزار نفر از این تخت ها استفاده کردند.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز یکشنبه 16 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
برای چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه تان به کتاب با سرعت نور کلیک کنید!
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان
هندی حرف زدن محمدرضا گلزار در آنتن تلویزیون/ آیسان خانوم باید به این همه استعداد افتخار کنه +فیلم
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
ترجمه رسمی انگلیسی اسناد و مدارک
مراحل اکسپت مقاله