یادداشتهای روزانه مسعود: آدم میماند پس چه کسی این همه فیلترینگ را اعمال کرده است؟
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری ساعدنیوز، کانال پارودی یادداشت روزانه رئیس جمهور مربوط به یکشنبه 2 دی را اینگونه نوشت:
این یادداشت را جدی نگیرید:
یکشنبه، 2 دی
میترسیدم امروز هم موقع سخنرانی، یاد همسرم باعث گریه [و قطع سخنرانی] شود
امروز، میلاد حضرت زهرا (س) [و روز مادر و روز زن] بود. صبح باید میرفتم مراسم تجلیل از مقام زن. از خانه که میخواستم بیرون بیایم، خیلی یاد همسر مرحومم افتادم. میترسیدم امروز هم موقع سخنرانی، یاد ایشان باعث گریه [و قطع سخنرانی] شود. سعی کردم روی خودم مسلط باشم که مراسم به هم نخورد. خانمهای [هیأت] دولت هم حضور داشتند. زهرا [پزشکیان] هم کنارم نشسته بود. یک دانشجوی دختر [سها قمریان] سخنرانی خوبی کرد. خیلی هم برایش دست زدند. درباره رفتار نامناسب نیروهای حراست [دانشگاهها] با دانشجوهای دختر، در کنار گشت ارشاد و … و تبعیضهایی که علیه خانمها در دانشگاهها و آموزش عالی وجود دارد، صحبت کرد. روان و متین حرف میزد. متن خوبی هم نوشته بود. بقیه هم خوب حرف زدند. واقعا کلی سخنگوی دولت بالقوه در سالن حضور داشت. به من هم انتقاد کرد که چرا بهجای توجه به ساختارها و قوانینی که باعث مهاجرت بچهها میشود، آنها را مقصر میدانم که [از کشور] میروند. راست میگوید. البته منظور من هم این است که باید بمانند [و با همین ساختارها و قوانین تبعیضآمیز] بجنگند. کسی غیر از آنها نمیتواند اوضاع را بهتر کند. آخرش هم به کلامی از مولا (ع) اشاره کرد که روز [انتقام] مظلوم از [روز] ستم ظالم سختتر است.
به راستی که مولای ما مظهر حق و حقیقت بوده است
در صحبتهایم گفتم شاخص ما باید حق و عدالت باشد. باید حق را بپذیریم. اگر هم نسل جدید حق میگوید، باید خودمان را با آن تطبیق دهیم. حق همه را به رسمیت بشناسیم و با همه، فارغ از جنسیت و نژاد و … با حق و انصاف برخورد کنیم. اینقدر از حق گفتم که بعد از سخنرانی یاد کلام پیامبر (ص) افتادم که «الحق مع علی و علی مع الحق». به راستی که مولای ما مظهر حق و حقیقت بوده است.
عکسم با پسر المپیادی [که همدیگر را در آغوش گرفتهایم] خیلی در فضای مجازی دیده شده است
عکسم با پسر المپیادی [که همدیگر را در آغوش گرفتهایم] خیلی در فضای مجازی دیده شده است. خودش هم گویا در صفحه مجازیاش درباره آن نوشته است. بچههای هلدینگ رسانهای خبر دادند. دوست داشتم صفحهاش را ببینم و با دغدغههایش [بدون واسطه] آشنا شوم. اما بچههای هلدینگ [رسانهای] گفتند شاید در صفحهاش معذب شود و چیزی باشد که نخواهد شما ببینید. منطقی میگفتند. احتمالا در صفحهاش دیگر [مثل مراسم دیروز] کت و شلوار نپوشیده است.
آدم میماند پس چه کسی این همه فیلترینگ [را اعمال] کرده است؟
آقای [ابوالحسن] فیروزآبادی [دبیر سابق شورای عالی فضای مجازی] دیشب در تلویزیون [برنامه شیوه شبکه 4] علیه فیلترینگ صحبت کرده است. آدم میماند پس چه کسی این همه فیلترینگ [را اعمال] کرده است؟ همه که مخالفاند. آقای [سعیدرضا] عاملی [دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو شورای عالی فضای مجازی] هم در این برنامه گفته تکلیف فیلترینگ این هفته در شورا [عالی فضای مجازی] مشخص خواهد شد. در شورا که حرف دیگر میزنند، حالا جلوی دوربین اینطور میگویند. ببینیم و تعریف کنیم. ما که موضعمان مشخص است، ولی انصافا دستمان کوتاه است. قولش را داده بودیم و پایش ایستادهایم. میمانیم و تلاش میکنیم.
مردم با کلی امید میآیند بیمارستان
خبر کور شدن 9 نفر [بعد از عمل جراحی] در بیمارستان نگاه خیلی غصهدارم کرد. مردم با کلی امید میآیند بیمارستان. نمیشود که اینقدر راحت اشتباه [پزشکی] رخ دهد. باید مسئله را بیشتر بررسی کنم.
[در مذاکرات] کار سختی در پیش داریم
آمریکاییها هم حرف از مذاکره میزنند. [جک] سالیوان [مشاور امنیت ملی دولت بایدن] گفته ترامپ برای توافق با ایران فرصت خوبی دارد. لابد منظورش این است که ایران ضعیف شده و آمریکا میتواند امتیاز بیشتری بگیرد. [در مذاکرات] کار سختی در پیش داریم. این آمریکاییها خیلی اهل سیاست هستند. البته آن سیاستی که ما قبول نداریم. آدم باید House of Cards را ببیند که یک مقدار از کارشان سر در بیاورد. ان شاء الله که در عمل پوشالی بودن خانه و سیاستشان را ببینیم.
سایر اخبار سیاسی را اینجا دنبال کنید