به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از اقتصادنیوز، این واکسن تجربی به عنوان یک گزینه مناسب برای کاهش سرعت و حتی بهبود عوارض کووید ۱۹ امید زیادی را ایجاد کرده است. در حال حاضر این واکسن مراحل اولیه آزمایشات انسانی را طی می کند؛ اما قرار است پس از دریافت مجوز از مقامات، در ماه جولای با کمک ۳۰ هزار داوطلب، مجددا مورد آزمایش قرار گیرد.
بر اساس این اقدامات، هر دو شرکت تولیدکننده واکسن مجوز انجام تبلیغات و بازیابی را دریافت کرده اند. این شرکت ها آمادگی تولید انبوه ۱۰۰ میلیون واحد از این واکسن را قبل از پایان سال ۲۰۲۰ میلادی دارند و می توانند تا پایان ۲۰۲۱ میلادی، ۱.۲ میلیارد واحد دیگر از آن را تولید کنند.
ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همه گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی های این سازمان ویروس کرونا را «همه گیر جهانی» شناسایی و اعلام می کند.
بر اساس آخرین گزارش سازمان جهانی بهداشت، تاکنون ۱۲ میلیون و ۶۲۵ هزار و۱۵۶ نفر به این بیماری مبتلا شده اند، هفت میلیون و ۳۶۱ هزار و ۴۵۴ نفر بهبود یافته اند و ۵۶۲ هزار و ۷۶۹ نفر جان خود را از دست داده اند.
دانشمندان بسیاری در سراسر جهان به دنبال ساخت واکسن این پاندمی هستند.
4 سال پیش