به گزارش پایگاه خبری ساعدنیوز، رئیس عدلیه گفت: در بعضی پروندهها رقبا، جریانهای سیاسی و جناحهای مختلف اغراض خاص خود را دارند که این هیچ ربطی به قاضی و فرآیند رسیدگی پرونده ندارد. اینها با اغراض مختلف توقعات و انتظاراتی دارند که ربطی به قوه قضاییه ندارد.
از سالهای اول انقلاب تا الان بخواهم پروندههایی که مورد بهرهبرداری جناحها قرار گرفتهاند را نام ببرم بیش از 30_ 40 مورد میشود.
میگویند همین پرونده خیلی زود رسیدگی شده است، دو سال رسیدگی به این پرونده طول کشیده است؛ دو سال زمان کمی است؟
ادعا شده صرف سهلانگاری برای متهمان حکم صادر شده است؛ اصلا اینطور نبوده است یا اینکه گفتند عدم نظارت، اصلا اینگونه نیست. یعنی مسائلی که از لحاظ حقوقی عنوان مجرمانه دارد و ترک فعل ساده نیست اتفاق افتاده است.
در این پرونده رعایت احتیاط صورت گرفته است و به لحاظ خدماتی که داشتهاند تخفیف هم داده شده است. اتفاقا دو پرونده یعنی نهادههای دامی و پرونده بعدتر از آن (چای دبش) در یک مواردی شیوههای خاص و غلط منجر به وقوع جرم داشت و شبیه به هم هستند.
میزان نیاز ما به ورود چای، تولید چای و ... کاملا مشخص است. اما ناگهان در یک زمانی واردات چای چندین برابر میشود.
ارز تخصیص دادند اما چای وارد نشد و کسی نپرسید چایی که گفته بودید کجاست؟ این بحث صرف سهلانگاری و عدم علم نیست.
توجیهشان ذخیره کردن چای بود، آیا این مقدار ذخیره چای در شرایط ارزی خاص کشور و نیاز به تخصیص ارز به واردات کالاهای اساسی واقعاً ضروری بود؟ فرد گفته است من دنبال بیشتر ذخیره کردن هستم پس اطلاع داشته است.
رسیدگی به این پرونده، در زمره افتخارات نظام است؛ آن را به اغراض و تعلقات سیاسی و جناحی آلوده نکنیم؛ شهید رئیسی و آقای مخبر در این خصوص ورود مجدانه داشتند/کاری که ماحصل همکاری قوه قضاییه و دولت سیزدهم است را خراب نکنیم؛ این جفاست/ باید تاکید کنیم که رسیدگی به این پرونده، واجد اثرات بازدارندگی است و میتواند با آسیبشناسی صورت گرفته، در آینده از بسیاری از جرائم در حوزه تخصیص ارز پیشگیری کند.
برای تماشای ویدئوهای خبری اینجا کلیک کنید.