به گزارش سرویس فیلم و سریال ساعد نیوز به نقل از قدس آنلاین، رامبد جوان که موفقیت چشمگیری درسینما با فیلم «زودپز» داشته و پیش از این نیز «خندوانه» را در شبکه نسیم کارگردانی و اجرا میکرد، حال برای اولین بار و در جدیدترین پروژه خود نیز به سراغ نمایش خانگی رفته و در برنامه رادیویی استودیو هشت که از رادیو نمایش پخش میشود، در باره برنامه جدیدی با عنوان «کارناوال» صحبت کرد. این برنامه، آنطور که رامبد جوان توضیح داده تیم مفصل در اتاق فکر دارد. 16 هنرمند به برنامه دعوت شدهاند و از آنها خواسته شده با دغدغهها و موضوعات و توانمندیهای خود تیم تشکیل دهند، تمرین کنند و آماده شوند تا روی صحنه برنامه «کارناوال» بیایند و با ارائه پرفورمنس با سایر گروه ها رقابت کنند. این برنامه که طبق گفتهها احتمال میرفت در نوروز 1404 به انتشار در شبکه نمایش خانگی برسد با تاخیرهایی مواجه شد و اکنون پس از گذشت 20 روز از سال جدید با توجه به استوری جدید رامبد جوان، پخش این برنامه نزدیک است.
«کارناوال» شامل اجراهای متنوعی از هنرمندان در رشتههای مختلف مانند موسیقی، تئاتر و نمایش خواهد بود. هنرمندانی مانند روزبه حصاری، بامداد افشار، رویا میرعلمی، سینا ساعی، سامان احتشامی و علی اوجی از جمله هنرمندانی هستند که در این رویداد حضور خواهند داشت و مردم عادی در غیاب داوران به آنها رای میدهند. اجراهای این برنامه در چادری مخصوص، مشابه سیرک، برگزار میشود و هر هنرمند بر اساس استقبال تماشاگران، بین دو تا شش اجرا خواهد داشت. البته نکته جذاب این برنامه، نقد و بررسی تماشاگران است که در پایان هر اجرا، مخاطبان نظرات مثبت و منفی خود را درباره اجرا ارائه میکنند و این نقدها میتواند بر تعداد اجراهای بعدی تأثیرگذار باشد. حتی تماشاگرانی که نظر منفی دادهاند، در صورت متقاعد شدن توسط سایرین، میتوانند نظر خود را تغییر دهند و اجراهای بیشتری برای هنرمندان فراهم کنند.
با این حال، ورود رامبد جوان به عرصه رئالیتی شوها و تمرکز بر تجاریسازی این نوع محتوا، نگرانیهایی را در میان منتقدان و مخاطبان ایجاد کرده است. «خندوانه» به عنوان یک برنامه موفق کمدی، توانسته بود پدیده استندآپ کمدی یا ایستگاه خنده را به خوبی بومیسازی کند. اما حالا با تغییر رویکرد به سمت تولیدات تجاری، این سوال مطرح میشود که آیا جوان قادر خواهد بود عناصر هنری و خلاقانه را در «کارناوال» حفظ کند یا به تدریج در لوپ تجاریسازی غرق خواهد شد که البته به نظر میرسد «کارناوال» میتواند نقطه عطفی در کارنامه جوان باشد. همچون خندوانه در این برنامه هم تماشاگران در استودیو حضور دارند. اما دو تفاوت وجود دارد. تعداد تماشاگران این بار بسیار بیشتر است و عددی در حدود 500 تماشاگر را تخمین زدهاند و قرار است بیشتر از خندوانه در برنامه سهیم باشند. آنها داورانی هستند که به اجراهایی که میبینند امیتاز میدهند. جوان در باره موضوع این رئالیتی شو و شیوه برگزاریاش هم اینطور توضیح داده است که این برنامه شباهتی با تلنت شوها و برنامههای استعدادیابی در ارائه کار دارد. اما تفاوتش این است که این بار گروههای شرکت کننده حرفهای هستند و داوری به معنای کارشناس وجود ندارد بلکه 500 تماشاگر هستند که به این گروهها رای میدهند. در هر قسمت 2 گروه رقابت میکنند که علاوه بر اجرای خود، کنفرانس و گفتگویی هم با تماشاگران دارند یعنی مثل کنفرانسهای فستیوالها با تماشاگران گفتگو میکنند و یک بار دیگر از آنها رای میگیرند. این بخش هم بسیار اهمیت دارد که میتواند امتیاز را بالا یا پایین ببرد. این پروژه نوآورانه تلاش میکند ارتباطی نزدیکتر میان تماشاگران و هنرمندان برقرار کند و بستری برای نمایش هنرهای متنوع فراهم آورد.