آموزش نحوه اعتراض به عدم دریافت طرح کالابرگ الکترونیک + فیلم

  پنجشنبه، 23 اسفند 1403   زمان مطالعه 5 دقیقه
آموزش نحوه اعتراض به عدم دریافت طرح کالابرگ الکترونیک + فیلم
ساعدنیوز: اعتراض به واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی، مستلزم تماس با شماره 6369-021 یا ورود سرپرست خانوار به سامانه حمایت hemayat.mcls.gov.ir و ثبت درخواست بررسی مجدد دهک بندی خانوار است. واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی می تواند به دلایلی مانند نقص اطلاعات، تغییر دهک بندی، مشکلات بانکی یا خطاهای اداری رخ دهد.

به گزارش سرویس جامعه پایگاه خبری ساعدنیوز، کالابرگ الکترونیکی، یکی از طرح های حمایتی دولت بوده که به منظور کاهش فشار اقتصادی بر اقشار کم درآمد، طراحی شده است. این طرح با ارائه کمک های نقدی و غیرنقدی، سعی در بهبود وضعیت معیشت مردم داشته و تا کنون، به صورتی موفق در این خصوص، عمل نموده است.

با این حال، گاهی اوقات و در برخی موارد، مشکلاتی در واریز کالابرگ الکترونیکی پیش می آید که نیازمند پیگیری و رسیدگی است و همین امر، ضرورت آشنایی با علل، همچنین مراحل و نحوه اعتراض به واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی را ایجاب می نماید.

لذا در مقاله حاضر و با هدف اطلاع رسانی، واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی، مورد بررسی قرار گرفته و پس از ارائه شماره تماس کالابرگ الکترونیکی، درباره نحوه اعتراض به واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی، توضیح داده شده است. علاقمندان به کسب اطلاعات در این باره می توانند، ادامه مقاله را مورد مطالعه قرار دهند.

واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی


قبل از بررسی نحوه اعتراض به واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی و ارائه شماره تماس مربوط به این امر، لازم است تا در خصوص علل واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی، توضیح داده شود؛ چراکه واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی می تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد که آگاهی از آن ها به رفع سریع تر مشکل کمک می کند.

اصلی ترین دلیل واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی، عدم مشمولیت برای دریافت یارانه یا تغییر دهک بندی خانوار است. کالابرگ یارانه، به خانوارهایی که در دهک بندی 1 تا 7 قرار گرفته اند، پرداخت می شود و در صورت تغییر دهک بندی به 8 تا 10، کالابرگ برای خانوار، واریز نخواهد شد. (تغییر دهک بندی، دو بار در سال و پس از بررسی اطلاعات خانوار و انجام آزمون وسع، صورت می گیرد و سرپرست خانوار، تنها دوبار در سال می تواند به دهک بندی خود، اعتراض کند.)

دلایل فنی مانند نقص در اطلاعات بانکی یا مشکلات سامانه نیز می تواند باعث واریز نشدن کالابرگ شود. بر خلاف تصور برخی، مسدود بودن حساب یارانه، تاثیری در دریافت کالابرگ ندارد، مگر آن‌ که سرپرست خانوار فقط یک حساب بانکی داشته باشد.

دلیل دیگر می تواند مربوط به تاخیر در پرداخت از سوی سازمان مربوطه باشد. گاهی سیستم های بانکی یا نرم افزاری، دچار اختلال می شوند که این موضوع باعث تاخیر در واریز کمک ها می گردد. همچنین، ممکن است فرد به اشتباه از لیست مشمولان حذف شده باشد که در این صورت نیاز به بررسی مجدد دارد.

در برخی موارد نیز عدم تطابق اطلاعات هویتی فرد با سامانه، باعث واریز نشدن کالابرگ می شود. به عنوان مثال، اگر نام یا کد ملی فرد در سامانه با اطلاعات بانکی همخوانی نداشته باشد، انتقال وجه انجام نمی شود. برای حل این مشکل، بهتر است از طریق سامانه ها یا مراجع مربوطه یا شماره تماس کالابرگ الکترونیکی پیگیری لازم صورت گیرد.

شماره تماس کالابرگ الکترونیکی


در توضیح شماره تماس کالابرگ الکترونیکی باید گفت، برای پیگیری مشکلات مربوط به کالابرگ الکترونیکی، شهروندان می‌ توانند با شماره تلفن پیش بینی شده برای این امر، تماس گرفته و از راهنمایی های لازم کارشناسان، بهره مند گردند.

شماره تماس کالابرگ الکترونیکی در تهران 6369 و برای شهرستان ها، 0216369 می باشد. بر اساس آنچه در بخش سوالات متداول سامانه شما شبکه ملی اعتبار آمده، این سامانه پاسخگویی، هر روز از ساعت 8 تا 22، آماده خدمت‌ رسانی به شهروندان است.

باید دانست، در صورتی که مشکل از طریق تماس تلفنی حل نشود، حسب مورد، مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت، پلیس 10+ یا ادارات مربوطه، توصیه می‌ گردد. ارائه مدارک شناسایی کامل و مستندات لازم در این مرحله، بسیار اهمیت دارد تا کارشناسان بتوانند به بهترین شکل، مشکل را بررسی و حل کنند.

نحوه اعتراض به واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی


اینکه نحوه اعتراض به واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی چگونه می باشد، مبحثی است که در این تیتر از مقاله دینا، بررسی خواهد شد. با توجه به اینکه مهم ترین دلیل عدم واریز کالابرگ، تغییر دهک بندی خانوار می باشد، برای اعتراض به واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی، سرپرست خانوار باید وارد سامانه حمایت شده و پس از مشاهده وضعیت دهک بندی و اطمینان از تغییر آن، اعتراض خود را در قالب درخواست بررسی مجدد دهک بندی، ثبت نماید.

برای این امر، فرد باید آدرس hemayat.mcls.gov.ir را جستجو کرده و برروی گزینه "ورود به سامانه حمایت"، کلیک کند.

نحوه اعتراض به واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی

در این مرحله باید پس از تعیین نوع کاربر، مواردی چون کد ملی سرپرست خانوار و اعداد تصویر امنیتی در کادرهای مربوطه، وارد شده و برروی گزینه "ورود به سامانه"، کلیک شود. امکان ورود به سامانه، از طریق گزینه مربوط به "پنجره ملی خدمات دولت هوشمند" نیز وجود دارد.

نحوه اعتراض به واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی

در این گام، فرد دهک بندی خانوار را مشاهده خواهد کرد و در صورت اعتراض، باید برروی گزینه "درخواست بررسی"، کلیک کند.

نحوه اعتراض به واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی

با کلیک برروی گزینه "درخواست بررسی"، متن مربوط به توافقنامه، به شخص نمایش داده خواهد شد و او باید پس از مطالعه توافقنامه، موافقت خود را با آن، اعلام نماید.

نحوه اعتراض به واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی

در مراحل بعدی، به ترتیب، اطلاعات مربوط به ساختار خانوار، خودروی اعضای خانوار، درآمد آن ها، اطلاعات بانکی اعضای خانوار، بیماری خاص یا معلولیت اعضای خانوار، وضعیت فعالیت اعضای خانوار در بازار بورس، نمایش داده خواهد شد.

پس از مطالعه اطلاعات فوق الذکر، متنی مشابه آنچه در تصویر زیر است، به فرد نمایش داده می شود و او باید، موافقت خود را با آن، اعلام نماید. (محتوای متن، از این قرار است که فرد، موافق بررسی مجدد وضعیت خانوار می باشد.)

نحوه اعتراض به واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی

با اتمام ثبت درخواست بررسی، شناسه یکتا ثبت درخواست، به فرد نمایش داده خواهد شد که می تواند نسبت به چاپ و ذخیره آن، اقدام کند.

نحوه اعتراض به واریز نشدن کالابرگ الکترونیکی

شایان ذکر است، پس از ثبت موفق درخواست اعتراض به دهک بندی، امکان درخواست مجدد تا دوره بعدی دهک بندی آتی، وجود نخواهد داشت. در صورتی که شخصی از خانوار، از حساب بانکی شخصی خود برای مقاصدی غیر از خانوار مانند کارپردازی، مدیریت ساختمان، تنخواه داری و ... استفاده کرده باشد، ضروری است در اسرع وقت، نسبت به جداسازی حساب تجاری از حساب شخصی اقدام نموده تا در محاسبات دوره آتی، اطلاعات صحیح بانکی مدنظر قرار گیرد.

نحوه‌ی اعتراض به دهک‌بندی از زبان سخنگوی طرح کالا‌برگ


جمع‌بندی


باید دانست، مرجع اطلاعات خانوار، سازمان هدفمندی یارانه ها می باشد، در صورت مشاهده مغایرت در اطلاعات اعضای خانوار، می بایست به همراه مدارک مورد نیاز، به دفاتر پلیس + 10 یا سایر درگاه های معرفی شده توسط آن سازمان مراجعه شود.

نکته مهم اینکه، اطلاعات خودرو، از مرجع "نیروی انتظامی" دریافت می شود، لذا در صورتی که عضوی از خانوار، خودرو را واگذار کرده ولی فرایند فک پلاک را طی ننموده، می بایست فرایند مربوطه را از مبادی ذی ربط پیگیری نماید، در این صورت، خروج خودرو از دارایی های خانوار با موفقیت انجام می پذیرد و اطلاعات خودرو در دوره دهک بندی بعدی، بروزرسانی خواهد شد.

لازم به اشاره است، چنانچه فرد، جزو خانواده های یارانه بگیر نیست و از این رو، کالابرگ الکترونیکی را دریافت نمی کند، باید به سامانه مربوطه، مراجعه کرده و نسبت به ثبت نام یارانه، اقدام کند. مطالعه مقاله زیر، در راستای کسب اطلاعات در این باره، توصیه می گردد.

برای مشاهده سایر مطالب مرتبط با جامعه اینجا کلیک کنید


27 دیدگاه


  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
از سراسر وب   
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها