معرفی رشته هنرهای نمایشی و سینما
سینما هنری است مبتنی بر ضبط تصویری حوادث و ترکیب خاص و عرضه آنها توام با صدا که با طرح مفاهیم گوناگون به طور بیانی ویژه در عرضه هنرها تجلی میکند. نوع و کیفیت ارتباط این رشته با سایر رشتههای هنری به گونهای است که میتواند از همه آنها به طور کمکی سود جوید. سینما با طرح مجموعهای ترکیبی از تصاویر و اصوات و با در نظر داشتن اصول حاکم بر این هنرها، به بیانی دست مییابد که مخصوص هنر سینما است. هنر سینما از نظر محتوا مبتنی بر زمینههای علوم ارتباطات، گوناگون علوم انسانی، ادبیات و رشتههای مختلف هنری بوده و از نظر تکنیکی از مباحث فیزیک صوت، شیمی، مکانیک و الکترونیک استفاده میکند.کارشناسی سینما یکی از دورههای آموزشی عالی است که هدف آن تأمین افراد متعهد و متخصص دراین رشته است تا نیازهای روزافزون جامعه رادر زمینههای مختلف هنر سینما پاسخ گو باشد. این رشته دارای ۴ گرایش تدوین، فیلمنامه نویسی، کارگردانی و فیلمبرداری است.
دیگر نگاه به سینما متوقف به یک نور، صدا، حرکت نیست، کات زدن و سکانس بندی فیلمها گرچه عبارتهای ساده و ماندگار سینما است، اما این رشته علوم بسیاری را ، که برخی از آن علوم آنقدر وارد حوزههای تخصصی میشوند که در نگاه اول ارتباط شان با سینما دور از ذهن مینماید، را در بر می گیرد.
سینما صنعتی پولساز و صاحب نام شده است. مجموعه ۴ گرایش فیلم نامهنویسی- کارگردانی- تدوین و فیلمبرداری ارکان اصلی آن هستند.
دارا بودن شمّ هنری، استعداد و علاقه همچنین تجربیات هنری ، علاقه و استعداد ذاتی به تئاتر جز عوامل تعیین کننده و بی بدیل این رشته هستند.
توانمندیهای لازم
اطلاعات عمومی هنر، آشنائی با عکاسی، روحیه اجتماعی قوی، داشتن قدرت بیان خوب، خلاقیب ذهنی بالا همچنین تسلط بر زبان و ادبیات فارسی بخصوص در گرایش فیلمنامهنویسی از عوامل مهم برای انتخاب این رشته است.
ضریب دروس و خلاقیت تصویری و تجسمی خلاقیت نمایش ۴و۲ است .
گرایش های رشته هنرهای نمایش و سینما
۱- کارگردانی تئاتر
۲- سینما
۳- تولید سیما و رادیو
۴- ادبیات نمایشی و نویسندگی رادیو
۵- بازیگری
موقعیت های شغلی رشته هنرهای نمایشی و سینما
۱- کارگردانی تئاتر
۲- سینما
۳- تولید سیما و رادیو
۴- ادبیات نمایشی و نویسندگی رادیو
۵- بازیگری