دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

ویدیو / دیدنی ها /

(ویدئو) سلطانِ انبه در جهان؛ قلب و مغز من در انبه است! 

یکشنبه، 01 مرداد 1402
ساعد نیوز: کشاورز مسلمان هندی می‌گوید: من با استعداد هستم. می‌توانم انبه را حتی در یک بیابان و در یک زمین بایر پرورش دهم. این کشاورز نام انبه‌هایش را به نام افراد مشهوری از جمله سچین تندولکر، بازیکن افسانه‌ای کریکت، آیشواریا رای بازیگر مشهور سینمای بالیوود و نارندرا مودی نامگذاری کرده است.

به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ساعد نیوز به نقل از فرارو، کلیم الله خان، باغبان 83 ساله هندی به مرد انبه‌ای هندی معروف است که بیش از 300 نوع میوه را روی یک درخت پرورش داده است.

کلیم الله خان با افتخار به درخت انبه 125 ساله‌ای اشاره می‌کند که مملو از ثمرات کار سخت او است. او در طول دهه‌ها حدود 300 نوع انبه را از "درخت مادر" در باغ 5.6 هکتاری خود در ملیح‌آباد آباد در اوتار پرادش پرورش داده است.

این درخت 9 متری دارای تنه‌ای تنومند و شاخه‌های ضخیم است که مانند آلوئه ورا غول پیکر پخش شده است، با برگ‌هایی با بافت‌ها و رنگ‌های مختلف از سبز روشن تا زرد - و تقریباً تمام شاخه‌های آن مملو از میوه‌هایی با رنگ، اندازه، طعم و بوی مختلف است.

کلیم الله خان می‌گوید: من به انبه وسواس دارم. همه این میوه‌ها را می‌بینید، همه آن‌ها مانند انسان‌ها با یکدیگر متفاوت هستند. آن‌ها متفاوت به نظر می‌رسند، طعم متفاوتی دارند و بوی متفاوتی دارند. من همیشه به انبه فکر می‌کنم. قلب و مغز من در انبه است. من در اطراف آن‌ها احساس شادی و هیجان می‌کنم.

وی افزود: شما همه انواع عطر‌های دنیا را جمع آوری می‌کنید، اما عطر انبه همه آن‌ها را شکست می‌دهد. به همین ترتیب، شما تمام غذا‌های خوش طعم دنیا را امتحان می‌کنید، اما طعم انبه عالی خواهد بود.

هند، خانه حدود 1000 گونه انبه و بزرگترین تولید کننده انبه در جهان است که تولید آن در سال گذشته 21 میلیون تن برآورد شده است.

اوتار پرادش بزرگترین ایالت تولید کننده انبه در هند است که سالانه چهار میلیون تن انبه دارد.

کلیم الله خان در خانواده‌ای کشاورز به دنیا آمد که انبه و سایر میوه‌ها را در دهکده کوچک ملیح آباد، پرورش می‌دادند.

پس از ترک تحصیل در سن 10 سالگی، آقای خان هرگز تحصیلات رسمی یا مدرکی در زمینه باغبانی دریافت نکرد. اما اشتیاق او باعث شد تا انواع جدیدی از میوه‌ها را پرورش دهد. در 17 سالگی، او با این ایده که انواع انبه را روی یک درخت پرورش دهد، تحت تأثیر قرار گرفت. او در ابتدا روی درختی که پدربزرگش در باغ کاشته بود، هفت نوع انبه را آزمایش کرد. وی می‌گوید: اما درخت نتوانست میوه بدهد و طوفان آن را خشک کرد. وی افزود: من غمگین بودم، اما امیدم را از دست ندادم.

کلیم الله خان گفت: در سال 1987، دوباره شروع به کار کردم و تا سال 1991 توانستم حدود 35 نوع انبه را پرورش دهم. اکنون این درخت بیش از 300 نوع انبه را به ما می‌دهد. آقای خان از روش پیوند استفاده می‌کند.

او می‌گوید: من با استعداد هستم. من می‌توانم انبه را حتی در یک بیابان و در یک زمین بایر پرورش دهم. او نام‌های تخیلی را برای انبه‌های خود گذاشته است. این کشاورز نام انبه‌هایش را به نام افراد مشهوری از جمله سچین تندولکر، بازیکن افسانه‌ای کریکت، آیشواریا رای بازیگر مشهور سینمای بالیوود و نارندرا مودی نامگذاری کرده است.

اشتیاق آقای خان باعث شهرت ملی و بین المللی او شده است. وی در سال 2008 جایزه Padma Shri، بالاترین جایزه غیرنظامی را دریافت کرد و جوایزی را از مالزی و کویت دریافت کرد.

او می‌خواهد انبه را در بین جوانان در سراسر جهان تبلیغ کند. کلیم الله خان گفت: من نگران آینده انبه هستم. افزایش جمعیت باعث مشکل خواهد شد. باغ‌ها و زمین‌های کشاورزی در حال تبدیل شدن به سکونتگاه‌های انسانی هستند.

هدف من این است که انبه هندی را در سراسر جهان مشهور کنم. من می‌خواهم انبه‌های خوشمزه و خوشمزه پرورش دهم.

هدف دیگر آقای خان تمرکز بر رواج استفاده دارویی از درختان انبه است. او می‌گوید که معجون عصاره گل و شیره درخت انبه می‌تواند بیماری‌ها از درد بدن تا بیماری قلبی را درمان کند.

وی می‌گوید: چهار سال روی این موضوع کار کردم. من در سال 2008 شروع کردم و در سال 2012، موفق به استخراج خون [شیره قرمز]از درخت شدم. انبه دارای ارزش دارویی طبیعی است. این درخت خون دارد که می‌تواند ناتوانی جنسی و بیماری قلبی را درمان کند. من می‌خواهم از این خون برای اهداف دارویی استفاده شود.

  برچسب ها: میوه انبه

پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز دوشنبه 03 دی
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
صف غذای خیریه در نیجریه جان 32 نفر را گرفت
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
مراحل سابمیت مقاله
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
ویدیوی ویژه‌ی روز مادر/ دکلمه احساسی "خان ننه" از «استاد شهریار»؛ حزین‌ترین توصیف از عشق به مادر
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
گردش در کاخ گلستان / بازدید از آثار و بخش های زیبای بجا مانده‌ی دوران قاجار