دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

بازار / رپورتاژ آگهی /

5 درایو شرکت زیمنس که تولیدکنندگان باید بشناسند 

چهارشنبه، 20 دی 1402
در این مقاله قصد داریم پرکاربرد ترین درایو های زیمنس را معرفی کنیم و ویژگی هر یک را توضیح دهیم ودر ادامه به تشریح معایب و مزایای هر مدل می‌پردازیم.

5 اینورتر معروف برند زیمنس

  1. درایو SINAMICS S120

  2. درایو SINAMICS G120

  3. درایو SINAMICS G150

  4. درایو MICROMASTER 440

  5. درایو SIMOVERT

اینورتر زیمنس SINAMICS S120

هنگامی که قصد خرید اینورتر را داشته باشدید، درایو g120 زیمنس یکی از پرکاربرد ترین درایوهای زیمنس است که قابلیت راه اندازی در مد وکتور و هم راه‌اندازی به صورت سرو (رای موتورهای القایی) را دارد و به عنوان یک درایو چندکاره شناخته می‌شود درایو S120 طوری طراحی شده است تا کنترل دقیق و کارآمد حرکت‌های مختلف در محیط‌های صنعتی فراهم کند.

ویژگی های درایو s120

Multi-Axis Drive System: یعنی کنترل همزمان چند واحد درایو را دارد. این باعث می‌شود که برای کاربردهای کنترل حرکت پیچیده که برای هماهنگی چند محوری ضروری است، مناسب می‌باشد.
High Dynamic Performance: یعنی سیستم درایو عملکرد دینامیک بالا را ارائه می‌دهد که امکان کنترل سریع و دقیق سرعت و موقعیت موتور را فراهم می‌کند. این برای کاربردهایی که به پاسخ‌های سریع و دقیق نسبت به تغییرات در فرآیند تولید نیاز دارند کارایی دارد.
Modular Design: یعنی این درایو به صورت مدولار ساخته شده است به طوری که کاربران می‌توانند بر اساس نیازهای خاص برنامه خود، ماژول‌های مختلفی را انتخاب کنند، از جمله ماژول‌های power modules و یا control unitsو همچنین ماژول های کمکی.
Vector Control Technology: کنترل دقیق گشتاور و سرعت را فراهم می‌کند. این مسئله برای کاربردهایی با شرایط بار متغیر حیاتی است و اطمینان حاصل می‌کند که عملکرد بهینه حفظ می‌شود.

Communication Capabilities: درایو S120 از شبکه های صنعتی PROFIBUS و PROFINETپشتیبانی می کند که باعث می‌شود ارتباط کارآمد با سایر اجزاء اتوماسیون را فراهم می‌کند.
Energy Efficiency: این قابلیت به پایداری و صرفه‌جویی در هزینه‌ها کمک می‌کند.

پیش از این که به معرفی سایر موارد بپردازیم لازم است این نکته را یادآور شویم تمامی محصولات معرفی شده در این صفحه را می‌توانید از شرکت اتوماسیون صنعتی سِوین صنعت با بهترین قیمت و گارانتی اصلی تهیه کنید.

اینورتر زیمنس SINAMICS G120

یک درایو مدولار و جمع و جور است که برای کنترل انواع موتورها طراحی شده است، از جمله موتورهای استاندارد القایی، موتورهای سنکرون و موتورهای خطی این اینورتر برای کاربردهای متنوع از جمله پمپ‌ها و فن‌ها تا سیستم‌های حمل و نقل و ماشین‌آلات پیچیده مناسب است.

ویژگی های درایو G120

  • Power Range: یک محدوده وسیع توان را پوشش می‌دهد که آن را برای کاربردهای با نیازهای توان مختلف مناسب می‌سازد.

  • Built-In Safety Functions: ایمنی در SINAMICS G120 اولویت دارد و این سیستم دارای توابع ایمنی داخلی است که با استانداردهای صنعتی مطابقت دارد. این امر اطمینان می‌دهد که شرایط محیط کار هم برای ماشین‌آلات و هم پرسنل به صورت ایمن‌تری فراهم شود.

  • Energy Efficiency: کارآیی انرژی یکی از اولویت‌های اصلی است که برای بهینه‌سازی مصرف انرژی است و صرفه جویی در هزینه ها کاربرد دارد.

  • Application Flexibility: انعطاف در کاربرد در درایو SINAMICS G120 بسیار وسیع است، از جمله پمپ‌ها، فن‌ها، کمپرسورها و سیستم‌های حمل ونقل و این قابلیت تطبیق‌پذیری این درایو را به یک راه‌حل چند‌جانبه برای فرایندهای صنعتی متنوع تبدیل می‌کند.
    Comprehensive Protection Features: سیستم درایو شامل ویژگی‌های جامع حفاظتی است تا در برابر بارهای زیاد، اتصال کوتاه و سایر مسائل احتمالی از موتور حفاظت کند. این موضوع باعث طول عمر ماشین‌آلات صنعتی می‌شود.

اینورتر زیمنس SINAMICS G150

درایو SINAMICS G150 برای فرآیندهای سنگین کاربرد دارد که بیشتر در صنایع بزگ مثل فولاد، نفت و گاز، کشتی سازی ها و ... استفاده می‌شود.

  • High-Power Performance: اینورترSINAMICS G150 برای کاربردهای با توان بالا طراحی شده است و در شرایطی که برای فرآیندهای صنعتی مختلف نیاز به میزان قابل توجهی توان وجود دارد، عملکرد عالی ارائه می‌دهد.

  • Water-Cooled Design: طراحی خنک‌شونده با آب یکی از ویژگی‌های اینورتر SINAMICS G150، طراحی خنک‌شونده با آب آن است. این امکان را فراهم می‌کند که حرارت به طور کارآمد انتقال یابد و برای کاربردهایی که خنک‌کردن هوا ممکن یا کمتر مؤثر است، مناسب باشد.

  • Wide Power Range: محدوده توان گسترده در SINAMICS G150 در محدوده وسیعی از توان را پوشش می‌دهد.

  • High Efficiency and Energy Savings: کارآیی بالا و صرفه‌جویی در انرژی در این درایو بر روی کارآیی بالا و صرفه‌جویی در انرژی تمرکز دارد. طراحی خنک‌شونده با آب به بهره‌وری حرارتی کارآمد کمک می‌کند تا مصرف انرژی را بهینه‌سازی می‌کنند

  • Comprehensive Cooling Options: این درایو گزینه‌های خنک‌کنندگی جامعی ارائه می‌دهد، که شامل نسخه‌های هوایی و آبی است. این انعطاف‌پذیری به کاربران این امکان را می‌دهد که روش خنک‌کنندگی مناسب تر را بر اساس نیازهای خود برای کاربردی‌های مختلف انتخاب کنند.

  • Easy Commissioning and Diagnostics: راحتی در نصب و تشخیص عیوب در درایو G150 همانند سایر مدل‌های برند زیمنس است که برای نصب آسان طراحی شده است. قابلیت‌های تشخیص جامع اجازه می‌دهد تا اپراتورها به طور کارآمد سیستم را نظارت کرده و خطاها رابه حداقل برساند.

  • Application Suitability: اینورتر SINAMICS G150 برای یک دسته از کاربردها مناسب است، از جمله فرآیندهای صنعتی سنگین مانند پردازش فلزات، معدن‌کاری و سیستم‌های پیشرانش دریایی. قابلیت‌های توان بالا آن آن را برای سناریوهایی که نیاز به توان درایو قابل توجه دارند استفاده می‌شود.

نکته دیگری که لازم است به خوانندگان گرامی این مطلب عرض کنیم این است که شرکت فنی مهندسی سِوین صنعت دارای تیم تخصصی ایرادیابی و تعمیر اینورتر تمامی برندهای صنعتی است.

اینورتر زیمنس MICROMASTER 440

درایو MICROMASTER 440 یک درایو کوچک و چندمنظوره است که برای کنترل سرعت و گشتاور موتورهای AC سه فاز طراحی شده است.

  • Compact Design: درایو MICROMASTER 440 در اندازه‌ی کوچکی طراحی شده است، که آن را برای کاربری‌های با فضای محدود مناسب می‌سازد.

  • Frequency Inverter Functionality: به عنوان یک مبدل فرکانس برای کنترل فرکانس و ولتاژ تامین شده به یک موتور AC طراحی شده است و این کار باعث تنظیم سرعت و گشتاور آن می‌شود. این در کاربری‌هایی که نیاز به کنترل دقیق برای عملکرد موتور است استفاده ‌می‌شود.

  • Wide Range of Applications: این درایو چندمنظوره بوده و برای انواع برنامه‌ها از جمله پمپ‌ها، فن‌ها، کمپرسورها و سیستم‌های کانوایر مناسب است. انعطاف‌پذیری آن انتخاب محبوبی در حوزه‌های مختلف صنعتی به وجود می‌آورد.

  • Comprehensive Motor Control: قابلیت کنترل جامع موتور را ارائه می‌دهد و به کاربران این امکان را می‌دهد که تنظیمات سرعت و گشتاور را بر اساس نیازهای خاص فرآیندهای خود تنظیم کنند. این به بهره‌وری انرژی و بهینه‌سازی عملکرد کمک می‌کند.

  • Integrated PID Controller:این درایو شامل یک کنترل PID یکپارچه است که کنترل حلقه بسته را برای دقت بیشتر در حفظ پارامترهای موردنظر فرآیند امکان‌پذیر می‌سازد.

  • User-Friendly Interface: درایو MICROMASTER 440 دارای یک رابط کاربری کاربرپسند با یک نمایشگر دیجیتال و دکمه‌های کنترل است. این امکان را فراهم می‌کند که تنظیم و پارامتری‌سازی درایو برای کاربران به راحتی انجام شود.

  • Flexible Communication Options: درایو MICROMASTER 440 از شبکه های صنعتی PROFIBUS پشتیبانی می کند که باعث می‌شود ارتباط کارآمد با سایر اجزاء اتوماسیون را فراهم می‌کند.

Easy Commissioning: برای راه‌اندازی آسان با روش‌های نصب ساده طراحی شده است. این کمک می‌کند تا کاربران به سرعت درایو را راه‌اندازی کنند و آن را به سیستم‌های صنعتی خود وصل کنند.

اینورتر زیمنس SIMOVERT

در دهه‌های گذشته، درایوهای سری SIMODRIVE (6SN11) از شرکت زیمنس به عنوان یکی از تکنولوژی‌های پیشتاز در راه‌اندازی موتورهای سرو در دستگاه‌های CNC استفاده می‌شدند. این درایوها از ورودی DC برخوردار بوده و همراه با ماژول تغذیه DC عرضه می‌شدند. عمدتاً در دستگاه‌هایی با چند محور که نیاز به دقت بالا در پوزیشن دارند، به کار می‌رفتند.

این درایوها مسئول راه‌اندازی و کنترل موتورهای سرو بوده و به‌صورت اصلی در حالت موشن کنترل عمل می‌کردند. از فیدبک رزولور استفاده بیشتری می‌کردند و برای کارهایی که نیاز به دقت بالا در کنترل حرکت داشتندبه کار می‌رفتند.

با گذر زمان و پیشرفت فناوری، این درایوها منسوخ شدن و جای خود را به درایوهای مدرن‌تر از سری V90 و S120 سینامیکس داده‌اند. با این وجود، هنوز در برخی دستگاه‌های CNC از این درایوها استفاده می‌شود.

برخی از ویژگی‌های دیگر از درایوهای قدیمی مانند SIMOVERT و Master Drive به شمار می‌روند. این درایوها در دو پکیج MC و VC عرضه می‌شدند. پکیج MC با کارت کنترلی جداشونده برای راه‌اندازی موتورهای آسنکرون طراحی شده بود و قابلیت کنترل در حالت V/F (Open Loop) و Vector Encoderless را داشت.

در زمینه‌ی پکیج VC، این درایوها با کارت کنترلی جداشونده با نام‌های CU1، CUVC، CU2، موتورهای آسنکرون را در حالت‌های مختلفی از جمله V/F (Open Loop)، Vector with Encoder (Close Loop)، Speed Control Vector with Encoder، و Torque Control کنترل می‌کردند.

این درایوها با توانایی‌های ورودی AC و یا DC تولید می‌شدند و برخی از آن‌ها به تنهایی قابلیت ورودی DC داشتند. منسوخ شدن این درایوها پس از تقریباً 20 سال، و جایگزینی آن‌ها با درایوهای سری G120، G130 و G150 برای توان‌های پایین و متوسط را به همراه داشت.

این درایوها مخصوص راه‌اندازی موتورهای DC بوده و در برخی صنایع مانند نیروگاه‌ها و صنایع لاستیک سازی هنوز استفاده می‌شوند.

  برچسب ها: زیمنس اینورتر

پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز شنبه 03 آذر
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
تبدیل پایان نامه به مقاله
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
نگاهی به انتخاب‌های شیک و زمستانی بازیگران زن ایرانی در دنیای کلاه بافت+عکس/ یکی از یکی خوش‌رنگ‌تر و جذابتر
ژیلا صادقی: من زنی هستم، آزاد/ در فطرت من حیا نهاده شده/می‌دانم از کجا باید شروع کنم و کجا می‌شود رها شد
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
شیلا خداداد: موهامو رنگ نمیکنم چون همینجوری و نچرال بودن رو دوست دارم؛ وقتی عروسی برم لاک میزنم و برمیگردم پاک میکنم+ ویدیو
علی دایی در واکنش به تقلید صدایش در مراسم استقلالی‌ها: در گذشته پادشاهان دلقک‌هایی داشتند که وظیفه‌شان تقلید صدا و خنداندن مردم بود+عکس
تست IQ/ فقط افرادی باضریب هوشی آلبرت اینشتین می‌توانند عددی که باید جای علامت سوال باشد را در 1 دقیقه پیدا کنند
ریشه این گیاه عمر را طولانی و سرماخوردگی را درمان می‌کند