به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از مهر،ناصر مطیعی گفت: قبل از سال جدید، صندوق رفاه دانشجویان در بخشنامه ای از دانشگاه ها در خواست کرد، خوابگاه هایی که قرار است در طرح های ارتقا مشارکت کنند را به صندوق رفاه دانشجویان معرفی کنند.
وی ادامه داد: معمولاً خوابگاه ها برای اجرای طرح ارتقا در چارچوب منابعی که هیأت امنا برای صندوق رفاه دانشجویان مصوب کرده است و بر اساس اولویت بندی مناطق محروم و خوابگاه های فرسوده تر انتخاب می شوند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان اعلام کرد: در مرحله بعد به دانشگاه ها اعلام می شود که کدام خوابگاه ها برای طرح ارتقا در چارچوب طرح مشارکتی و خیر محور و طرح ۵۰، ۵۰ ارتقا خواهند یافت.
وی یادآور شد: در طرح مشارکتی خیرمحور، ۳۰ درصد هزینه ارتقا خوابگاه توسط خیرین، ۴۰ درصد توسط صندوق و ۳۰ درصد توسط دانشگاه تأمین می شود.
مطیعی افزود: دانشگاه هایی هم که خیر ندارند، با صندوق رفاه دانشجویان تفاهم نامه ای منعقد می کنند تا به صورت مشارکتی با صندوق این طرح را اجرا می کنند.
وی ادامه داد: تلاش ما این است که اوایل و یا اواسط خرداد عملیات بازسازی و ارتقا خوابگاه ها را آغاز کنیم.
مطیعی درباره اینکه برای به روز شدن تمام خوابگاه های فرسوده چه مقدار بودجه نیاز است گفت: بودجه مورد نیاز بیش از توان دانشگاه و صندوق است برای به روز کردن خوابگاه ها به بیش از هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است.