به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از مهر، دکتر محمدمهدی نوروزشمسی افزود: مهلت مجدد ثبت نام در آزمون دکتری تخصصی و دکتری تخصصی «پژوهشی/ فناوری محور» رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی در نیمه دوم اردیبهشت ۱۴۰۱ ارائه می شود.
وی افزود: فرصت دوباره برای جاماندگان آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی فراهم شده است و احتمالا ۲۲ تا ۲۴ اردیبهشت ماه جاری برای فرصت مجدد ثبت نام مهلت درنظر گرفته می شود.
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی یادآور شد: آزمون پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) و دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور (Ph.D by Research) رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی در روزهای ۲ و ۳ و ۴ تیرماه ۱۴۰۱ برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: پیش از این داوطلبان در بازه زمانی ۱۵ تا ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ در این آزمون ثبت نام کرده بودند. فرصت جدید برای جاماندگان فراهم شده و همچنین افرادی که پیش از این ثبت نام کرده اند می توانند در فرصت جدید نسبت به ویرایش اطلاعات آزمون خود اقدام کنند.
مدارک لازم برای ثبت نام و شرکت در آزمون دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی رشته های علوم پایه، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۴۰۱ -۱۴۰۲ در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی درج شده است.
هزینه ثبت نام آزمون کتبی مبلغ ۲ میلیون و ۸۵ هزار ریال (۲۰۸ هزار و ۵۰۰ تومان) و استفاده از خدمات پیامکی ۱۲ هزار ریال (۱۲۰۰ تومان) است. داوطلب باید با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی نسبت به خرید اعتبار به مبلغ ۲ میلیون ۹۷ هزار ریال (۲۰۹ هزار و ۷۰۰ تومان) و دریافت کد پرداخت جهت ثبت نام آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) اقدام کند.
توجه: داوطلبانی که متقاضی شرکت در دو رشته (یا مجموعه) هستند باید برای هر یک پرداخت جداگانه انجام دهند.
بر اساس قانون «سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور» مصوب ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ مجلس شورای اسلامی و مصوبات «شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی»، سنجش و پذیرش در مقاطع دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی به شرح زیر است:
شیوه پذیرش: دکتری تخصصی. سهم آزمون کتبی ۵۰ درصد. سهم سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری ۲۰ درصد. سهم مصاحبه علمی ۳۰ درصد.
شیوه پذیرش: دکتری پژوهشی / فناوری محور. سهم آزمون کتبی ۳۰ درصد. سهم سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری ۲۰ درصد. سهم مصاحبه علمی ۳۰ درصد. سهم تهیه طرح واره ۳۰ درصد.
آزمون کتبی به طور متمرکز و به صورت سؤالات چهارگزینه ای و دارای نمره منفی، توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت برگزار می شود.
در این دوره شرایطی فراهم شده است که داوطلب می تواند متناسب با مدرک مقطع قبلی خود حداکثر در دو رشته (یا مجموعه) امتحانی که در دو گروه متفاوت برگزار می شود شرکت کند. داوطلبان، مجاز به انتخاب دو رشته (یا مجموعه) امتحانی از یک گروه نیستند.
برای ثبت نام در دو رشته (یا مجموعه) امتحانی باید دو پرداخت جداگانه صورت گیرد.
بنا بر شرایط و امکانات دانشگاه ها و نیز شرایط خاص کشور متأثر از شیوع بیماری، ممکن است آزمون تمام و / یا تعدادی از رشته ها بصورت الکترونیک و / یا کاغذی برگزار شود.
داوطلبان برای شرکت در آزمون صرفاً مجاز به انتخاب یکی از دوره های دکتری تخصصی (Ph.D) یا دکتری تخصصی پژوهشی/ فناوری محور (Ph.D by Research/Technology-Oriented) هستند که باید در فرم ثبت نام نسبت به انتخاب یکی از آنها اقدام کنند.