ساعدنیوز
ساعدنیوز

آیین نامه دوره پسادکتری صنعتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی نهایی شد

  یکشنبه، 21 آذر 1400 ID  کد خبر 182628
آیین نامه دوره پسادکتری صنعتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی نهایی شد
ساعد نیوز:نهایی شدن آیین نامه دوره پسادکتری صنعتی در دانشگاه های علوم پزشکی و بررسی موانع حقوقی و مقرراتی در ارتباط با صنعت در نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه های علوم پزشکی مطرح شد.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از مهر، سومین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه های علوم پزشکی کشور امروز یکشنبه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۰ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

در این نشست دکتر حسین کیوانی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اهمیت بخش های تحقیق و توسعه صنایع گفت: آزمایشگاه یکی از ارکان مهم صنایع است و بخش های R&D یکی از مهمترین بخش هایی است که می تواند با ارتباط با دانشگاه ها نیازهای خود را مرتفع کند.

وی گفت: شرکت های دارویی و بهداشتی نیازمند بخش های R&D قوی هستند و این بخش ها با ارتباط و دانشگاه و افراد علمی شکل می گیرد.

احصاء موضوعات مشترک میان حوزه های بالینی و استارت آپ ها

کیوانی گفت: در دانشگاه علوم پزشکی ایران نیازها را جمع آوری کردیم و بررسی کردیم که چگونه می توانیم با صنعت ارتباط برقرار کنیم.

وی افزود: در حوزه تجهیزات پزشکی دو روش وجود دارد یکی از آنها کپی کردن است و دیگری فعالیت نوآورانه. ما در دانشگاه یک اقدام نوآورانه انجام دادیم که موضوعات مشترک را با همکاری استارت آپ های حاضر در بخش خصوصی و صنعت و اساتید حوزه های علوم پایه و علوم بالینی احصاء کردیم.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: به عنوان نمونه در یکی از همکاری هایی که با دانشگاه صنعتی شریف داشتیم برای تولید دستگاه های اندازه گیری قند خون با روش های غیر تهاجمی برنامه ریزی کردیم.

وی افزود: مثال های زیادی برای دانشگاه های مختلف وجود دارد و معتقدم در کشور ما گنج های مخفی زیادی وجود دارد و با شناسایی مزیت های نسبی در هر منطقه می توانیم عقب افتادگی های خودمان را جبران کنیم.

مسائل حقوقی و مقررات در ارتباط با صنعت باید حل شود

دکتر منصور سیاوش دستجردی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این نشست با تاکید بر لزوم ابهام زدایی از قوانین و مقررات در حوزه ارتباط با صنعت گفت: برخی فکر می کنند که خصوصی سازی یعنی کارخانه را بخریم و زمین اش را بفروشیم و کارخانه را تعطیل کنیم در حالی که خصوصی سازی به معنی رشد و ارتقاء بخش خصوصی است.

وی افزود: خصوصی سازی یعنی به گونه ای قوانین را تدوین کنیم که شرکت های خصوصی اجازه رشد و پیشرفت داشته باشند. مشکل ما در بحث های حقوقی است. چالش اصلی در ارتباط با صنعت بخش ضوابط، قوانین و مقررات است. اگر این ضوابط اصلاح نشود و بورکراسی شدید و پیچیده باشد علم و ثروت خلق نمی شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: ارتباط با صنعت برای دانشگاه های علوم پزشکی الزاما یک ارتباط دو طرفه نیست زیرا از یک طرف بیمارستان داریم که می تواند تجهیزات و فناوری بخرد و از سوی دیگر اعضای هیات علمی داریم که می توانند مبدع فناوری باشند.

وی با اشاره به ماموریت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مسئله حقوقی مرتبط با فرآیند ارتباط با صنعت از سوی این دانشگاه در حال پیگیری است.

ارائه پلتفرم ارتباط با صنعت در دانشگاه های استرالیایی

در ادامه این نشست، دکتر علیرضا احمدوند عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی و دندانپزشکی دانشگاه گریفیث استرالیا در خصوص نقش سازمانها و ساختارها در مدیریت ارتباط دانشگاهها با صنعت (نگاهی به دانشگاه های استرالیا) خاطرنشان کرد: نهاد مرتبط با دانشگاه های استرالیا در گزارشی اعلام کرد که استرالیا در ارتباط با صنعت نسبت به کشورهای دیگر عقب تر است و نیاز است به این موضوع توجه شود.

وی افزود: در این گزارش به پژوهش های جهانی اشاره شد که کشورهای کره جنوبی و آمریکا در سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰ بیشترین میزان تحقیقات مشترک و مرتبط با صنعت را کار کرده اند. همچنین در این گزارش اشاره شده است بیشترین سهم دانشگاه های استرالیا در ارتباط با صنعت در حوزه دیجیتال اکونومی یا اقتصاد دیجیتال رخ داده است و این نشان می دهد که در حوزه های مرتبط با فناوری دیجیتال چه پتانسیل هایی وجود دارد.

احمدوند یادآور شد: در استرالیا یک نهاد دانشگاهی با عضویت ۳۹ دانشگاه وجود دارد که به ارائه توصیه های در سطح بالا و سطح مدیریتی برای سیاستگذاری و تحلیل و شواهد آماری و ارتباط با رسانه و توسعه می پردازد و گزارشی منتشر کرد که به صنایع نشان داد اگر با دانشگاه ها مشارکت کنند چه مزایایی برای آنها دارد.

وی گفت: بر اساس این گزارش با مشارکت های رسمی بین صنایع و دانشگاه ها استرالیا ۱۰.۶ میلیارد دلار در سال درآمد دارد و اگر این مشارکت بیشتر شود به درآمد کشور استرالیا ۱۹.۴ میلیارد دلار اضافه می شود که این میزان بسیار بیشتر از درآمد ناخالص داخلی این کشور است. همکاری دو جانبه صنعت و دانشگاه حدود ۳۰ هزار شغل تمام وقت اضافه تر ایجاد می کند و ۱۶ هزار بیزینس به صورت رسمی با دانشگاه ها ارتباط دارند که در صورت استفاده از پتانسیل همکاری این میزان به ۲۴ هزار بیزینس می رسد.

این استاد دانشگاه اضافه کرد: تحقیقات نهاد دانشگاه های استرالیا نشان می دهد مشارکت صنعت و دانشگاه در این کشور به برگشت سرمایه منجر می شود به گونه ای که به ازای هر دلاری که صنعت مشارکت می کند ۴.۵ دلار برگشت سرمایه دارد. از همین رو گرنت های زیادی از سوی دانشگاه ها طراحی شده است تا بتوانند از ظرفیت صنعت استفاده کنند. از سوی دیگر باید بتوانیم به صنعت بقبولانیم که دانشگاه چه فوایدی دارد و چگونه با دسترسی به دانش روز، هزینه صنعت را برای دستیابی به نوآوری و زمان ارائه نوآوری به بازار کوتاه می کند.

وی خاطرنشان کرد: ۷ نوع ارتباط دانشگاه با صنعت در استرالیا مطرح است که از جمله آن می توان به پژوهش های با انقعاد قرارداد، پژوهش های مشارکتی، دوره های متنوع دانشجویی، ایجاد دفاتر کاری صنایع در دانشگاه ها، ایجاد شبکه های نوآوری، ایجاد گروه های تصمیم گیری و مشورتی در دانشگاه و صنعت، ارائه مشاوره از سوی صاحبنظران دانشگاهی به صنعت اشاره کرد. ضمن اینکه در استرالیا رشد و ارتقاء اعضای هیات علمی وابسته به همکاری پژوهشی و گرنت های پژوهشی است.

آیین نامه پسادکتری صنعتی در دانشگاه های علوم پزشکی نهایی شد

در ادامه این نشست دکتر منصور ضیائی از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گزارش اقدامات ماموریت واگذار شده به این دانشگاه درباره آئین نامه پسادکتری در صنعت را تشریح کرد.

وی افزود: در این آئین نامه دوره پسادکتری در صنعت حداقل یک سال و حداکثر ۳ سال دیده شده و تولید محصول محور هدف اصلی این دوره است. پژوهشگر فردی است که دکتری تخصصی دارد و برای طرح محصول محور باید برنامه خود را به استاد میزبان ارائه دهد. استاد میزبان هیات علمی مستقر در دانشگاه های علوم پزشکی است و مسئولیت نظارت بر طرح را برعهده دارد.

ضیائی یادآور شد: هر استاد میزبان می تواند هدایت دو نفر را برعهده بگیرد. شرایط موسسه برای دوره پسادکتری اهمیت دارد و باید امکانات لازم و یک دوره تحصیلات تکمیلی مرتبط داشته باشد و همچنین تعهد استخدامی نباید داده شود.

وی افزود: واحد پذیرنده حتما باید R&D داشته باشد و منابع مالی و اعتباری و ناظر دارای صلاحت باید از سوی موسسه ارائه دهنده دوره پسادکتری صنعت باید تعیین شود. استاد میزبان شرایط خود را اعلام می کند و معاونت پژوهشی موسسه، پروپوزال ها را دریافت می کند و هر کدام تایید شد به موسسه اعلام خواهد شد و ابلاغ برای پژوهشگر، وزارت بهداشت و واحد پذیرنده اعلام می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: تامین حق الزحمه ها و هزینه های پژوهشگر و استاد میزبان برعهده موسسه است و حداقل حقوق پژوهشگر بر مبنای حداقل حقوق یک استادیار دانشگاه است. آغاز دوره پسادکتری صنعتی از تاریخ تصویب پذیرش پژوهشگر است. نظارت هم باید از سوی معاونت پژوهشی، موسسه و دفتر توسعه فناوری دانشگاه انجام گیرد.

بازنگری شاخص های ارزشیابی مراکز تحقیقاتی با نگاه به ارتباط با صنعت

در ادامه این نشست دکتر حیدر محمدی از دانشگاه علوم پزشکی لارستان گزارشی درباره ماموریت بازنگری شاخص های ارزشیابی مراکز تحقیقاتی با نگاه تقویت ارتباط دانشگاه های علوم پزشکی کشور با صنعت و جامعه ارائه داد.

محمدی خاطرنشان کرد: در این ماموریت موضوع ارتباط با صنعت به صورت ویژه نگاه شد. سه محور «تولید علم»، «ارزش آفرینی» و «تاثیرگذاری اجتماعی» در این ارزشیابی مدنظر قرار گرفت. معیار اصلی تولید علم است و ۲ هزار امتیاز دارد. معیار ارزش آفرینی نیز در شاخص هایی مانند پایان نامه، گرنت ها و ارزش آفرینی مالی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: شاخص تاثیرگذاری اجتماعی نیز در نظر گرفته شده که پایه آن این است که به سمت پژوهش های مساله محور برویم تا به توانمندسازی جامعه کمک کنیم. در واقع هدف این بود بتوانیم شیوه های ارزشیابی های را در هم ادغام کنیم. در ادامه معیارهایی برای این شاخص ها طراحی شد و هر مرکز تحقیقاتی در این معیارها قرار بگیرد امتیاز می گیرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لارستان اضافه کرد: در ادامه تعیین معیارها، یک رویکرد تخصص محور هم در نظر گرفته شده که در هر مرکز تحقیقاتی بر اساس رسالت آن مرکز، امتیازبندی می شود. همچنین عملکرد سالیانه مراکز نیز بر اساس فرمول و امتیازات بررسی می شود.

پایگاه خبری ساعدنیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاه ها
  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
خلاقیت خنده دار اوستا بنا در طراحی پله حماسه آفرید/ وقتی فقط از یه نیم کره مغزت استفاده میکنی😂 (99 نظر) نگاهی به کالسکه ساده و بدون تجملات نوه رهبر انقلاب که هر ساله در راهپیمایی ها از آن استفاده میکنند+عکس (89 نظر) ساده ترین و بی ریاترین جشن تولدی که بچه های روستا برا دوست مریضشون گرفتن+عکس/ چه کیکی هم براش درست کردن😍 (83 نظر) برنامه عالی صداوسیما که توسط رهبر معظم انقلاب تحسین شد/ خیلی اوقات دلم نمی‌آید که برخیزم و بروم+عکس (41 نظر) خلاقیت هوشمندانه اُوستا بنّا در ساخت خانه 2 طبقه/ دکترای افتخاری حق توئه +عکس (40 نظر) رخت عزای علی دایی در خانه ابدی پدرش+عکس/ قامت خمیده شهریار ایران در حضور فامیل و آشنایان (35 نظر) هنرنمایی های شگفت انگیز قناد خوش ذوق در تزیین کیک برای مشتری هایش/ اسمشو باید تو گینس ثبت کرد+ عکس (33 نظر) سردار سلیمانی: یک دختر دارم که برای خودش چریک است؛ زمان جنگ خواستگاری رفتم و با همسرم ... (32 نظر) نگاهی به گل آرایی فوق زیبا و شیک مراسم ترحیم رضا داوودنژاد/ واقعا حیف جوونیش+عکس (30 نظر) خلاقیت منحصربفرد بقال تبریزی با نوشته جالب روی شیشه مغازه اش حماسه آفرین شد/ آدم حَظ میکنه از این درک و فهم بالا +عکس (28 نظر) فاتحه خوانی رهبر معظم انقلاب بر مزار پدر بزرگوارشان در حرم امام رضا+عکس/ تاریخ فوتشون چند روز قبل از تولد رهبری بوده (24 نظر) گشت و گذاری در روستای محل تولد محمود احمدی نژاد؛ از گلایه پسرعموی بقالش تا شغل آهنگری پدرش در روستا (23 نظر) سفره غذای ساده و ناهار صمیمانه رهبر معظم انقلاب در دوران نقاهت بعد از ترورشان همراه مهمانانشان+عکس (23 نظر) خلاقیت خنده دار راننده کرمانی برای ضد سرقت کردن ماشین اش حماسه ساز شد+عکس/ سلطان امنیت منطقه در سطح خاورمیانه!🤣 (20 نظر) امیر جعفری، همسر همای پایتخت: همه دارو ندارم از خونه گرفته تا ماشین به اسم ریماست... (19 نظر)
دیگران می‌خوانند   
ماجرای عاشقانه پسر میوه فروش صداتو و بغض شدید کیایی و امیرمهدی ژوله/ صدای بهشتی پسر حنجره طلای ایرانی با آهنگ تنهاترین عاشق+ویدیو خلاقیت خنده دار اوستای صافکار در تعمیر ماشین مشتری حماسه ساز شد+عکس/ دیپلم افتخارِ زحمت ندادن به خود به ایشون تعلق میگیره رونمایی از 4 قلوهای تو راهی مژده لواسانی و اسم های زیباشون/ خدا از الان حفظشون کنه+ویدئو ماجرای آرزوی کودکی رهبر معظم انقلاب که هرگز برآورده نشد؛ چقدر غصه خوردم، ولی چاره دیگری نداشتیم! تهیه فیلم سیاه از زن متاهل در یک گارگاه توسط مرد بدهکار برای باجگیری آرزوی محال پدر غزل بدیعی و رضا داوودنژاد برای بچه دار شدنشان/ 10 تا بچه هم کمه!+فیلم رونمایی از تیپ باکلاس و شیک دامادی فرهاد شهریزی، سنجر سریال گیلدخت / مبارکا باشه+عکس مات و مبهوت ماندن داوران صداتو از آوازخوانی ترانه سریال پس از باران توسط پسر شمالی/ ماشالا چه صدایی!+فیلم خادمی ثریا قاسمی، خانم گل گیلدخت با چادر نماز سفید در صحن حرم امام رضا(ع)+عکس (ویدئو) دوربین مخفی این پسر خوش ذوق با سرکار گذشتن مردم/فقط واکنش مردم دیدنیه!!😂 آخرین عکس تهیه کننده ایرانی و همسر جوانش سارا صوفیانی قبل از ترک ایران/ زوجی که 28 سال اختلاف سنی دارند!+عکس لهجه اصفهانی بانمک و مسلط احمدرضا عابدزاده که به لطف داشتن همسر اهل اصفهان یاد گرفته +ویدیو/ فقط عرض ارادت آخرش! گریم معرکه آزیتا حاجیان و اکبر عبدی در نقش های ماندگار عجوزه پیر و پسرش/ اصلا قابل شناسایی نیست+عکس خلاقیت خنده دار اوستا بنا برای حل مشکل درخت جلوی خانه اش حماسه ساز شد/ دکترای افتخاری حق توئه +عکس😆 ابراز احساسات و عیادت روسای جمهور دوره‌های مختلف از رهبر معظم انقلاب+عکس/ روحانی، احمدی نژاد و... استفتاء از رهبری درباره چند همسری و نظر قابل تامل ایشان/خدا یکی محبت یکی یار یکی +فیلم سالن زیبایی اختصاصی همسر شاهرخ استخری داخل خونه شیک و لوکسشون در بلژیک/ مامان هنرمند داشتن نعمتیه+عکس (ویدئو) آیا با گوی آذرخش، این پدیده‌ی نادر طبیعت آشنایی دارید؟ (ویدئو) صحبت‌های جدی با چاشنی طنز تلخ مهران مدیری/ عصر ابتذال است، دانشمند نابغه فالوور ندارد اما... (ویدئو) معلمی که معنی جایزه را نمی‌داند/ معلم کوچک 9 ساله با آرزوهای بزرگ (ویدئو) جانشین مریم میرزاخانی، نابغۀ ریاضی ایرانی چه کسی است؟ رونمایی داریوش فرضیایی از روسری منجق دوزی شده و گردنبند زیبای مادرش/ خوشگل موحنایی دوست دارم حسابی+ویدیو داستان کوتاه انگلیسی «جک و لوبیای سحرآمیز»/ با ترجمهٔ فارسی (ویدئو) ربات کوزت وارد بازار شد/ چقدر یکی از اینا تو هر خونه‌ای لازمه😂 بورسیۀ اساتید و دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی غزه در دانشگاه شیراز (ویدئو) تعریف واقعی از آموزش عملی در مدارس به روایت تصویر/ خودتان قضاوت کنید... (ویدئو) ژست گازگرفتن مدال طلا بر روی سکوی قهرمانی از کجا آمده است؟/ شِندِرغاز یا چِندِرغاز! هنرنمایی های شگفت انگیز شاطر خوش ذوق در پخت نان برای مشتری هایش/ اسمشو باید تو گینس ثبت کرد+ عکس پشت صحنه خنده دار سریال پایتخت +ویدئو/ وقتی محسن تنابنده موهای رحمان و رحیم رو با بالشت اشتباه میگیره🤣 خلاقیت باورنکردنی و خنده دار طراح لباس در تولید کت و شلوار یکبار مصرف+ویدیو/اینجوری که به دم در نرسیده چیزی از کت و شلوار نمیمونه🤣 رونمایی از چهره خندان بهرام افشاری بعد از زنده بگور شدن/ قامت 2 متری بهتاش سریال پایتخت زیر خاک رفت+عکس نیوتن تاریخ پایان جهان را پیش‌بینی کرد / نزدیک‌تر از آنچه فکر می‌کنیم شیطنت بامزه احسان علیخانی، مجری محبوب ایرانی با موش شدن وسط برنامه+عکس دامادی که شب عروسی از ماشین عروس پیدا شد و فرار کرد!+ویدیو/ ببین چیا ازش خواستن که فرار رو به قرار ترجیح داده نحوه محاسبه قیمت طلا در طلا فروشی سهام عدالت چیست و چگونه می‌توان برای آن ثبت نام کرد؟ آیا خونریزی واژینال در بارداری خطرناک است؟ تعریف جالب رحمت پایتخت از سلطان غم احسان علیخانی: ملت را خنداند اما اشک ما را درآورد!+ویدیو رونمایی از ویلای لوکس و دلباز منوچهر هادی در لاهیجان+ویدیو/ اینجا تکمیل بشه چی میشه👌 لاغر شدن سریع: نکاتی برای کاهش وزن در کوتاه مدت
تیتر امروز   
ماجرای آرزوی کودکی رهبر معظم انقلاب که هرگز برآورده نشد؛ چقدر غصه خوردم، ولی چاره دیگری نداشتیم! تهیه فیلم سیاه از زن متاهل در یک گارگاه توسط مرد بدهکار برای باجگیری (ویدئو) آیا با گوی آذرخش، این پدیده‌ی نادر طبیعت آشنایی دارید؟ (ویدئو) صحبت‌های جدی با چاشنی طنز تلخ مهران مدیری/ عصر ابتذال است، دانشمند نابغه فالوور ندارد اما... (ویدئو) معلمی که معنی جایزه را نمی‌داند/ معلم کوچک 9 ساله با آرزوهای بزرگ (ویدئو) جانشین مریم میرزاخانی، نابغۀ ریاضی ایرانی چه کسی است؟ داستان کوتاه انگلیسی «جک و لوبیای سحرآمیز»/ با ترجمهٔ فارسی (ویدئو) ربات کوزت وارد بازار شد/ چقدر یکی از اینا تو هر خونه‌ای لازمه😂 بورسیۀ اساتید و دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی غزه در دانشگاه شیراز (ویدئو) تعریف واقعی از آموزش عملی در مدارس به روایت تصویر/ خودتان قضاوت کنید... (ویدئو) ژست گازگرفتن مدال طلا بر روی سکوی قهرمانی از کجا آمده است؟/ شِندِرغاز یا چِندِرغاز! نیوتن تاریخ پایان جهان را پیش‌بینی کرد / نزدیک‌تر از آنچه فکر می‌کنیم ماجرای انتقال بدل آیت‌الله خامنه‌ای با برانکارد! اجساد عجیبی که طبیعت آن‌ها را پس می‌زند! تجاوز به نیکا شاکرمی سوژه داغ رسانه های معاند/ BBC فارسی آمد ابرو را درست کند، چشمش را هم کور کرد...
منتخب روز   
کشف کله‌پاچه چهارهزارساله در گورستانی عجیب+ فیلم سیاه خان ، زشت ترین فرد تاریخ ایران+ فیلم (ویدئو) 10 نوع از خطرناک ترین مارهای جهان که در ایران هم دیده شده اند/ کابوس شب یعنی اینا نگاهی به خانه پدری استاد شهریار در روستای خشکناب شهرستان بستان آباد/ شعرهای مشهور استاد برای این روستاست +عکس عکس عروسی امیر جعفری و ریما رامین‌فر، همای سریال پایتخت فیک و تقلبی از آب درآمد / هوش مصنوعی داره وارد مراحل ترسناکی میشه! (عکس) تیپ و استایل فوق‌العاده شیک و لاکچری یاورِ سریال فاصله‌ها بعد از 14 سال در عربستان سعودی / ببینیدش نمی تونید بشناسید! فروش ویلای روف گاردن دار و استخر دار حسن جوهرچی، فرهاد سریال فاصله‌ها توسط دخترش در شمال ! / در منطقه‌ای تهرانی نشین!!! سلفی دونفره نعیمه نظام دوست با سلطان کمدی ایران که یکسال حق نداشت منتشرش کنه! / چه ست آدیداسی پوشیده مهران مدیری ... سلفی آسانسوری علیرضا نیکبخت با همسر دومش که بیشتر از جانش او را دوست دارد / کراش دهه هشتاد فوتبال ایران حالا مرد زندگی شده ... (عکس) تعجب کاربران خارجی فضای مجازی از حجاب کامل همسر ستاره لیورپول / دنیا با حجاب جای زیباتری نیست؟ (عکس) بیتابی همسر و فرزندان شهرام عبدلی، بازیگر نقش مهران در سریال فاصله‌ها، بر سر پیکر بی جان او / تو کاری با دلم کردی که فکرشم نمی کردم ... (عکس) همبازی بودن آقای بیاتی، خواستگار فهیمه در پایتخت 5 با بازیگر معروف در فیلم نوستالژیک دهه شصتی / روحش شاد ...