9 تیر 1402، 8:38
محتوای خب
ر
9 تیر 1402، 8:39
این اولین باری نیست که میرسلیم به دلیل استفاده از محصولات خارجی مورد انتقاد قرار گرفته است.
چندی پیش نیز تصویری از کفش ریباک این نماینده مجلس جنجال به پا کرده بود. کاربران زیادی با بازنشر عکسی از کفش «ریباک» این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، او را به داشتن «استانداردهای دوگانه» متهم کرده بودند. عباس عبدی از تحلیگران مسائل سیاسی در توییتی کنایه آمیز نوشت: «اگر سیاستمداری روزانه از حمایت داخلی دم زند و سپس پیشپا افتادهترین کالای مصرفی خود را از کشور دشمن بخرد و توضیحی هم ندهد بدان معنی است که از نظر خودش کارش تمام است چه رسد به برآورد دیگران.»
9 تیر 1402، 8:40
پلیس آلبانی پس از بررسی و پردازش مشترک اطلاعات موجود در سرورهای بدست آمده از مقر منافقین، دریافته است که برخی اطلاعات مهم دیگر توسط این گروهک مخفی شده است، به همین دلیل صبح امروز پنجشنبه مجدداً برای بازرسی بیشتر وارد اردوگاه اشرف 3 شده و در بررسی های مجدد، اطلاعات بیشتری به دست پلیس آلبانی افتاده است.
9 تیر 1402، 8:41
محتوای خ
بر
9 تیر 1402، 8:44
تغییرات ظاهری قرائتی پس از وقفهای کوتاه در سن 77 سالگی مورد توجه بسیاری از افراد گرفته است.
9 تیر 1402، 8:45
در پی انتشار مطالبی در مورد وضعیت مبهم آزادی برخی از محکومان و برداشتهای غیر صحیح و غیر دقیق از سخنان رییس سازمان زندانها در این زمینه، مرکز رسانه قوه قضاییه توضیحاتی منتشر کرد. در این توضیحات آمده: بابک زنجانی و شهرام جزایری در زندان و در حال طی دوران محکومیت هستند. در مورد مهدی هاشمی همان طور که پیشتر نیز اطلاع رسانی شده وی پس از تحمل 7 سال زندان و پرداخت جزای نقدی و اجرای حکم شلاق هم اکنون طبق قانون و به صورت آزادی مشروط در خارج از زندان است. وکیل مهدی هاشمی در این مورد میگوید: وی زمانی آزاد شد که 3 سال از امکان صدور حکم آزادی مشروط اش گذشته بود. مهدی هاشمی 18 مرداد سال 94 از سوی شعبه 54 دادگاه تجدید نظر تهران به اتهام مشارکت در ارتشا، اختلاس، اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرائم علیه امنیت کشور به 10 سال حبس و 50 ضربه شلاق محکوم شد. براساس حکم صادر شده، شروع حبس مهدی هاشمی در تاریخ 18 مرداد ماه سال 94 بود. وی در تاریخ 22 شهریور 1400، بخشی از جزایی نقدی را پرداخت کرد و در تاریخ 17 دی ماه 1401 نسبت به ردمال و پرداخت مابقی جزای نقدی اقدام نمود، همچنین حکم شلاق نیز نسبت به وی اجرا شد و پس از گذراندن حدود 7 سال حبس به صورت مشروط و طبق قانون از زندان آزاد گردید. در توضیحات مرکز رسانه قوه قضائیه همچنین در مورد محکومعلیه محمدعلی نجفی نیز آمده: وی سابقا اقدام به اخذ رضایت از شاکی خصوصی خود نموده و با توجه به بخشنامه عفو معیاری 22 بهمن 1401 و حصول شرایط اعمال عفو، پس از تحمل بیش از 3 سال زندان مانند بسیاری از افراد دیگر از زندان آزاد و محکومیت وی خاتمه یافته است. گفتنی است نجفی به واسطه جنبه عمومی جرم خود، به 6 سال و نیم حبس محکوم شده بود که بیش از 3 سال از این مدت را در زندان بود. مرکز رسانه قوه قضائیه در ادامه و در خصوص آخرین وضعیت پرونده اکبر طبری نیز مطالبی منتشر کرده است. در این بخش از توضیحات آمده: محکومعلیه اکبر اتباعی طبری دارای عناوین اتهامی متعدد بوده که در بعضی از عناوین به ویژه ارتکاب بزه اعمال نفوذ به 45 ماه حبس محکوم شده که این مدت حبس نامبرده با گذراندن دوران محکومیت به صورت کامل خاتمه یافته است. وی در دوران محکومیت نیز از هیچ مرخصی طویل المدتی استفاده نکرده است. در خصوص سایر عناوین اتهامی اکبر طبری نیز حکم بر محکومیت صادر، لیکن به دلیل اعتراض و واخواهی او و وکلایش، طبق قانون مراتب در دیوان عالی کشور در حال بررسی مجدد میباشد. طبری همچنین جریمههای نقدی که به آن محکوم شده بود را پرداخت کرده است شایان ذکر است نامبرده بعد از تحمل 45 ماه حبس، اکنون پس از تودیع وثیقه سیصد میلیارد تومانی و بر اساس تصمیم مرجع قضایی از زندان خارج شده تا نتیجه نهایی پرونده وی در دیوان عالی کشور مشخص شود./آنامحتوای خبر