به گزارش سرویس فیلم و عکس ساعد نیوز، در گوشههای دنج و دورافتاده جهان، قبایلی باقی مانده اند که سنتهای کهن و عجیب آنها از جمله آدمخواری، بیگانگان را شگفت زده میکند. این قبایل که از تمدن مدرن به دور مانده اند، هنوز آداب و رسوم قدیمی خود را حفظ کرده اند. دانشمندان و کاشفان همواره به این قبایل دورافتاده علاقهمند بوده اند تا با فرهنگهای بدوی آنها آشنا شوند.
1-آگوریها
آگوریها در شهر مقدس وارانسی شمال هند، شناخته شدهترین این قبایل هستند که با عنوان ترسناک «قبیله آدمخوار» در هند و نپال شهرت دارند.
آگوری های آدمخوار تنها گوشت انسان های مرده را می خورند و اغلب از جنازه مردگان به عنوان قربانی و نذر برای ارتباط برقرار کردن با خدایان فرقه خود استفاده می کنند. ریاضت در این فرقه از طریق خلاص شدن از دست شهوت، طمع و شرم به طور کلی بدست می آید.
به همین دلیل مردمان آگوری لباس بسیار اندکی می پوشند تا هرگونه شرم و حیایی را که نقطه ضعف می دانند از خود دور کرده باشند. همچنین آن ها هیچ علاقه ای به شهرت یا بدنامی ندارند.
آنها که پیرو شاخهای افراطی از هندوئیسم هستند، در گورستانهای کنار رودخانه گنگ زندگی میکنند و از بقایای جسد انسانهایی که برای مراسم آخرین وداع سوزانده شده اند، در آیینهای تاریک خود استفاده میکنند.
2- قبیله سنتینلی
در هندوستان حدود 1200 جزیره وجود دارد. این جزیره ها، به دلیل دارا بودن صخرههای زیبا، سواحل مرجانی، کوههای آتشفشانی و و طبیعت دیدنی توریستهای زیادی را به خود جذب میکنند. یکی از بهترین و زیباترین جزیره های هندوستان، جزیره نورث سنتینل شمالی است.
قبیله سنتینلی که در جزیره کوچک سنتینل در خلیج بنگال زندگی میکنند، به عنوان آخرین قبیله عصر حجر شناخته میشوند. آنها حدود 30 هزار سال است که بدون تماس با دنیای بیرون در این جزیره زندگی میکنند و از پیشرفتهای تکنولوژیک بی بهره مانده اند.
ادعایی مبنی بر آدم خوار بودن اهالی جزیره وجود دارد که توسط افرادی که توانسته اند به این جزیره بروند و بدون اینکه آسیبی به آنها برسد از این جزیره خارج شوند مطرح شده است.
از جزیره فقط تعدادی عکسهای هوایی منتشر شده است.
شیوه زندگی به شیوه عصر حجر در جزیره سنتینل
3- قبیله اسمات
قبیله اسمات در گینه نو نیز به آدمخواری و سر بریدن معروف هستند. آنها جمجمههای دشمنان قبیله را برای پخت غذا به کار میبردند و اعتقاد دارند خوردن مغز انسان به آنها قدرت میدهد.
داستان ناپدید شدن مایکل راکفلر، فرزند فرماندار نیویورک در سال 1961 در سفر به این منطقه دورافتاده، با حکایت هولناکی از کشته و خورده شدن او توسط این قبیله آدمخوار همراه است.
4- قبیله کرووای
قبیله کرووای در جنگل های پاپوآ گینه نو تا دهه 1970 از وجود دیگر انسان ها بی خبر بودند. آنها برخلاف سایر قبایل جنگلی، در گذشته در خانه های روی درختان می زیستند تا از حیوانات درنده در امان باشند.
امروزه هرچند برخی از ادعاهای آدمخواری این قبیله با تردید روبرو شده و گزارش های اخیر نشان می دهد که بسیاری از این باورها ناشی از سوءتفاهم یا اغراق است، اما سنت های آنان همچنان پابرجاست و بسیاری به روستاها نقل مکان کرده اند.
برای مشاهده عکسهای جذاب بیشتر اینجا کلیک کنید.