درب و پنجره
استعلام قیمت درب و پنجره دو جداره معمولا بعد از بررسی توسط کارشناس این حوزه مشخص می شود، چون باید تمام شرایط بررسی گردد، از جمله متراژ آن، نوع یراق، که ایرانی باشد یا خارجی فرق می کند، قیمت درب و پنجره وین تک را هم با یک تماس می توانید اطلاع یابید.
درب و پنجره دو جداره، نمونه ای از پنجره هایی می باشد، که برای تولید آن از دو شیشه استفاده می شود، و بین آن را نوعی گاز پر می کنند، که رسانای حرارتی کمی دارد و از مزایای این گاز ، عایق شدن درب و پنجره به طور کامل، و همچنین از انتقال آب به داخل جلوگیری می کند و علاوه بر ان مانع انتقال صدا و آلودگی و غیره می شود.
درب دوجداره
پروفیل بکار رفته در ساخت پنجره و درب دوجداره یکی از عواملی است که حتما باید هنگام خربد به آن توجه کرد. درب و پنجره های دو جداره در حالت کلی به سه دسته تقسیم می شوند که عبارتند از:
- UPVC: در این نوع از درب و پنجره ها پروفیل های upvc در اندازه های که مد نظر دارید برش داده می شوند و پس از انداختن گالوانیزه در درون پروفیل به صورت یک سره گوشه های پنجره جوش داده می شود و در نهایت در قسمت های بازشو یراق آلات مخصوص متصل می شود.
لازم به ذکر است بدانید که درب و پنجره های دوجداره نوع UPVC دارای انواع مختلف لولایی، فولکس واگنی و کشویی هستند. پنجره های نوع upvc بخاطر سبک بودن، تنوع در طرح و رنگ، طول عمر بالا، قیمت مناسب و به صرفه و غیر قابل اشتعال بودن افراد زیادی خواهان آن هستند.
- آلومینیومی پنجره های نوع آلومینیومی در دو مدل ترمال بریک و معمولی ساخته می شوند. در نوع ترمال بریک در بین پروفیل یک قطعه تیغه که از جنس پلی آمید هست به صورت یک عایق قرار دارد که اتصال از سمت بیرون و همچنین از سمت داخل توسط این قطعه انجام می شود.
در و پنجره UPVC
ایران یکی از کشور های پیشرو در صنعت در و پنجره سازی بوده و دستاورد های زیادی در این زمینه داشته است. بسیاری از شرکت های سازنده در و پنجره UPVC در کشور موفق به صادرات آن به کشور های همسایه شده اند و همواره سود های کلانی را نیز از صادرات در و پنجره UPVC کسب نموده و در این راستا موفق عمل کرده اند.
حجم صادرات این محصولات از کشور ایران به کشور های همسایه در سال های اخیر افزایش چشمگیری داشته است. صادرات در و پنجره UPVC در حال حاضر بیشتر به کشور های همسایه از جمله عراق، کویت، قطر، عربستان، امارات و افغانستان و... انجام می گیرد و همواره درآمد های ارزی بسیار خوبی از صادرات آن ها به کشور های مختلف وارد ایران می شود.