کاربرد نرم افزار Blender چه هستند؟
نرم افزار بلندر برای مدل سازی سه بعدی، اسکالپتینگ (حجاری)، رندرینگ، پویانمایی، مفصل بندی، نقاشی، جلوه های ویژه، شبیه سازی، ویرایش فیلم، کدنویسی و غیره کاربرد دارد. این نرم افزار در اکثر مواقع توسط استودیوهای کوچک، استارت آپ ها و فریلنسرها مورد استفاده قرار می گیرد. با این وجود، قابلیت های آن چیزی کمتر از نرم افزارهای رقیب ندارد.
نرم افزار بلندر ابزارهای بسیار متنوع و کاربردی را در اختیار مهندسان معماری، طراحان داخلی و طراحان محوطه بیرونی سازه قرار می دهد. از کاربردهای بلندر در معماری می توان به ایجاد ترسیمات فنی، مستندسازی، وارد کردن ترسیمات از نرم افزارهای دیگر، مدل سازی سه بعدی سازه، استفاده از افزونه های اختصاصی، ساخت نمای داخلی/خارجی با ظاهر واقعی، افزودن بافت به المان ها و رندرینگ اشاره کرد.
کاربرد نرم افزار Blender در انیمیشن سازی چیست؟
یکی دیگر از کاربردهای جالب نرم افزار بلندر استفاده از آن برای انیمیشن سازی است. این نرم افزار، ابزارهای متنوعی را برای تبدیل مدل های ثابت دو بعدی و سه بعدی به مدل های متحرک فراهم کرده است. قابلیت های پویانمایی نرم افزار بلندر عبارت هستند از:
- ویرایش ژست کاراکتر
- متحرک سازی غیر خطی برای حرکت های مستقل
- حرکت شناسی مستقیم و معکوس برای ژست های سریع
- همگام سازی صدا
قدرت نرم افزار Blender چقدر است؟
یکی از مزایای نرم افزار بلندر حجم پایین به همراه قدرت بالای مدل سازی و انیمیشن سازی آن است. برای درک بهتر قدرت بلندر باید آن را با گزینه های تجاری مشابه مقایسه کرد. نرم افزار Blender معمولا با نرم افزارهایی نظیر «مایا» (Maya)، «تری دی اس مکس» (3dsMax)، «سینما فور دی» (Cinema 4D) و «هودینی» (Houdini) مقایسه می شود. به طور کلی، به دلیل پشتیبانی از تمام فرآیندها و ابزارهای مورد نیاز برای مدل سازی سه بعدی، بلندر را می توان به عنوان یکی از قدرتمندترین گزینه های رایگان در نظر گرفت که قابلیت رقابت با گزینه های تجاری را دارد.َ