دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

دانشگاه / آموزش / نرم افزار /

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست 

دوشنبه، 01 دی 1399
همان‌طور که قبلاً توضیح داده‌‌یم، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا تحت وب می‌باشد. شما برای راه‌اندازی و نصب وردپرس بر روی لوکال هاست نیازمند برنامه‌هایی هستید که فایل‌های PHP را اجرا و اطلاعات را بر روی دیتابیس ذخیره کند. برای اجرای وردپرس بر روی کامپیوتر شخصی یا همان لوکال هاست نیازمند این هستید که این زمینه برای وردپرس فراهم شود.

لوکال هاست چیست؟ و چرا باید از آن استفاده کنیم؟

لوکال هاست تعریف جامعی از امکان نصب و راه اندازی یک سایت در محیط کامپیوتر و رایانه شخصی شما هستش که با استفاده از اون قادر هستید تا دقیقا مشابه یک سایت آنلاین بر روی کامپیوتر خود ایجاد کنید و در داخلش نسبت به طراحی و یا حتی آموزش در زمینه طراحی سایت بپردازید تا ضمن اینکه نیازی به خرید دامنه و هاست نداشته باشید، مهارت خودتونو هم در زمینه طراحی سایت بیشتر و بیشتر کنید. بنابراین منظور از لوکال هاست اینه که یک بستر واقعی از یک سایت رو در سایت خودمون فراهم کنیم و عینا مشابه یک سایت آنلاین به فعالیت و ساخت بخش های متنوع یک سایت در اون بپردازیم. اگر بخواهیم به مقایسه لوکال هاست با یک سایت آنلاین بپردازیم می تونم بگم که شما در لوکال هاست نیازی به خرید دامنه و هاست ندارید و با مراجعه به آدرس http://localhost/SITE_NAME قادر خواهید بود تا درست مشابه یک سایت واقعی به سایتی که در کامپیوتر خودتون طراحی و پیاده سازی کردید دسترسی داشته باشید. به جای SITE_NAME هم کافیه نام دامنه خودتون رو بدون پسوند وارد کنید که در ادامه به صورت مفصل به اون میپردازیم.

WAMP چیست؟

WAMP که WampServer نیز نامیده میشود، ترکیبی از وب سرور Apache ، PHP و MySQL بصورت یکپارچه برای سیستم عامل ویندوز است. شما به WAMP برای تنظیم محیط لوکال هاست و نصب وردپرس روی ویندوز احتیاج دارید.

البته سرویس های دیگری برای استفاده از وردپرس روی ویندوز مانند XAMPP وجود دارد اما ما استفاده از WAMP را توصیه میکنیم زیرا رایگان است و به راحتی مورد استفاده قرار میگیرد. به هر حال اگر مایلید از XAMPP استفاده کنید، پیشنهاد می کنم مقاله آموزش نصب وردپرس روی لوکال با XAMPP را از دست ندهید!

نصب وردپرس روی لوکال هاست با Wamp

برای نصب وردپرس روی لوکال هاست با wamp ، شما در ابتدا احتیاج دارید که نرم افزار WAMP را دانلود و نصب نمایید. برای این کار به سایت WampServer رفته و روی گزینه “Start Using WampServer” کلیک کنید.

حال شما به صفحه دانلود نرم افزار هدایت می شوید. در اینجا دو نسخه ۳۲ بیت و ۶۴ بیت از WAMP موجود است که شما باید نسخه مناسب با سیستم خود را دانلود و نصب کنید.

اگر از نسخه سیستم عامل خود اطلاع ندارید می توانید به Control Panel رفته و به ترتیب System And Security و سپس روی گزینه System کلیک کنید. در اینجا مطابق عکس زیر می توانید از نسخه سیستم عامل خود مطلع شوید.

پس از دانلود، می توانید بر روی فایل اجرایی wampserver کلیک کنید تا مراحل نصب آغاز شود. حال با دقت مراحل نصب را طی کنید تا WAMP روی کامپیوتر شما نصب شود.

در یکی از مراحل نصب، شما باید مرورگر پیشفرض برای WAMP تعریف کنید که به طور پیشفرض اینترنت اکسپلورر خواهد بود. شما می توانید آن را به گوگل کروم یا هر مرورگر دیگری تغییر دهید.

زمانی که نصب به پایان رسید برنامه WampServer را اجرا کنید.

تنظیم یک دیتابیس برای نصب وردپرس

در مرحله بعدی شما باید یک دیتابیس خالی MySQL ایجاد کنید که وردپرس بتواند از آن استفاده کند. هنگام اجرای WAMP، شما یک آیکون سبز رنگ WampServer در گوشه پایین سمت راست صفحه خود همراه با آیکون های دیگر مشاهده می کنید. روی این آیکون کلیک کرده و گزینه phpMyAdmin که یک برنامه تحت وب برای مدیریت دیتابیس MySQL است را انتخاب کنید.

تذکر: اگر آیکون WampServer به رنگ قرمز یا زرد است به این معنی است که هیچ کدام از ماژول های PHP ، MySQL یا Apache اجرا نشده اند. قبل از تنظیم دیتابیس، شما باید این ماژول ها را با استفاده از آیکون آن اجرا کنید.

حال شما به صفحه ورود phpMyAdmin هدایت می شوید. حال در قسمت username ، کلمه root را تایپ کنید و قسمت password را خالی بگذارید. اینها مقادیر پیش فرض برای ورود به phpMyAdmin لوکال شما هستند. در ادامه بر روی گزینه GO کلیک کنید.

در این مرحله شما باید برای ایجاد دیتابیس برای وردپرس روی سربرگ Databases در phpMyAdmin کلیک کنید. حال نامی دلخواه برای دیتابیس جدید خود انتخاب کرده و بر روی گزینه Create کلیک کنید.

حال دیتابیس شما آماده است و می توانید وردپرس را روی لوکال هاست خود نصب کنید.

نصب وردپرس روی لوکال هاست با Wamp

در این مرحله شما باید آخرین نسخه وردپرس را از سایت WordPress.org دانلود کنید. ( دیگر نگران فارسی بودن یا نبودن هم نباشید، چرا که وردپرس در مرحله اول نصب از شما زبان سایت را سوال می کند و با انتخاب فارسی، وردپرس فارسی را برایتان نصب می کند که کاملا سازگار می باشد. )

فایل دانلود شده که بصورت زیپ میباشد را اکسترکت کنید و فایل WordPress را کپی کنید.

سپس باید به فولدری که در آن WAMP را نصب کرده اید بروید. در این آموزش، ما Wamp را در آدرس C:\wamp64 نصب کرده ایم، بنابراین جهت ادامه نصب به این فولدر میرویم. به خاطر داشته باشید که این مسیر ممکن است بسته به جایی که شما برنامه را در آن نصب کرده اید متفاوت باشد.

فایل وردپرس را در فولدر C:\wamp64\www پیست کنید.

شما می توانید فایل وردپرس خود را به هر نامی که دوست دارید مانند MySite ، testsite یا … تغییر دهید. این اسم همان آدرس URL سایت وردپرس لوکال شما است، بنابراین چیزی را انتخاب کنید که مطمئن باشید بعدا به یاد خواهید آورد.

در این آموزش، ما نام پوشه WordPress خود را به mysite تغییر دادیم.

حال به مرورگر خود بروید و آدرس http://localhost/mysite را در URL مرورگر تایپ کنید.

ابتدا از شما می خواهد که زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید. سپس، از شما برخی اطلاعات برای تنظیم دیتابیس خواسته می شود. زمانی که اطلاعات را با دقت تکمیل کردید، روی گزینه Lets Go کلیک کنید.

در مرحله بعد، شما باید برای نصب وردپرس روی لوکال هاست با WAMP ، اطلاعات دیتابیس خود را وارد کنید. نام دیتابیس همان چیزی است که در مرحله قبل وارد کردید. در اینجا ما نام test_db را انتخاب کردیم.
فیلد username بطور پیش فرض root است، فیلد password را می توانید خالی بگذارید.

سپس، روی گزینه submit کلیک کنید تا وردپرس یک فایل پیکربندی در backend سایت برای شما ایجاد کند.

سپس، یک صفحه با پیغام ارتباط موفقیت آمیز با دیتابیس نمایش داده خواهد شد و شما می توانید نصب را شروع کنید.

جلوتر بروید و بر روی گزینه Run The Installation کلیک کنید.

در مرحله بعد، شما می توانید فرم نصب را پر کنید. شما باید اطلاعاتی از قبیل نام سایت وردپرس، نام کاربری، رمزعبور و ایمیل مدیر را وارد کنید.

زمانی که اطلاعات را وارد کردید، روی گزینه Install WordPress کلیک کنید.

هنگامی که فرآیند نصب به پایان رسید، پیغام اتمام نصب با موفقیت را دریافت خواهید کرد. حال وردپرس به سرعت جداول دیتابیس را ایجاد می کند و دیتابیس آماده استفاده می شود.

سپس شما می توانید با کلیک روی گزینه Log In به پیشخوان یا داشبورد وردپرس وارد شوید.

تبریک می گوییم! اکنون شما وردپرس را با موفقیت روی لوکال هاست خود با استفاده از WAMP نصب کردید.

عیب یابی خطاهای احتمالی WAMP

استفاده از WAMP حتی برای مبتدیان بسیار آسان است. با این حال، اگر شما نمی توانید آن را اجرا کنید، نکات عیب یابی زیر به شما در این امر کمک خواهد کرد.

رفع مشکل WAMP با Skype

اگر در کامپیوتر خود، برنامه Skype را نصب کرده اید، ممکن است WampServer در تداخل با Skype قرار بگیرد و نتواند به درستی کار کند. این تداخل بخاطر آن است که Apache و Skype هردو از پورت 80 استفاده می کنند. یک راه حل ساده برای حل این مشکل وجود دارد.

برنامه skype را باز کنید و به مسیر Tools » Options بروید. روی گزینه Advanced و سپس روی Connection کلیک کنید.

تیک گزینه Use port 80 and 433 را بردارید. حال تغییرات را ذخیره کرده و skype را ری استارت کنید.

Visual C++ Redistributable 2012 را نصب کنید

به یاد داشته باشید که WAMP برای اجرا نیاز به برنامه Visual C++ 2012 دارد. پس اگر در کامپیوتر خود این برنامه را نصب نکرده اید، آن را دانلود و نصب نمایید.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز یکشنبه 16 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
گام به گام مراحل چاپ کتاب
تبدیل پایان نامه به مقاله !
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
نحوه محاسبه هزینه چاپ یک کتاب
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی
مراحل سابمیت مقاله
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و دکترا + پاورپوینت آموزشی