به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از ایسنا: مقامات ارشد رژیم صهیونیستی گفته اند که این رژیم در سفر اخیر مارک میلی رئیس ستاد مشترک کارکنان ارتش آمریکا به قدس اشغالی پیام های متعددی درباره ایران و دیگر رخ داد های منطقه به دولت جو بایدن رئیس جمهور منتخب آمریکا، دولت آتی آمریکا منتقل کرده است.
رژیم صهیونیستی بسیار نگران برنامه های بایدن درباره ایران و توافق هسته ای است اما هنوز ارتباط مستقیمی با دولت آتی آمریکا برقرار نکرده است. میلی یک پل ارتباطی بالقوه به دولت بایدن است چرا که انتظار می رود او پس از نقل و انتقالات قدرت هم پابرجا باشد.
یک مقام رژیم صهیونیستی مطرح کرد: ما می خواستیم دیدگاهمان را درباره ایران از طریق کسی به اطلاع دولت جدید برسانیم که وقتی بایدن روی کار بیاید هم از جایگاهی برخوردار خواهد بود و نقشی مهم در تجدید نظر سیاسی ای که رخ می دهد، خواهد داشت.
این مقام آمریکایی روز پنج شنبه پس از سفر به پایخت کشورهای متعدد عربی به قدس اشغالی رسید. این سومین سفر میلی به منطقه در سال جاری است و در بحبوحه ترس از تلافی ایران به خاطر ترور شهید مسحن فخری زاده انجام شد.
او با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، بنی گانتز وزیر جنگ و آویو کوچاوی رئیس ستاد کارکنان ارتش این رژیم دیدار کرد.
مقامات صهیونیستی که در مذاکرات با میلی شرکت کرده بودند، گفتند که پیام اصلی این رژیم این بود که بایدن نباید به توافق هسته ای بازگردد بلکه در عوض باید از این واقعیت که ایران در «موقعیتی ضعیف» قرار دارد بهره ببرد.
مقامات صهیونیست استدلال کردند که اگر بایدن از اهرم فشاری که آمریکا از طریق تحریم های کارزار «فشار حداکثری» اش به دست آورده است، استفاده نکند، برایش غیر ممکن خواهد بود که بعدا به توافقی بهتر برسد.
یک مقام صهیونیست گفت: ما تاکید کردیم که نقطه شروع هر مذاکره ای با ایران برای آمریکا، امروز بسیار بهتر از سال ۲۰۱۳ است. چیزی که اکنون مورد نیاز است، سختگیری برای رسیدن به توافقی بهتر است.
طبق گفته یک مقام صهیونیست دیگر، میلی روشن کرد که هنوز فرصتی برای گفت و گو با اعضای دولت بایدن پیدا نکرده است اما گفت که تیم امنیت ملی بایدن رویکردی طرفدار تعامل با ایران دارد.
یک مقام صهیونیست اظهار کرد که میلی حتی به جان کری و سوزان رایس برخلاف نقش هایشان که هیچ ارتباطی به ایران ندارد(کرب با عنوان مقام ارشد دولت بایدن در زمینه تغییرات آب و هوایی و رایس به عنوان رئیس شوزای سیاست داخلی آمریکا در دولت بایدن) از بین کسانی که می توانند تاثیری بر تفکر دولت بایدن درباره ایران داشته باشند.
بر اساس این گزارش، اظهارات مقامات صهیونیستی در پی این مطرح می شود که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سال ۲۰۱۸ با ناقص تلقی کردن توافق هسته ای از آن خارج شد و تحریم های متعددی بر ایران اعمال کرد.
رژیم صهیونیستی از حامیان اصلی خروج آمریکا از توافق هسته ای بوده است.
این در حالی است که جو بایدن گفته است در صورت «بازگشت ایران به پایبندی به تعهدات هسته ای اش» به توافق باز می گردد.