آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که خوردن غذاها نیز طالع بینی دارد و شما می توانید درهر یک از روزهای مختلف هفته، متناسب با هر روز غذاهای مشخصی را مصرف کنید.
غذاهاي ايده آل و متناسب با روزهاي مختلف هفته عبارتند از:
شنبه:
اين روز نماد سياره كيوان است. از آنجا كه ساختار اين سياره از روغن است لذا مي توانيد در اين روز با خيال راحت از خوردن غذاهاي چرب و لذيذ، لذت ببريد.
يكشنبه:
بر اساس طالع بيني روزهاي هفته، يكشنبه روز خورشيد است كه نماد درخشش و زندگي است و در اين روز مي توان انواع مواد غذايي شامل گياهان، سبزيجات، ميوه ها و انواع منابع گوشتي را مصرف كرد.
دوشنبه:
اين روز هفته «روز ماه» خوانده مي شود و ماه نيز نماد عنصر آب است و به همين دليل توصيه مي شود كه از مواد خوراكي حاوي ذخيره آب بيشتر مثل هندوانه، خيار و كدو تنبل و ساير ميوه ها و سبزي آبدارتر استفاده كنيد.
سه شنبه:
روز سیاره مریخ است که گفته می شود فرمانروای روز و ساطع کننده حرارت است. لذا گفته می شود که برای هماهنگی بدن با این روز بهتر است از موادغذایی که طبع گرم تری دارند مثل انبه، خرما و آناناس مصرف کنید.
چهارشنبه:
روز متعلق به عطارد است که به عنوان یک سیاره دوگانه شناخته می شود و بنابراین مصرف تمام انواع مواد غذایی در این روز هفته توصیه می شود.
پنجشنبه:
نیز روز متعلق به سیاره مشتری است و به همین دلیل برای هماهنگی با این روز خوردن مواد غذایی زرد و نارنجی رنگ مثل پرتقال، لیمو و موز مفید است.
جمعه:
این روز هم متعلق به سیاره دوگانه عطارد بوده و بنابراین مصرف همه انواع مواد غذایی در روز جمعه بلامانع است.
متولدین ماهای سال بر حسب غذا
فروردین – قرمه سبزی
زرنگ و فعال و بچه خووب
****
اردیبهشت – پیتزا
شیک و تودل برو کمی با نمک
****
خرداد – فسنجون
میمیری واسش ولی خیلی خودشونو میگیرن
****
تیر – کباب ترش
خوش رو با جذبه ولی زود رنج هستن
****
مرداد – کوبیده
مهربون و شیک پوش
با اینا بحث نکنین کم میارین
****
شهریور – چلو کباب
همه عاشقشونن.گرم و صمیمی
بی زبون ولی شجاع
هستن
****
مهر – کباب برگ
باجذبه، دوستداشتنی، خوشگل و باکلاس
****
آبان – آش رشته
دوست نیمه راه
ولی باحالو پایه
خیلی هم پر حرف
****
آذر – قیمه
همیشه در دسترس
همیشه تک و عالی
****
دی – مرغ پلو
پایه و دوس داشتنی
اما کمی دروغ گو
****
اسفند – کباب بره
همه دوسشون دارن
اینا خیلی خاصن
درباره برخی از آداب غذا خوردن بیشتر بدانید
۱. میانه روی در خوردن غذا
میانه روی و رعایت اعتدال در خوردن غذا از اصول اولیه شیوه زندگی سالم در اسلام است. در همه جای قرآن اسراف و پرخوری امری ناپسند و نکوهیده معرفی شده است. حضرت علی (ع) در این باره فرموده اند: «کم خوردن نفس را گرامی تر و تندرستی را پایدارتر می کند» و «هر گاه خداوند بخواهد بنده خود را اصلاح گرداند، سه چیز نصیب او کند: کم گویی، کم خوری و کم خوابی.»
۲. تنوع در دریافت مواد غذایی
تنوع در خوردن غذا و دریافت همه گروه های مواد غذایی هم از نظر علمی و هم در طب اسلامی سفارش شده است. برای نمونه، در آیه ۱۷۲ سوره بقره در قرآن کریم سفارش شده است که از غذا های پاک و پاکیزه و حلال و قابل خوردنی استفاده کنید و شکر نعمت های خدا را به جای آورید.
۳. توجه به طبیعت غذا
توجه به مزاج غذا و هماهنگی با مزاج خود فرد نیز به سلامت جسم کمک می کند. به طور کلی شناخت طبع خود و نیز شناخت مزاج غذا ها موجب می شود انسان از مواد غذایی به بهترین صورت استفاده کند و کمتر به بیماری و کسالت مبتلا شود.