به گزارش سرویس تاریخ ساعدنیوز، آتشکده یزد تشکده یزد محل نگهداری آتش زرتشتیان و نیایشگاه آنان در این شهر است که همواره یکی از مهمترین جاذبه های گردشگری این استان به حساب می آید.
در این آتشکده که اتاقی وجود دارد که در آن آتشی همواره روشن نگه داشته می شود. در تابلوی معرفی این آتشکده آمده است: " این آتش شعله ای از آتش کاریان پارس است که به عقدای یزد آورده شده و مدت 700 سال در آنجا نگهداری و سپس در سال 552 خورشیدی برابر 1174 میلادی از عقدا به اردکان یزد انتقال یافته و در مدت 300 سال نیز در آنجا روشن نگهداشته می شد و در سال 852 خورشیدی برابر 1474 میلادی به یزد آورده و نگهداری شد. در سال 1318 خورشیدی برابر 1940 میلادی که بنای فعلی ساخته شد، به این مکان انتقال یافت.
سابقه روشن بودن آتش در آتشکده به قبل قدمت دیرینه داشته و از زمان تغییر محل از آتشکده پارس تا سال 1376 خورشیدی 1514 سال می گذرد و در تمام مدت با همه مشکلات و جنگ ها آتش پیوسته روشن نگهداری شده است. آتش آتشکده از گذشته تا کنون توسط مسئول مخصوص که مقام هیربدی دارد و از موبدان است، روزانه در چند نوبت با افزودن قطعه ای چوب خشک و پایدارتر از سایر چوبها مانند چوب بادام و زردآلو روشن می ماند. خاکستر حاصل از سوخت هیچگونه ارزشی ندارد و در زمان لازم تخلیه می شود."
روشن ماندن دائمی این آتش برای همه گردشگران خارجی و داخلی جذاب و سوال برانگیز است. گردشگران از پشت شیشه جام حاوی آتش را می بینند و مقداری از بوی سوختگی چوب را استشمام می کنند.