به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، به طور کلی اختلالات جنسی مردان شامل سه دسته اختلال در میل جنسی، اختلال در انزال که شایع ترین نوع آن انزال زودرس است و اختلال در نعوظ می شود. ناتوانی جنسی می تواند از مشکلات روحی و یا جسمی فرد ناشی شود. این بیماری در آقایان با بالارفتن سن، نسبتا رایج است که باعث روی آوردن مردان به استفاده از داروهای جنسی و قرص های تاخیری می گردد. اما هیچ کدام از این داروها بدون عارضه نیستند. از عوارض جانبی رایج این داروها می توان به سردرد، معده درد، کمردرد، دردهای ماهیچه ای، سرخ شدن پوست، آبریزش بینی، اسهال و یا تورم در پا و قوزک پا اشاره کرد. این عارضه در تمام داروهای مربوط به ناتوانی جنسی دیده می شود. در ادامه به معرفی عوارض و خطرات مصرف قرص های تأخیر پرداخته شده است:
عوارض و خطرات مصرف قرص های تأخیری
• گرفتگی و آبریزش بینی
استفاده از داروهای تأخیری معمولاً موجب گرفتگی و آبریزش بینی می شود که شایع است و خودبخود برطرف می شود.
• قرمز شدن پوست
برخی از افراد، به دلیل مصرف این داروها، دچار قرمزی صورت، جوش و لک های پوستی می شوند. مصرف غذاهای تند، داغ، گرمای هوا و استفاده از نوشیدنی های حاوی الکل باعث تشدید این عارضه می شوند.
• سردرد
بروز سردرد یکی از عوارض شایع مصرف داروهای تأخیری است. این داروها باعث افزایش نیتریک اسید در خون، تغییر ناگهانی جریان خون و بروز سردرد می شود.
• بدن درد
استفاده از این داروها در برخی از افراد، باعث درد ماهیچه ها و کمردرد می شود.
• مشکلات گوارشی
داروهای درمان ناتوانی جنسی باعث بروز مشکلات گوارشی همچون سوءهاضمه و اسهال می شود.
• سرگیجه
همانطور که ذکر شد، مصرف این داروها باعث افزایش نیتریک اسید در خون می شود، این مسئله باعث بروز سرگیجه در بعضی از مردان می شود. این نوع سرگیجه ممکن است ملایم، آزاردهنده و یا به حدی شدید باشد که فرد از حال برود. بهتر است در صورتی که بعد از مصرف قرص های تأخیری دچار سرگیجه شدید به پزشک مراجعه کنید.
• پریاپیسم (نعوظ مانا)
مصرف این قرص ها در بعضی از مردان باعث نعوظ طولانی مدت و دردناک آلت تناسلی، بدون تحریک یا میل جنسی، می شود. این بیماری باعث می شود که آلت تناسلی مردان تا 4 ساعت در حالت نعوظ باقی بماند، در این حالت پزشک با جراحی فرد را درمان می کند، در صورت عدم مراجعه به پزشک ممکن است فرد آلت تناسلی خود را از دست بدهد.
• تغییر در بینایی
استفاده از این داروها، اثر منفی بر بینایی دارند و ممکن است به طور موقت باعث تاری دید شود. اما در صورتی که مشکل بینایی فرد برطرف نشد باید حتماً به پزشک مراجعه کند. مصرف قرص های تأخیری ممکن است باعث کاهش ناگهانی دید شود، به گونه ای که فرد توانایی تشخیص رنگ های سبز از آبی را ندارد و اطراف اشیاء سایه های آبی می بیند.
• از دست دادن شنوایی
در برخی از افراد مصرف این قرص ها باعث کاهش شدید شنوایی، سرگیجه و احساسِ صدای زنگ در گوش می شود.