دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / سبک زندگی / حوزه روانشناسی /

آیا تصمیمم برای مهاجرت درست است یا نه؟ 

شنبه، 08 آذر 1399
زندگی پر از ریسک است. مهاجرت شما را در معرض هزاران ریسک قرار می دهد که عبارتند از اقتصادی، اجتماعی، فردی، سیاسی و محیط زیستی. در نظر گرفتن موارد فوق را در فهرست خود فراموش نکنید.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، از گذشته مهاجرت تصمیمی غم انگیز اما سرشار از شور، اشتیاق و گاهی سردرگمی بوده است. هر شخصی برای مهاجرت دلایل خاص خودش را دارد. اما می توان احساس کرد که عدم وجود شرایط مناسب زندگی در وطن، تصمیم به مهاجرت گرفته می شود. اگر تصمیم به مهاجرت دارید، قبل از شروع مهاجرت به این نکات توجه کنید.

دل کندن از کشوری که در آن متولد شده ایم و شروع زندگی دوباره و موفق در دیاری غریب کار دشواری است و هر کسی که تصمیم به این کار می گیرد کاملا بر سختی مهاجرت واقف است. افرادی که قصد مهاجرت دارند و تصمیمشان راسخ است با چند سوال بزرگ روبه رو می شوند.

  • پیش از مهاجرت باید چه نکاتی را در نظر داشته باشیم؟
  • آیا اصلا مهاجرت برای ما مناسب است یا خیر؟

باید بگوییم که برای تجربه مهاجرت موفق لازم است کمی با دید بازتر به ماجرا نگاه کنیم و تا جایی که می توانیم خطرات و مشکلات پیش رو را به حداقل برسانیم. پیش از تصمیم گیری بزرگ چیزهای زیادی است که باید در نظر بگیرید که شغل و خانه مهم ترین آنهاست اما همه چیز نیست. افراد زیادی هستند که به خاطر تردید رها کردن موقعیت شغلی و محل زندگی خود نمی توانند با قطعیت در مورد مهاجرت تصمیم گیری کنند. این را از کسی بپرسید که یک سال مهاجرت کرده است و دوباره بازگشته است.

شما کار می کنید که زندگی کنید نه زندگی می کنید که کار کنید:

شغل شما همه چیز نیست. شما کار می کنید که پول برای زندگی کردن داشته باشید. پس از اگر در جایی زندگی می کنید که آن را تنها به خاطر شغل خود تحمل می کنید، ارزش ندارد.

یک شغل خوب چیزی است که همه ما می خواهیم، اما این تنها بخشی از شادی است. اگر استاد هیئت علمی یک دانشگاه در یک شهر دور افتاده هستید و از ته دل دوست دارید به کشوری پیشرفته تر مهاجرت کنید، حتی هئیت علمی بودن نیز نباید شما را از خواسته خود دور کند.

خلاق باشید:

اگر شغل شما مانعی برای تصمیم گیری برای مهاجرت است، شاید باید دید خود به شغل خوب را عوض کنید. مشاغل موقت، کارآموزی و مشاغل داوطلبانه بهترین راه برای ورود به شبکه کاری هستند. شاید باید نگاه خود به شغل خوب را عوض کنید و به دنبال ورود به شبکه ای باشید که شما را به مشاغل تمام مدت با حقوق بالا می رساند.

گاهی زندگی در کشوری که شما را شادتر می کند ارزش داشتن شغلی با نصف حقوق فعلی و جایگاهی پایین تر از شرایط فعلی را دارد.

حقیقت این است که شغل شما تنها 40 تا 50 ساعت از هفته شما را تشکیل می دهد، اما همه زندگی شما نیست. اگر همیشه به فکر مهاجرت بوده اید، شاید الان زمان آن رسیده است. اگر هنوز برای تصمیم گیری تردید دارید، مزایا و معایب را در نظر بگیرید و اولویت های خود را بررسی کنید. این کار به شما در رسیدن به نتیجه گیری درست کمک می کند.

مسائل زیر را برای جمع بندی در مورد تصمیم گیری برای مهاجرت در نظر بگیرید و به این سوالات پاسخ دهید:

چه چیزی را از دست می دهید؟

فهرستی از مزایا و معایب مهاجرت تهیه کنید و اهمیت هر یک را برای خودتان تعیین کنید. آیا بودن در کنار تمام اقوام و خانواده اهمیت دارد؟ آیا می توانید تا چند سال بدون خودرو زندگی کنید و با وسایل حمل و نقل عمومی رفت و آمد کنید؟ آیا می توانید به جای شغل خوب فعلی در یک شغل معمولی در یک شرکت خارجی کار کنید؟ آیا داشتن شرایط مالی خوب و شغل خوب در وطن برای شما با مزایایی همراه است؟ برای زندگی در یک کشور خارجی چه چیزهایی را باید رها کنید؟

زمانی که این فهرست را تهیه کنید، تصمیم گیری برای مهاجرت ساده تر می شود.

سوالات اساسی را از خود بپرسید:

  • آیا از شغلم خسته شده ام؟
  • یافتن یک شغل جدید چقدر سخت است؟ تا چند وقت می توانم بدون شغل در یک کشور خارجی زندگی کنم؟
  • آیا کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارم رویای همیشگی من بوده است؟
  • چه مسئولیت هایی را باید در نظر بگیرم؟
  • آیا می توانم هزینه های مهاجرت را پرداخت کنم؟
  • آیا می توانم به زندگی فعلی خود ادامه دهم؟

در تصمیم گیری برای مهاجرت موارد زیر را در نظر داشته باشید:

قوانین مهاجرتی:

برخی از کشورها قوانین مهاجرتی ساده ای دارند، برخی نه. پیش از مهاجرت در مورد کشور مقصد تصمیم گیری کنید و میزان دشواری پیش رو را بررسی کنید. آیا خانواده برای دیدار با شما دچار مشکل خواهند شد؟ آیا زندگی در این کشور برای شما مزیتی دارد؟

ریسک ها:

زندگی پر از ریسک است. مهاجرت شما را در معرض هزاران ریسک قرار می دهد که عبارتند از اقتصادی، اجتماعی، فردی، سیاسی و محیط زیستی. در نظر گرفتن موارد فوق را در فهرست خود فراموش نکنید.

خوردن، نوشیدن و گردش:

شاید در رویای مهاجرت، معتقدید که موارد فوق اهمیتی ندارند. اما عادت های زندگی و خورد و خوراک تاثیر زیادی در شادی شما دارند. عادت های غذایی کشوری که انتخاب کرده اید چگونه است؟ وضعیت بهداشت و سلامتی چگونه است؟ آیا مکان های دیدنی دارد؟ آیا آب و هوای خوبی دارد؟

عادت های اجتماعی و طرز پوشش:

آیا از تغییر پوشش خود نفرت دارید؟ پس شاید یک شهر ساحلی برای شما گزینه خوبی نباشد.

ثبات، آزادی های فردی، و شکل حکومت:

ثبات و نوع حکومت چقدر برای شما مهم است؟ کدام آزادی های فردی برای شما اهمیت دارد؟ آیا کشوری که انتخاب کرده اید دارای این گزینه ها هست؟

مسکن:

پیش از تصمیم گیری برای مهاجرت باید به فکر مسکن خود باشید. هزینه اجاره یا خرید مسکن چقدر است؟ آیا مهاجران راحت می توانند جایی را برای اقامت اجاره کنند؟

آموزش:

چشم انداز تحصیلی در کشور مد نظر شما چطور است؟ آیا هزینه های آموزش در دسترس برای شما به صرفه است؟ آیا می توانید فرزندان خود را در مدرسه ثبت نام کنید؟ آیا کلاس های آموزش زبان برای شما و خانواده وجود دارد؟

هزینه های زندگی:

هزینه های زندگی مهم ترین مسئله در تصمیم گیری برای مهاجرت است. آیا می توانید درآمدی داشته باشید؟ متوسط نرخ درآمد در این کشور چقدر است؟ آیا به تخصص شما نیاز دارند؟ در طولانی مدت، درآمد، پس انداز و هزینه های شما چقدر خواهد بود؟

آیا باید چیزی را با خود به این کشور ببرید؟ هزینه حمل و نقل وسایلتان چقدر خواهد بود؟ آیا مهاجرت ارزش چیزهایی را که نمی توانید با خود ببرید دارد؟ نرخ مالیات چقدر است؟ مالیات روی ماشین و خانه برای مهاجران چقدر است؟ آیا می توانید این هزینه ها را تقبل کنید؟

بیمه سلامت:

آیا به عنوان یک مهاجر می توانید از خدمات بیمه درمان استفاده کنید؟ وضعیت سلامتی شما چطور است؟ آیا بیماری خاصی دارید که به درمان نیاز داشته باشد؟ آیا می توانید هزینه های آن را در یک کشور خارجی پرداخت کنید؟

با تهیه یک جدول و در نظر گرفتن تمام مسائل فوق، ارزش گذاری به نتایج حاصل از پاسخ به سوالات و جمع بندی افکار و پاسخ های خود می توانید به پاسخ درستی برای رفتن یا ماندن برسید.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز شنبه 15 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
گام به گام مراحل چاپ کتاب
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
هندی حرف زدن محمدرضا گلزار در آنتن تلویزیون/ آیسان خانوم باید به این همه استعداد افتخار کنه +فیلم
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و دکترا + پاورپوینت آموزشی
برای چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه تان به کتاب با سرعت نور کلیک کنید!
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC