از حضور عروس و دامادها تا یک قَرنیها پای صندوق رای! + فیلم و عکس
به گزارش پایگاه خبری ساعدنیوز به نقل از فارس، صندوق رای به صعبالعبورترین روستاها هم سفر کرد و از سختترین مسیرها هم گذشت تا همه حق انتخاب داشته باشند. چادر عشایر حتی در بالاترین ارتفاعات ایران شعبه اخذ رای شد. بیماران صعبالعلاج نیز روی تخت بیمارستان سبابههای سرنوشتسازشان را آغشته به جوهر کردند تا رئیسجمهور آینده در امتداد دولت پیشین از درد و رنج بیماریشان کم کند. حال و هوای انتخابات پایش به سلولهای زندان هم رسید. چه هنرمند و مداح، چه ورزشکار و نخبه، از کشاورزان تا مرزبانان و از پزشکان تا رفتگران در کنار هم 8تیر 1403 یک به یک برای ایران آمدند، در گرمای هوا ایستادند و یک تصمیم میلیونی برای ایرانمان گرفتند! چند پرده کوتاه از زیباییهای انتخابات و حماسهای که خودتان ساختید را در این گزارش برایتان گلچین کردهایم.
شما مرد میدان بودید و ما مردم میدان!
شعبههای اخذ رای در کرمان کمنیستند مثل هر شهری دیگری، مسجدها، مدرسهها، دانشگاه، صندوقهای سیار و... آماده اخذ رای واجدین شرایط هستند. اما کرمان و مردمش دلشان میخواهد در کنار حاجقاسم آینده ساز این کشور باشند در کنار او و در مکتب او، برای همین هم از شروع انتخابات، گلزار شهدای کرمان تا لحظات آخر صف بلندبالایی از مردم را به خودش دیده است.صفی از آنهایی که در جوار مزار شهید حاج قاسم سلیمانی رایشان را به صندوق انداختند. مردمی که با علمدار ایران عهد و پیمان تازه کردند و آمده بودند که بگویند سردار عزیز شما مرد میدان بودی و ما مردم میدان. هنوز طنین پرصلابت صدای شما از گوشهایمان بیرون نرفته است که گفتید: چیزی که در انتخابات مهم است حضور میلیونی مردم در صحنه است، حضوری که مشتی بر دهان دشمنان انقلاب خواهد زد.
یک درس پدرانه!
امروز قابهای پدر و فرزندی از انتخابات زیاد دیدیم! قابهایی که وصف شور و شوقهای کودکانه در انتخابات بود و روایت پدرانی که پای صندوقهای رای به فرزندانشان درس زندگی دادند. کمنبودند پدر و مادرهایی که برگههای اخذ رایشان را به دست کودکان سپردند تا در صندوق بیندازند و از همین حالا درس مشارکت را با آنها را تمرین کردند. درس اینکه هر تغییری از همین صندوقها شروع میشود و آینده اینجا رقم میخورد!
بله عروس و داماد ایران به انتخابات!
با همان لباس سفید عروس دست در دست دامادش اولین رای مشترک زندگیشان را به صندوق میاندازند. آمدهاند تا مردم در شادی آنها شریک باشند و آنها هم در شادی مردم شریک. آمدهاند تا قبل از آنکه به خانه بخت بروند، سرنوشت کشورشان را بسازند. اصلا زندگیشان و پستیبلندیهایش، زندگیشان و سختی و خوشیهایش را باید از همین جا تعیین کنند، از همین صندوقهای رای. از خراسان جنوبی، گلستان، قم تا دزفول، اهواز و دامغان عروس و دامادهای ایران به انتخابات کشور بله گفتند و حتی در مهمترین روز زندگیشان هم از مهمِ سرنوشتساز ایران غافل نشدند. زوجهایی که از رئیسجمهور آیندهشان انتظار دارند چالش مسکن، شغل، وام ازدواج و... را حل کند و ازدواج را آسانتر!
رای یک قَرنیها!
حوالی یک قرن یا بیشتر را دیدهاند و سرد و گرم روزگار را چشیدهاند. گذر عمر خوب نشانشان داده است فرق حکومت و دولتمردان را. روزهایی را دیدهاند که حق نظر در هیچ چیز کشور را نداشتند و همهچیز بر آنها تحمیل میشد، روزهایی را هم دیدهاند که حرفشان محترم شد و رای و نظرشان تعیین کننده. تجربه یک عمر زندگی در سالهای مختلف نشانشان داده است که باید امروز برای چهاردهمین بار با صندوقهای رای عهد و پیمان تازه کنند و یک بار دیگر آینده را بسازند. برای همین هم کهنسالانی که شاید سالها خانهنشین بودهاند با هزار دردپیری و به سختی خودشان را پای صندوقهای رای رساندند. پیرمرد 105 ساله کرمانی، زوج کهنسال روستای بداغ، بابابزرگ 95 ساله کرمانشاهی، پیرزن 100ساله اهل اندیکا، پیرمرد 115ساله اصفهانی و... از موسفیدان خاص انتخابات 1403 بودند که تصویر حضورشان انتخابات را زیباتر کرد.
یک جشن تولد انتخاباتی!
چند پرده از انتخابات 1403 را باهم دیدیم اما زیباییهای وحدت و مشارکتی که دوباره در کنار هم رقم زدیم به همینجا ختم نمیشود. در همین چندساعت صحنههایی خلق شد که نشان داد مشارکت در انتخابات فقط وظیفه و تکلیف ما نیست، عشق و ارادتی است که نمیگذارد نسبت به سرنوشت ایرانمان بیتفاوت باشیم. یکی از این صحنهها تولد پای صندوقهای رای بود. مادری به همراه دختر کوچوکش کیک تولد به دست آمده بود تا روز میلادش را کنار مردم جشن بگیرد و به گفته خودش شمع تولدش را به امید بهترین اتفاقات برای کشور فوت کند.
20هزار نفری در سفر پای صندوقهای رای!
همزمان با آغاز رأیگیری انتخابات ریاست جمهوری بیش از 20 هزار ایرانی با کاروانهای رسمی یا به صورت انفرادی به عتبات سفر کردهاند. 20 هزارنفری که در جوار حرم امام حسین علیهالسلام و دیگر ائمه در کشور عراق پای صندوقهای رای حاضر شدند و رای دادند. حجاج ایرانی هم با موافقت کشور عربستان بالاخره از سرنوشتسازی کشورشان جا نماندند و در انتخابات شرکت کردند. مشارکت ایرانیان مقیم خارج کشور و عشق و ارادتشان به پرچم ایران از دیگر صحنههای زیبای انتخابات1403 بود.