با نحوه اشغال کردن گوشی و کد از دسترس خارج شدن گوشی آشنا هستید؟ برای اشغال کردن خط سیمکارت، طریقه های زیادی وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید. این مطلب درباره آموزش از دسترس خارج کردن گوشی است. در ادامه با آموزش خارج کردن گوشی از دسترس، همراه ساعدنیوز باشید. ممکن است به هر دلیلی شخصی تمایل به جواب دادن گوشی خود نداشته باشد، اما خاموش کردن و ریجکت کردن نمیتواند گزینه مناسبی باشد؛ یکی از روشهای مورد استفاده، خارج کردن گوشی از دسترس است. به همین منظور ساعدنیوز در نظر دارد تا شما را با روشهای خارج کردن گوشی از دسترس آشنا کند. همچنین کد لازم برای از دسترس خارج کردن گوشی در اپراتورهای همراه اول و ایرانسل را نیز در اختیار شما قرار میدهیم. با ما همراه باشید.
چگونه گوشی را از دسترس خارج کنیم ولی از اینترنت استفاده کنیم؟ برای از در دسترس نبودن سیمکارت، میتوانید از روشهای گفته شده در این مقاله استفاده کنید. در ادامه با آموزش روشهای از دسترس خارج کردن گوشی همراه شما هستیم.
چگونه گوشی را از دسترس خارج کنیم؟ برای خارج کردن گوشی از دسترس در این روش لازم نیست گوشی را خاموش کنید. برای این ترفند در ابتدا لازم است تنها تلفن همراه خود را از دسترس خارج کنید. برای فعال کردن این قسمت باید وارد قسمت Settings < More settings < Network selection شوید و گزینه Manual را انتخاب کنید.
برای از دسترس خارج کردن خط همراه اول برای شماره خاص، پس از انتخاب Manual باید به مدت 10 تا 15 ثانیه صبر کنید تا گوشی همراه شما تمام اپراتورهای موجود شبکه تلفن همراه شناسایی شده خود را نشان دهد. پس از آن یکی از شبکههایی که متعلق به سیم کارت شما نیست را انتخاب کنید. این عمل باعث خارج کردن گوشی از دسترس میشود. برای آنکه دوباره تلفن همراه خود را به حالت اول برگردانید، باید تمام مراحل گفته شده را تکرار کنید و سپس گزینه Automatic را انتخاب کنید.
از دیگر ترفندهای اشغال کردن گوشی تغییر حالت شبکه است. به این معنی که اگر تلفن اندرویدی شما شبکه 4G ندارد اما از 4G LTE پشتیبانی میکند، میتوانید به سادگی حالت شبکه خود را روی 4G/LTE قرار دهید تا گوشی خود را از دسترس کنید.
برای خارج کردن گوشی از دسترس میتوانید از روش دایورت کردن نیز استفاده کنید. بدین منظور باید تماسهای خود را روی خطی که خاموش بوده و از آن استفاده نمیشود دایورت کنید. برای فعال کردن این روش وارد Setting و سپس وارد قسمت Call Forwarding شده و شماره موبایل خاموش را که قصد دایورت کردن روی آن را دارید، وارد میکنید.
حرکت انتحاری! برای از دسترس خارج کردن گوشی، آسانترین نحوه اشغال کردن گوشی، خارج کردن باتری تلفن همراه بدون خاموش کردن آن است. با استفاده از این روش تا زمانی که مجددا تلفن خود را روشن کنید، موبایل شما از دسترس خارج میشود. در این حالت پیغام «مشترک مورد نظر در دسترس نیست» هنگام تماس با خط شما شنیده خواهد شد. این یکی از روشها در آموزش از دسترس خارج کردن گوشی است.
یکی دیگر از طریقه های خارج کردن گوشی از دسترس، پیچیدن تلفن همراه در فویل آلومینیومی است. در این روش کافی است گوشیتان را در یک فویل آلومینیومی بپیچید. با این کار تلفن شما در دسترس نخواهد بود.
یکی دیگر از طریقه های خارج کردن گوشی از دسترس، پیچیدن تلفن همراه در فویل آلومینیومی است. در این روش کافی است گوشیتان را در یک فویل آلومینیومی بپیچید. با این کار تلفن شما در دسترس نخواهد بود.
تمامی گوشیهای امروزی همگی دارای گزینهای به نام حالت پرواز (Flight mode یا Airplane mode) هستند. نحوه اشغال کردن گوشی این است که باید این گزینه را فعال کنید. این روش را تست کنید تا از کار کردن آن به این منظور مطمئن شوید؛ به دلیل آنکه قرار دادن در حالت پرواز برای همه گوشیها باعث خارج کردن گوشی از دسترس و یا در واقع پیغام «مخاطب در دسترس نمیباشد»، نمیشود. برای آشنایی بیشتر با حالت پرواز در گوشیهای همراه میتوانید از این محتوا هم کمک بگیرید.
در بعضی از تلفنهای همراه سیم کارت زیر باتری گوشی قرار نگرفته است. برای این دسته از گوشیها این نحوه اشغال کردن گوشی، مناسب است. شما میتوانید سیم کارت خود را خارج کنید و سپس آن را وارد گوشی کنید. این روش باعث از در دسترس نبودن سیمکارت میشود. گوشی سیم کارت را قبول نمیکند تا زمانی که گوشی خود را یک دور خاموش و روشن کنید.
اگر تمایلی به استفاده از روشهای آموزش از دسترس خارج کردن گوشی گفته شده در بالا ندارید، بهترین کار برای از دسترس خارج کردن خط همراه اول برای شماره خاص، بلاک کردن آن شماره است. در این صورت آن شماره دیگر قادر به برقراری تماس با شما نخواهد بود. البته بسته به تنظیمات شبکه و گوشی ممکن است پیامهای متفاوتی برای طرف مقابل ارسال شود. قبل از استفاده از این روش آن را با یک شماره دیگر خودتان امتحان کنید.
موارد بالا روشهای از دسترس خارج کردن گوشی بودند. البته برنامه های از دسترس خارج کردن خط سیمکارت برای شماره خاص هم وجود دارند که همین کارها را انجام میدهند، اما تا حد امکان بهتر است آنها را روی گوشی نصب نکنید. اما علاوه بر موارد بالا، برای از دسترس خارج کردن ایرانسل و همراه اول تا پیش از این میتوانستید از کد دستوری از دسترس خارج شدن همراه اول و ایرانسل که در زیر به آنها اشاره کردیم استفاده کنید.
فعالسازی: کد در دسترس نبودن همراه اول یعنی #02121 را از چپ به راست شماره گیری کنید. با گرفتن این کد قادر به برقراری تماس و ارسال پیام هستید، اما شخصی نمیتواند با شما تماس بگیرد. «شماره مورد نظر در شبکه نیست» پاسخی است که در جواب شخص تماس گیرنده به فرد داده میشود.
غیرفعالسازی: برای بازگشت تلفن همراه دوباره به حال عادی تنها کافی بود که کد خاموش بودن گوشی همراه اول #21# را شماره گیری کنید تا به حالت اول برگردید.
فعالسازی: برای خارج کردن گوشی از دسترس برای سیم کارت ایرانسل، کد #09421 را شماره گیری کنید.
غیرفعالسازی: برای بازگشت تلفن همراه دوباره به حال عادی، کد #21# را شماره گیری کنید.
با این حال، کد در دسترس نبودن همراه اول و ایرانسل دیگر بنظر نمیرسد کار کند و ظاهرا توسط اپراتورها از دسترس خارج شده است. به همین ترتیب کد از دسترس خارج شدن گوشی دیگر قابل استفاده نیست. با توجه به از دسترس خارج شدن این کد، بهترین کار استفاده از روشهایی است که در قسمت بالا به آنها اشاره کردیم.
بسیاری از برنامههای شخص ثالث مانند «مسدود کننده تماس»، «کنترل تماس»، «کیف مسدودکننده سیگنال تلفن همراه» وجود دارند که میتوان به تعدادی از آنها اشاره کرد که در اشغال کردن گوشی به شما کمک می کند. پیشنهاد ما این است که سعی کنید با این برنامهها تماس بگیرید تا ببینید آیا طبق وعدههایی که میدهند و خواسته ایی که دارید کار میکنند یا خیر. در ادامه چند مورد از برنامه های کاربردی را به شما پیشنهاد می دهیم:
به کمک این برنامه شما قادر خواهید بود تماس ها و پیامک های دریافتی خود را محدود کنید. زیرا این برنامه شامل موارد مختلفی از جمله لیست سیاه، مسدود کردن و اسپم را داراست. به کمک این برنامه دیگر تماس های مزاحم را دریافت نخواهید کرد.
مزیت این برنامه این است که تماس های ناشناس شما را مسدود می کند و قادر به دریافت تماس های ناشناس نخواهید بود. جالب است که بدانید این برنامه لیست سفید که برای تماس های ضروری طراحی شده است را هم در اختیار شما قرار میدهد.
این برنامه مخصوص کسانی است که دو سیم کارت دارند؛ زیرا امکان مسدود کردن دو سیم کارت همزمان را به شما می دهد. این برنامه قابلیت و آپشن های جذابی دارد، از جمله؛ قابلیت برنامه ریزی زمان های تماس، به این معنی که تماس ها را در زمانهای خاص و مشخصی دریافت می کنید. مثلا اگر شما یک شماره پشتیبانی دارید و فقط از ساعت 9 الی 17 قادر به پاسخگویی هستید آن برنامه برای شما عالی است.
این برنامه هم به شما در عدم دریافت تماس های مزاحم کمک می کند. قابلیت این برنامه به این صورت است که می توانید مجموعه اعداد را در محدوده خاص انتخاب کنید و سپس مسدود کنید.
بنابراین ممکن است به دلایلی قادر به پاسخگویی تماس های خود نباشید و ریجکت کردن تماس ها گزینه مناسب و انتخاب هوشمندانه ای برای شما نباشد. به همین خاطر شاید به فکر از دسترس خارج کردن گوشی خود بیفتید که احتمالا می تواند گزینه خیلی مناسبی هم باشد. که ما در مطالب فوق چندین ترفندهای کارآمد و آسان را ارائه دادیم. همچنین برای مشاهده ی مطالب مرتبط دیگر میتوانید به بخش آموزش ساعدنیوز مراجعه نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.