دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / سلامت خانواده / خواص خوراکی ها /

با فواید و مضرات لوبیا سبز بیشتر آشنا شوید 

یکشنبه، 17 آذر 1398
لوبیا سبز به آسانی در بیشتر فروشگاه‌ها در دسترس است. محتوای غذایی آن شامل فیبر، ویتامین، مواد معدنی، و مقدار ناچیزی کربوهیدرات است.

فواید لوبیا سبز

فواید ویتامین K

ویتامین K نقش برجسته ای در لخته شدن خون و ترمیم جراحت دارد. هم چنین در سنین پیری استحکام استخوان ها را حفظ می کند.

فواید ویتامین C

ویتامین C منبعی فوق العاده برای آنتی اکسیدان است، که در از بین بردن رادیکال های آزاد خیلی خوب عمل می کند. واکنش های این رادیکال های آزاد منجر به محصولات جانبی و فرآیندهایی می شود که ممکن است سرطان زا باشد. آنتی اکسیدان موجود در لوبیا سبز برای بدن بی نهایت مفید است.

کالری کم

لوبیاسبز تازه کالری خیلی کمی دارد. برای همین آدم هایی که مراقب کالری مصرفی شان هستند نباید نگران باشند و می توانند مقدار زیادی از آن را بخورند. هم چنین لوبیاسبز حاوی مقدار کمی سدیم، چربی اشباع، و کلسترول است.

سرشار از فیبر است

لوبیاسبز منبعی غنی برای فیبر خوراکی است. فیبر خوراکی فواید زیادی برای سلامتی دارد. فیبر برای کسانی تجویز می شود که از مشکلات گوارشی رنج می برند. محتوای فیبر لوبیاسبز به پیشگیری و درمان یبوست، بواسیر، دیورتیکولوز کمک می کند. محتوای فیبر زیاد موجود در لوبیاسبز به کنترل میزان کلسترول و قند در بدن کمک می کند.

فولات

لوبیا سبز منبعی غنی برای فولات نیز هست که برای تقسیم سلولی و سنتز DNA مفید است. خوراکی های سرشار از فولات برای زنان در طول دوره ی قبل از بارداری و بارداری مفید است.

از عفونت جلوگیری می کند

تعدادی از ویتامین ها مانند نیاسین و تیامین که در لوبیا سبز یافت می شود منبع خوبی برای آن دسته از مواد مغذی است که از بسیاری از عفونت ها در بدن پیشگیری می کنند.

مایعات سلول ها و بدن را حفظ می کند

محتوای پتاسیم موجود در لوبیاسبز به بدن کمک می کند که تولید سلول و جریان مایعات در بدن را بهتر حفظ کند.

بیماری های قلبی عروقی و فشار خون را کنترل می کند

محتوای پتاسیم موجود در لوبیا سبز برای کنترل فشار خون و دیگر بیماری های مربوط به قلب نیز مفید است.

تاثیرات ویتامین A

ویتامین A موجود در لوبیا سبز برای تامین آنتی اکسیدان و نیز تولید ترکیباتی که از فرآیند پیری جلوگیری می کند مفید است.

تاثیر منگنز

محتوای منگنز موجود در لوبیا سبز برای مهار واکنش رادیکال آزاد مفید است چون یک عامل مشترک برای آنتی اکسیدان است. این معمولا باعث می شود تناسب اندام و سلامت تان را حفظ کنید.

حدود ۱۰۰ گرم لوبیا سبز حاوی ۳۱ کیلوکالری انرژی، ۷.۱۳ گرم کربوهیدرات، ۱.۸۲ گرم پروتئین، ۰.۳۴ گرم چربی و ۳.۴ گرم فیبر است. مواد مغذی دیگر نیز مانند کلسیم- ۳۷ میلی گرم، آهن- ۱.۰۴ میلی گرم، منیزیم- ۲۵ میلی گرم، و منگنز- ۰.۲۱۴ میلی گرم در لوبیا سبز وجود دارد. سدیم و پتاسیم به ترتیب به مقدار ۶ میلی گرم و ۲۰۹ میلی گرم در آن وجود دارد. مواد مغذی دیگر و مقدار آنها شامل فسفر ۳۸ میلی گرم، روی ۰.۲۴ میلی گرم، ویتامین K ۱۴.۴ میکروگرم و ویتامین C ۱۶.۳ میلی گرم.

مضرات مصرف لوبیا سبز

افرادی که داروهای خونی ،مانند:کومادین یا وارفارین مصرف می کنند، نباید به طور ناگهانی مقدار مصرفی ویتامین K خود را تغییر دهند، زیرا این ویتامین نقش مهمی در لخته شدن خون دارد.

لکتین ها، نوعی پروتئینی هستند که کربوهیدرات را به هم متصل می کنند. آنها در لوبیاها، از جمله لوبیا سبز وجود دارند و می توانند عامل مشکلات سیستم گوارشی باشند ؛ پختن لوبیا می تواند سطوح لکتین را کاهش دهد.

لوبیا سبز حاوی اسید فیتیک است که می تواند با مواد معدنی ارتباط برقرار کند و مانع جذب آن توسط بدن شود. افرادی که کمبود مواد معدنی دارند، قبل از مصرف لوبیا سبز زیاد، باید با یک پزشک مشورت کنند. این یک رژیم غذایی یا الگوی غذایی است که در پیشگیری از بیماری ها و دستیابی به سلامت بسیار مهم می باشد بهتر است یک رژیم غذایی با انواع مختلفی از ترکیبات داشته باشید، تا اینکه تمرکز بر غذاهایی خاص برای سلامت خود داشته باشید.


3 پسندیدم 1 دیدگاه

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز پنجشنبه 13 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه ها
بازدیدکننده
2 سال پیش

خوب بود
پاسخ
دیدگاه خود را ثبت نمایید
نحوه محاسبه هزینه چاپ یک کتاب
گام به گام مراحل چاپ کتاب
هزینه استخراج مقاله ISI از پایان نامه
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
سابمیت مقاله چیست؟
چاپ فوری مقالات علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)