به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از همشهری آنلاین، جو بایدن کاندیدای دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا در گفتگو با شبکه خبری سی.بی.اس در پاسخ به این که کدام کشور خطرناکترین برای آمریکاست، گفت: خوب فکر می کنم که بزرگترین تهدید برای آمریکا در حال حاضر از نظر نقض امنیت و ائتلاف ما، روسیه است. دومین اینکه، فکر می کنم که بزرگترین رقیب هم چین است و اینکه بستگی به نحوه مدیریت ما دارد که تعیین می کند ما رقیب هستیم یا در نهایت در یک رقابت جدی تر در رابطه با زور قرار می گیریم.
وی همچنین به این مساله اشاره کرد که سیاست های کنونی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا یک خطر جدی و چشمگیر برای آمریکا از نظر جهانی است: "ببینید او چه کرده است. او همه دیکتاتورها را قبول کرده و حرف آنها را پذیرفته و برای دوستانش مشکل آفرین است. این رویکرد کاخ سفید به افزایش زرادخانه موشکی کره شمالی و نزدیکتر شدن ایران به داشتن مواد شکاف پذیر برای داشتن سلاح اتمی بیش از هر زمان دیگری منجر شده است. ترامپ باعث شده تا متحدان ما در ناتو از ما رو برگردانند چون دیگر روی ما حساب نمی کنند."
انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا سوم نوامبر برگزار می شود. در سراسر این کشور، شهروندان آمریکایی پای صندوق های رای می روند تا ۴۳۵ نماینده مجلس نمایندگان، ۳۵ سناتور از ۱۰۰ سناتور و رئیس جمهوری و معاونش را انتخاب کنند. دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و بایدن، از حزب دموکرات به دنبال کسب این سمت هستند. بعلاوه، رای دهندگان برای تعیین ۱۳ فرماندار منطقه ای و ایالتی و تعدادی دیگر از انتخابات محلی پای صندوق های رای می روند.
نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا همچنین گفت، بر این باور است که مسکو می تواند مغز متفکر کمپین اطلاع رسانی نادرست علیه وی پیش از انتخابات سوم نوامبر باشد.
بایدن در پاسخ به این که آیا افشای اطلاعات از لپ تاپ پسرش هانتر مرتبط با تلاش ها برای گسترش و اشاعه اطلاعات نادرست از سوی روسیه است، گفت: طبق آنچه من خوانده و می دانم، جامعه اطلاعاتی به رئیس جمهور هشدار داده است که رودی جولیانی از روس ها اطلاعات نادرست دریافت می کرده است و ما می دانیم که روس ها سخت تلاش می کنند تا درباره جو بایدن اطلاعات نادرست اشاعه کنند.
در اواسط اکتبر سال جاری میلادی، نیویورک پست پیام های شخصی به دست آمده از لپ تاپ هانتر بایدن را منتشر کرد. این پیام ها نشان می دهد که پسر جو بایدن احتمالا نشستی را بین پدرش وقتی که معاون اوباما بود و نماینده ای از کمپانی هلدینگ انرژی اوکراینی بوریسما ترتیب داد. هانتر بایدن در آن زمان عضوی از هیات مدیره این کمپانی بود. جو بایدن همچنین خواستار برکناری و اخراج ویکتور شوکین، دادستان کل اوکراین شده بود که تحقیقاتی را درباره این کمپانی انرژی انجام می داد. این ارتباطات دلیلی برای جمهوری خواهان است که بایدن و پسرش را به فساد متهم کنند.
۱۹ اکتبر، جان راتکلیف، مدیر اطلاعات ملی آمریکا گفته بود که جامعه اطلاعاتی این کشور دلیلی ندارد که باور کند مساله فساد مربوط به پیام های هانتر بایدن و ایمیل هایش بخشی از کمپین اشاعه اطلاعات نادرست از سوی روسیه است. نمایندگان وزارت خارجه آمریکا، اف.بی.آی، وزارت دادگستری و شخص ترامپ نیز ایده های مشابهی را مطرح کردند.
مساله مداخله احتمالی در انتخابات آمریکا به صورت منظم در چارچوب ادعای مطرح شده از سوی مقام های آمریکایی مبنی بر دست داشتن روسیه در چنین اقداماتی مطرح شده است. مسکو این اتهامات را رد کرده است. در فوریه، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفته بود که مسکو همزمان با نزدیک شدن روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از مطرح شدن چنین ادعاهایی بسیار متاسف است.
به گفته پسکوف، این ادعاها هیچ ارتباطی با واقعیت ندارند.