صفرتا صد نگارش مقاله isi
موسسه isi موسسه معتبر برای انتشار مقالات علمی در دنیا می باشد که مقالات را بر اساس معیار های مشخصی بررسی و کنترل می کنند. برای چاپ مقاله در ین ژورنالها مقاله باید برخی از فاکتور های مشخص را دارا باشد که بتواند در مرحله داوری پذیرش بگیرد. نحوه نگارش مقاله و کیفیت محتوای مقاله از جمله فاکتورهایی می باشد که باید به کیفیت آنها توجه شود. در چند مرحله می توانید مقاله را تکمیل کنید و تحقیقات خود را به صورت یک سند رسمی ارائه کنید.
مراحل نگارش مقاله isi
برای نگارش مقاله ISI با کیفیت بهتر است ابتدا هدف خود را بشناسید و عنوان مناسبی انتخاب کنید. شناخت هدف به شما کمک می کند تا دقیق تر در مسیر تکمیل محتوای مقاله گام بردارید. بعد از اینکه هدف و موضوع شما مشخص شد بهتر است با چهارچوب مقالات ISI آشنا شوید و نکات کلیدی مقالات را بشناسید در این صورت راحتتر می توانید نگارش را انجام دهید.
نکته ای که ISI در نوشتن مقالات بر آن تاکید دارد و برایش مهم است، بیان مطالب علمی به صورت ساده و پرهیز از عامیانه نویسی یا ژورنالیستی نویسی است. همچنین مقاله باید خلاق، دارای ایده جدید، تازه و به عبارتی منحصر به فرد باشد. مقاله ISI به هیچ عنوان نباید کپی یا جعلی باشد، در ایران یک مقاله به سه شکل مختلف نوشته می شود، ولی ISI به هیچ وجه این کار را قبول ندارد و مقاله ای را می پذیرد که جدید بوده و قبل از آن وجود نداشته باشد.
شما برای تمامی تحقیقات خود احتیاج به عنوان دارید عنوانی که صرفا متعلق به شما باشد و تکرار در عنوان مقالات به هیچ عنوان جایز نمی باشد. عنوان مقاله ISI اولین پارامتری می باشد که توسط داوران بررسی خواهد شد بنابراین عنوان باید جذابیت کافی برای جلب نظر مثبت داوران داشته باشد. از این رو توصیه می شود عنوان مقاله ISI را جذاب و کوتاه انتخاب کنید و همچنین به نحوی انتخاب کنید که کلمات کلیدی را در برگیرد. در عنوان از کلمات اختصاری به هیچ عنوان استفاده نشود.
چکیده
از جمله ارکان اصلی مقاله ISI چکیده می باشد که تاثیر به سزایی در جلب توجه داوران ژورنالها دارد. چکیده یک بخش مختصر از مقاله را شامل می شود که بهتر است بالای 250 کلمه نباشد در این بخش با جملات کوتاه اشاره ای به بخش های کلیدی مقاله داشته باشید.
کلمات کلیدی
بلافاصله بعد از چکیده مقاله باید کلمات کلیدی قرار بگیرند و در این قسمت باید چند کلمه را از متن خود به عنوان کلمات کلیدی انتخاب کنید بیشتر از 15 کلمه نباید باشد.
افیلیشن
معرفی نویسنده یا نویسندگان و معرفی وابستگی سازمانی آنها در این قسمت باید انجام شود که نویسنده باید نام و نام خانوادگی و محل تحصیل خود را در این بخش معرفی کند.
مقدمه
بخش مقاله باید «مقدمه» یا introduction باشد. هدف بخش «مقدمه»یا introduction باید ارائه اطلاعات زمینه ای کافی برای درک و ارزیابی نتایج تحقیق حاضر توسط خواننده بدون لزوم اشاره به مقالات قبلی در مورد موضوع باشد. مقدمه همچنین باید انگیزه و علت اصلی مطالعه حاضر را ارائه کند. موضوع مهم دیگر این است که شما باید هدف خود را از نوشتن مقاله به طور مختصر و واضح در مقدمه مقاله بیان کنید. مراجع را برای ارائه مهم ترین اطلاعات زمینه ای به دقت انتخاب کنید. بیشتر بخش مقدمه باید به زمان حال نوشته شود زیرا در آن شما عمدتا به مسئله خود و نیز مسائل علمی محرز مرتبط با آن، اشاره خواهید کرد.
متد ها و روش تحقیق
این بخش ممکن است به عنوان طولانی ترین بخش مقاله شناخته شود چون باید در این بخش روش کار ارائه کنید چندین ماه که در تلاش برای تکمیل تحقیقات بوده اید را باید در این بخش بنویسید. این بخش در واقع پشتوانه ای برای نتایج مقاله می باشد در این بخش باید سعی کنید روش کار کلیه نتایجی که از تحقیق حاصل کرده اید را بیاورید به نحوی که مخاطب و داوران قانع به ارائه نتایج شوند.
نتایج مقاله
تفسیر نتایج به دست آمده از مقاله دارای اهمیتی بسیار و برای موسسه ISI خیلی مهم است؛ در ایران مقاله ها پس از نتیجه گیری رها می شوند و تفسیری از نتایج صورت نمی گیرد، در حالی که ISI بر تفسیر نتایج و اینکه چگونه این نتایج به دست آمده است، تاکیدی بسیار دارد.
منابع مقاله
این بخش نیز تاثیر زیادی در جلب توجه داوران ژورنالها دارد با این بخش می توانید مقاله را از اتهام به سرقت علمی حفظ کنید. باید به کلیه منابع و کتابهایی که در طول تحقیق از آنها استفاده کرده اید اشاره کنید.
توجه به 5 نکته ضروری برای چاپ مقاله ISI
اگر می خواهید مقاله ISI شما با کیفیت بهتری نگارش شود و حتما در بخش داوری مقاله پذیرفته شود پنج نکته زیر را در مقاله خود اعمال کنید.
ارائه نتایج قطعی تحقیق
نتایج مقاله خود را بدون ارائه سند و دلیل و مدرک در مقاله قرار ندهید ارائه نتایج نا معتبر از اعتبار مقاله شما می کاهد و بهتر است برای حفظ کیفیت مقاله برای تمامی نتایج منبع معتبری ارائه گردد.
توجه به اصول تدوین ساختار و چارچوب مقاله
زمانبدی دقیق در نظر بگیرید و سعی کنید مقاله را دقیقا در زمانی که برنامه ریزی کرده اید ارائه کنید. از طرفی رعایت ترتیب بخش های مقاله ضروری می باشد و باید حتما ترتیب و اولویت بخش های مقاله را در نظر داشته باشید.
ویرایش و ارزیابی مقاله
روشن است که تمام نویسندگان علاقه دارند مقاله خود را در ژرنالهای با ضریب تاثیر بالا ثبت کنند اما بهتر است بدانید بلند پروازی و انتخاب نا درست ژورنال یک اشتباه بزرگ محسوب می گردد و باید مقاله را قبل از سابمیت ارزیابی کنید و برحسب اعتبار مقاله خود ژورنال مناسب را انتخاب کنید. همچنین عجله برای سابمیت مقاله نداشته باشید و مقاله را با دقت و برنامه ریزی ویرایش و اصلاح کنید و همه ایرادات جزئی و کلی آنرا اصلاح کنید.
ترجمه تخصصی مقاله
مقالات باید با دقت و کیفیت ترجمه شوند و حفظ کیفیت ترجمه تخصصی نکته ضروری می باشد. مقالات باید با سطح کیفی طلایی ترجمه شوند و کیفیت بالایی داشته باشند. داوران ژورنالهای ISI قدرت تشخیص بالایی در کیفیت ترجمه دارند بنابر این حتما برای ترجمه از یک مترجم متخصص و با سابقه کمک بگیرید.
توجه به دستور العمل ژورنال ها
قبل از سابمیت ژورنال انتخابی خود را بشناسید و حتما سعی کنید طبق دستور العمل مجله پیش بروید. مقاله را دقیقا در چهارچوب و فرمت تعیین شده از طرف مجله پیش ببرید. دقت کنید که رعایت نکردن فرمت موردنظر آنها، حتی با وجود بی نظیر بودن مقاله تان، باعث رد شدن آن از سوی مجله می شود. همچنین برای آشنایی بیشتر با شکل و فرمت مجله موردنظر می توانید مقالات اخیر آن را ملاحظه کنید.
نکته: دقیق نبودن ارقام، اعداد، آمار، آزمون و نمونه گیری از مواردی هستند که موسسه ISI در بررسی مقاله ها مورد توجه ویژه قرار داده است؛