دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / سلامت خانواده / طب سنتی و گیاهان دارویی /

خواص روغن بنفشه برای درمان بیخوابی 

دوشنبه، 13 اردیبهشت 1400
اگر مشکل کم خوابی دارید می‌توانید با مصرف روغن بنفشه آنرا درمان کنید در این بخش از ساعد به خواص بی نظیر روغن بنفشه برای درمان بیخوابی اشاره خواهیم کرد.

بنفشه گیاهی است که در درمان بیماری های گوارشی و پاکسازی ریه و پوست استفاده می شود و همراه با بابونه، بیماری سینوزیت را درمان می کند همچنین بنفشه بیماری هایی را که بر اثر غلبه صفرا در بدن به وجود آمده است، مانند کبد چرب، سرفه های صفراوی و خارش های صفراوی همچنین جوش های غرور صفراوی را درمان می کند.

خواص روغن بنفشه برای سلامتی

  • خواص روغن بنفشه برای لک صورت به بهتر شدن پوست کمک می کند
  • ۲درد را تسکین می دهد
  • سلامت روحی را افزایش می دهد
  • دستگاه تنفسی را تسکین می دهد
  • به درمان بی خوابی کمک می کند
  • یک ماده ی قوی برای تقویت قوای جنسی است

خواص دمنوش گل بنفشه

بنفشه گیاهی است که از گذشته بخاطر خواصش در بهبود خواب مورد استفاده بوده و نامی آشنا برای اکثر حکیمان طب سنتی است . کم شدن رطوبت مغز بخاطر رژیم غذایی نامناسب، ترشح صفرا و عصبانیت یکی از دلایل کم خوابی می تواند باشد که با مصرف دمنوش گل بنفشه می توانید رطوبت مغز را دوباره برگردانده و خوابی راحت داشته باشید. غیر از این مورد مصرف دمنوش گل بنفشه برای مواردی همچون خارش و التهابات پوستی، رفع بیماری های ریوی و خشکی صدا هم می تواند مفید باشذ.

دمنوش گل بنفشه فشار خون را کاهش می دهد

گل بنفشه سرشار از آنتی اکسیدان است که مهمترین انها آلکالوئیدها و فلانوئیدها هستند ، این دو ترکیب آنتی اکسیدانی با خواص آرام بخشی بر روی رگهای خونی باعث کاهش فشار خون و تنظین ان می شوند . همچنین فلانوئیدها خواص دیورتیکی دارند که برای فراد مبتلا به فشار خون گزینه ی مناسبی برای مصرف می تواند باشد.

دمنوش گل بنفشه ضد درد و ضد التهاب است

وجود ترکیبات اسید سالیسیلیک در گل بنفشه و دمنوش ان دردها و التهابات را از بین می برد. این مورد مانند آسپرین عمل می کند و انواع سردرد، آرتریت، انواع عفونت های التهابی مثل برونشیت، عفونت سینوس و گلو درد را هم درمان می کند. مصرف دمنوش گل بنفشه می تواند تأثیر زیادی روی رفع انواع التهابا داشته باشد.

دمنوش گل بنفشه هضم را بهبود می بخشد

گل بنفشه مقادیری موکیلاژ و فلور دارد که روی عملکرد گوارش تأثیر مثبتی دارند ، موکیلاژ که نوعی فیبر محلوله کلسترول های بد را کاهش می دهد و ماده ی فلور روده را برای ورود میکروب های مفید که هضم غذا را بر عهده دارند آماده می کند. فیبر موکیلاژ می تواند حرکت روده را تنظیم و مواردی از مشکلات ان مانند نفخ و یبوست را رفع کنند.

دمنوش گل بنفشه هموروئید را درمان می کند

طبق مطالعات انجام شده بر روی بیماری هموروئید تأثیر ترکیبی به اسم زیتن در درمان ان تثبیت شده است و این ترکیب به بهبود این بیماری می تواند کمک کند. گل بنفشه دارای مقادیر قابل توجهی زیتن است . زیتن نقش ضد التهابی را ایفا کرده و باعث کاهش التهاب عضلات خونریزی کننده در هموروئید می شود .

دمنوش گل بنفشه بی خوابی را رفع و باعث بهبود خواب می شود

همه بی خوابی حاصل از خستگی، استرس روزانه و آلودگی هوا را تجربه کرده ایم، تحقیقات پزشکی بی خوابی رو برگرفته از کمبود رطوبت مغز می دانند و رطوبت مغز با مواردی همچون روزه گرفتن، رژیم غذایی نامناسب و ترشح زیاد صفرا مرتبط می دانند.دمنوش گل بنفشه با ترکیبات مغذی خود می تواند در طوبت را به مغز برگردانده و باعث خوابی آرام بشود .

نکات کلیدی و مهم درباره ی گل بنفشه

  • در گذشته مردم گل بنفشه را نماد سادگی، فروتنی و وفاداری می دانستند .
  • برگ های گل بنفشه را می توانید بصورت خام در غذاها، ساندویچ ها و سالادها مصرف کنیذ، مزه ی خوبی دارد .
  • روغن گل بنفشه از ریزش مو جلوگیری می کند.
  • دمنوش گل بنفشه برفک دهان (آفت) را رفع می کند .

روغن بنفشه چگونه بی خوابی را درمان می کند؟

مزاج گیاه بنفشه سرد و تر است، اگر بی خوابی ما ناشی از خشکی مغز یا گرم و خشک بودن دِماغ باشد، گل بنفشه می تواند برای درمان کم خوابی داروی خوبی محسوب شود مشروط بر اینکه مزاج فرد در نظر گرفته شود. به هر شکلی میزان رطوبت مغز کم شود بی خوابی زیاد خواهد شد؛ کم شدن رطوبت مغز می تواند ناشی از کم خوری به علت روزه گرفتن طولانی، رژیم غذایی نادرست، عصبانیت پیاپی، ترشح زیاد صفرا باشد. شب زنده داری و زیاد خوابیدن منجر به خشکی دِماغ می شود . شب کاری طولانی و زیاد بیدار بودن در افراد منجر به خشکی دِماغ می شود همچنین خوابیدن زیاد نیز همین عملکرد را در بدن فرد به وجود می آورد؛ فردی که ورزش سنگین انجام می دهد و یا شاطرهایی که جلوی تنور نانوایی کار می کنند نیز خشکی دِماغ دارند. وقتی مغز مدام در حال فعالیت و چالش باشد تولید حرارت می کند و این حرارت از بین رفتن رطوبت را به همراه دارد که در نهایت منجر به خشکی مغز می شود، در واقع هر مکانیزمی که منجر به کاهش رطوبت در مغز شود بی خوابی را در فرد ایجاد خواهد کرد. هر مکانیزمی که منجر به کم شدن رطوبت در مغز شود برای بی خوابی ایجاد خواهد کرد و گیاه بنفشه برای هر بیماری که پایه خشکی دارد کمک کننده است. این گیاه به ویژه برای بیماری های پوستی از جمله خارش، خشکی و التهابات پوستی موثر است، بنفشه حاوی ماده لزج و مرطوب کننده موسیلاژ است که می تواند در بیماری های ریوی و خشونت صدا موثر باشد همچنین بنفشه می تواند در درمان آسم و آلرژی هایی که ناشی از گرما و خشکی است تاثیر مثبت بگذارد. استفاده از دمنوش بنفشه برای درمان کم خوابی موثر است. این گیاه را می توان به شکل مالیدنی روغن یا کرم در بیماری های پوستی و به شکل عرقیجات و شربت استفاده کرد، که شربت آن در بازار موجود است و این شربت عمدتا برای مشکلات ریوی و ضد سرفه استفاده می شود؛ برای درمان کم خوابی نیز می توان بنفشه را به شکل دمنوش استفاده کرد. درمان بیماری های ریوی با مصرف گیاه بنفشه این متخصص طب سنتی تاکید کرد: توصیه می شود برای درمان کم خوابی یک تا دو بار در طول روز گیاه بنفشه استفاده شود اما برای بیماری های ریوی باید هر ۸ ساعت یک بار از آن استفاده کرد.

فواید شربت گل بنفشه

بهبود سرفه,نرم کننده سینه و خلط آور,رفع گرفتگی صدا,ملین به دلیل و جودسالیسیلات ها,این شربت دارای خاصیت مسکن درد و تب بر و ضد التهاب است گلها و برگهای بنفشه معطر حاوی اسانس، سالیسیلیک اسید، متیل استر، ساپونین ، پولین و بتانیترو پروپیونیک اسید می باشد. در ریشه بنفشه معطر گلوکوزید و متیل سالیسیلات یافت می شود.از ریشه بنفشه یک آلکالوئید به نام ویولین و یک گلی کوزید به نام ویولاکوئرسیترین که احتمالا مشابه روتین است و یک ساپونین به دست می آید.در ریشه ها و غنچه ها و برگهای بنفشه ترکیب متیل سالیسیلات در شکل گلوکوزید وجود دارد.

بزرگسالان: هر ۸ ساعت ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

کودکان: هر ۸ ساعت ۱ تا ۲ قاشق مرباخوری

با توجه به وجود ۵۰٪ شکر در فرآورده، افراد دیابتی با احتیاط مصرف کنند. منع مصرف خاصی برای بارداری و شیردهی ذکر نگردیده است. در افرادی که شیرینی شربت سبب تحریک گلو می شود می توانند دوز مصرفی را در نصف استکان آب ولرم حل کرده و آرام آرام بنوشند. در مصرف مداوم بیش از ۲۰ روز دارو، احتیاط شود.

مضرات استفاده ی بیش از حد دمنوش گل بنفشه

گل بنفشه و دمنوش ان بصورت کلی منع مصرف ندارد ، در خانم های باردار باید با احتیاط مصرف بشود .

نحوه ی استفاده از گل بنفشه

بصورت دم کرده یا دمنوش؛ 8-5 قاشق چایخوری از پودر گیاه را به یک لیتر آب جوش اضافه کنید و پس از 20 دقیقه محلول بدست امده را صاف کنید، 3 فنجان از ان را در وعده های غذایی مصرف کنید . از گل بنفشه فرآورده های هومیوپاتی از قبیل محلول تزریقی، قطره و گلبول تهیه شده است . فرآورده های جالینوسی، پماد و شامپو هم جهت مصارف موضعی از گل بنفشه تهیه شده است.

نکات کلیدی و مهم درباره ی گل بنفشه

  • در گذشته مردم گل بنفشه رت نماد سادگی، فروتنی و وفاداری می دانستند .
  • برگ های گل بنفشه را می توانید بصورت خام در غذاها، ساندویچ ها و سالادها مصرف کنیذ، مزه ی خوبی دارد .
  • روغن گل بنفشه از ریزش مو جلوگیری می کند.
  • دمنوش گل بنفشه برفک دهان (آفت) را رفع می کند .

پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز چهارشنبه 12 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب
گام به گام مراحل چاپ کتاب
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
تبدیل پایان نامه به مقاله !
استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و دکترا + پاورپوینت آموزشی
مراحل اکسپت مقاله
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب در چند ثانیه