به گزارش سایت خبری ساعد نیوز ،در سال 96 میزان داخلی سازی GC6 حدود 25% درصد بود چراکه این داخلی سازی تنها صرف بخش هایی مانند رینگ و لاستیک، باتری و برخی قسمت های الکترونیکی خودرو شده بود. برای سال 97 نیز هم میزان داخلی سازی GC6 به عدد 30% رسید و هم نسخه جدیدی از آن به بازار آمد. خوشبختانه «خودروسازان بم» خیلی زود متوجه کمبودهای GC6 تیپ الیت شد و سرانجام در اسفندماه 96 نسخه فیس لیفت شده آن را با نام تیپ «اکسلنت» معرفی کرد. GC6 نیوفیس نسبت به الیت، یک سروگردن مدرن تر شده؛ هم در ظاهر، هم در تجهیزات و هم در بهبود جعبه دنده. GC6 نیوفیس در مدل 97 به بازار آمد و مهم ترین ویژگی فنی اش، داشتن جعبه دنده جدیدی است که «جتکو» ژاپن آن را ساخته. به لحاظ امکانات نیز اضافه شدن سانروف، دوربین عقب، دو رنگ شدن تریم داخلی و بزرگترشدن مانیتور کنسول، مهم ترین تفاوت تیپ اکسلنت با تیپ الیت است.
مزایا و معایب جیلی gc6 در طراحی خارجی
مزایای طراحی خارجی جیلی gc6:
ظاهر این ماشین در مدل فیس لیفت کاملا زیبا و دل فریب است. چراغ های جلو چندضلعی هستند و ظاهر خوبی به نمای ماشین می دهند، هرچند به نظر کمی کوچک می آیند. در قسمت جلو پنجره ها از زمینه مشکی استفاده شده و از سایز مناسبی برخوردار هستند و همین امر باعث می شود هوای لازم جهت تنفس تامین شود.
در اطراف لوگوی جیلی نواری از جنس کروم وجود دارد. در پایین پنجره جلویی تا نزدیک گوشه های چراغ های جلو نیز لایه کرومی رنگ خودنمایی می کند. بخش زیر سپر از پلاستیک سیاه تشکیل شده است. در وسط یک بخش ذوزنقه ای وجود دارد که به عنوان دریچه هوا استفاده می شود و LEDهای مشکی به صورت بومرنگ در روز دیده می شوند. ظاهر جدید این ماشین چندان مدرن نیست اما از نسخه قبلی خود خیلی بهتر است.
معایب طراحی خارجی جیلی gc6:
ظاهر غیر فیس لیفت این ماشین خیلی ساده است و بخش جلویی خودرو نیز تعریف چندانی ندارد. چراغ های جلو، قسمت جلوی پنجره ها کاملا ارزان قیمت بودن خود را به رخ می کشند. سپر جلو و چراغ مه شکن دایره ای آن بی شباهت به پراید 132نیست. نمای جانبی مدل فیس لیفت نسبت به نسخه قبلی تغییرات چشم گیری نداشته و بیشتر شبیه سدان دهه 90 یا اوایل قرن 21 است. لوگوی جدید Geely با مدل غیر فیس لیفت تفاوت دارد و شبیه به emgrand7 است. قاب چند ضلعی پنجره زیبایی خاصی ندارد.
استفاده از خط حجمی با یک شیب ملایم که از انتهای چراغ عقب تا چراغ جلو ادامه دارد، بدنه را بزرگ تر نشان می دهد و بسیار ظاهر ساده ای دارد. نمای عقب این خودرو مانند قبل است و تغییری نداشته است.
چراغ های عقب به صورت یک پارچه طراحی شده اند و در دو طرف درب صندوق ادامه دارند و در گرافیک آن ها از دو رنگ استفاده شده و بخش سفید با ال ای دی های U شکل پوشیده شده است.
مزایا و معایب جیلی gc6 در طراحی داخلی
فضای داخلی Geely GC6 بر خلاف مدل قبلی، به سبک سنتی و با ترکیبی از دستگاه های واقع در روبروی درایور ساخته شده است. پنل ادوات مدرن با خطوط داخلی هماهنگ و ارگونومیک است. در کنسول میانی یک صفحه نمایش کوچک از واحد کنترل برای نشانگرهای اضافی، یک صفحه نمایش بزرگ، کنترل گرمایش، سیستم صوتی و تهویه هوا وجود دارد. مالتی مدیا از فناوری فلش، درایوهای USB، کارت های حافظه پشتیبانی می کند.
به گفته کارشناسان، Geely GC6 قادر است از نظر امنیتی رقابت جدی با همتایان کره ای و ژاپنی خود داشته باشد. سازنده، بدنه این مدل را از فولاد با استحکام بالا با یک قاب تقویتی ویژه برای درها، قفسه ها و … تکمیل کرده است.
تمام تنظیمات شامل دو کیسه هوا و کمربند ایمنی است که می توان ارتفاع صندلی ها را تنظیم کرد. ISOFIX نیز برای صندلی های کودک نصب شده است.
مزایای طراحی داخلی جیلی gc6:
فضای داخلی این ماشین تغییرات بسیاری داشته است که از جمله می توان موارد زیر را نام برد:
- به روزرسانی سیستم چند رسانه ای
- افزودن سیستم تهویه اتوماتیک و به کارگیری تریم دو رنگ
- استفاده از صفحه نمایش لمسی 8 اینچی در وسط داشبورد
- مناسب بودن سایز و ظاهر فرمان (اما از پوشش چرمی برخوردار نیست)
افزودن تهویه هوای عمودی در دو طرف و استفاده از نوار نقره ای در اطراف آن باعث زیباتر به نظر آمدن داشبورد ماشین شده است. ظاهر بسیار خوب اهرم تعویض دنده که از چرم تشکیل شده است یکی از نقاط قوت طراحی داخلی این خودرو است. فضای مکعب مانند کوچکی در جلوی اهرم تعویض دنده قرار دارد تا برخی از وسایل مورد نیاز را در آنجا بتوان قرار داد. یک درگاه یواس بی و یک خروجی برق 12 ولت نیز در آن بخش تعبیه شده است. روکش صندلی های این ماشین از جنس چرم مصنوعی با دوخت قرمز رنگ است. صندلی ها ظاهر و کیفیت و راحتی خوبی دارند.
طراحی دو رنگ روکش صندلی ها با پنل درب و داشبورت هماهنگی خاصی به فضای داخل ماشین می بخشد. هنگامی که صندلی های جلو برای استراحت به عقب کشیده می شوند، ظرفیت صندلی عقب کم نمی شود و فضای کافی برای سرنشینان عقب ماشین وجود دارد. دهانه صندوق عقب از سایز خوبی برخوردار و برای قراردادن بارهای سنگین و زیاد مناسب است. قابلیت های باربری Geely GC6 بسیار مناسب است.
معایب طراحی داخلی جیلی gc6
- جنس و مواد تشکیل دهنده داشبورد و کابین قابل قبول و رضایت بخش نیست، از پلاستیک ارزان قیمت در بیشتر بخش ها استفاده شده است.
- پنل کیلومتر شمار سنتی بوده و عقربه های مکانیکی خیلی کوچکی دارد.
- سقف خودرو در قسمت عقب شیب دارد و همین امر باعث می شود از ارتفاع و فضای عقب ماشین کاسته شده و راحتی مناسبی برای سرنشینان عقب فراهم نشود.
مزایا و معایب جیلی gc6 از لحاظ رانندگی
مزایای رانندگی جیلی gc6
در ماشین جی سی6 پیشرانه کاملا روان وسریع به پدال گاز عکس العمل نشان می دهد و کمبود نیرویی حس نمی شود. نسخه های اصلی همچنین شامل سیستم های ABS و EBD هستند که به کنترل در هنگام ترمز اضطراری کمک می کنند، در حالی که اجازه نمی دهند آن ها به سمتی کنترل نشده هدایت شوند. درایو تست “Geely GC6” عملکرد باکیفیت سیستم های کمکی الکترونیکی را نشان داد.
البته از این خودرو نمی توان نیرومحرکه آن چنانی هم انتظار داشت. در مورد گیربکس می توان گفت عملکرد قابل قبولی دارد و با پیشرانه به طور هماهنگ کار می کند. با اینکه گیربکس به آرامی کار می کند، اما دقت کافی را دارد.
لازم به ذکر است که توسعه دهندگان واحد کنترل موتور، ABS و کیسه های هوا را به همراه داشبوردی در یک سیستم تبادل داده ویژه CAN که قبلاً در مدل های قدیمی تر همچون 7 Emgrandو Emgrand X7مورداستفاده قرار می گرفت، ترکیب کردند. به طور کلی، هدف اصلی این فناوری افزایش ایمنی مسافران به دلیل سریع ترین پاسخ ممکن به تصادفات است (در مورد کیسه های هوا، هر 0.1 ثانیه نقش بزرگی ایفا می کند).
شاسی این ماشین محکم است و حس قدرت به راننده می دهد و عملکرد خوبی دارد. می توان نتیجه گرفت عملکرد جیلی در رانندگی حداقل امکانات را برای سرنشینان خود فراهم می کند.هرچند با اینکه این ماشین با مقداری اشکال همراه است ولی حس یک سواری خوب و دلنشین را برای سرنشینان به ارمغان می آورد.
معایب رانندگی جیلی gc6
برای استفاده روزانه، عملکرد گیربکس این ماشین قابل قبول است، اما اهرم گیربکس آن خیلی مناسب نیست و باعث سردرگم شدن راننده می شود.
عملکرد ترمز قابل قبول است ولی در کنترل ناصافی و ناهمواری جاده ها عملکردی متوسط دارد، با این وجود تقریبا قانع کننده است ولی ضربات به صورت کامل جذب نشده و هرازگاهی در داخل کابین ماشین حس می شود.
به طور کلی از آنجا که درایو تست رسمی برای این خودرو انجام نشده است، قضاوت در مورد شایستگی ها و کمبودهای خودرو خیلی زود است.
مزایا و معایب جیلی gc6 از نظر فنی
قدرتمندترین نسخه این خودرو دارای موتور بنزینی 1.5 لیتری با 5 دنده است. با این موتور میزان مصرف بنزین در شهر 7.8 لیتر در هر صد کیلومتر، در بزرگراه 6.3 لیتر و سوخت ترکیبی 6 لیتر است. ظرفیت مخزن سوخت 45 لیتر است. Geely GC6 وزنی در حدود 1132 کیلوگرم دارد.حداکثر سرعت Geely GC6 حدود 165 کیلومتر در ساعت است. موتور بنزینی، 4 سیلندر، در جلوی خودرو قرار دارد. این شاسی بر اساس یک پلت فرم استاندارد درایو چرخ جلو ساخته شده است. سیستم تعلیق جلو، تعلیق مستقل و سیستم تعلیق عقب، تعلیق نیمه مستقل است.
باید خاطر نشان کرد که جیلی جی سی 6 از پیشرانه چهار سیلندر 1.5 لیتری 16 سوپاپ بهره می برد که 105 اسب بخار قدرت در 6200 دور در دقیقه و 146 نیوتن متر گشتاور در 4200 دور در دقیقه تولید می کند.
جیلی جی سی 6 دارای گیربکس اتوماتیک چهار سرعته جاتکو ژاپنی است. لازم به ذکر است که در این خودرو، سیستم فرمان از نوع هیدرولیکی،ترمزهای جلویی دیسکی و چرخ های عقب کاسه ای هستند.