به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از مهر، علی خاکی صدیق درباره ابهام برخی از دانشگاه ها در خصوص نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم گفت: آن چیزی که ما به دانشگاه ها ابلاغ کرده ایم این است که دانشگاه ها باید حداکثر تلاش خود را انجام دهند تا امتحانات حضوری برگزار شود.
وی ادامه داد: دانشگاه ها می توانند به جای ۲ هفته تا یک ماه (۴ هفته) بازه زمانی برگزاری امتحانات را افزایش دهند تا بتوانند شرایط را مدیریت کرده و مشکلی پیش نیاید.
معاون آموزشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: برخی دانشگاه ها مانند دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه فنی حرفه ای و دانشگاه پیام نور که عمده دانشجویان آنها بومی هستند، اعلام کرده اند که امتحانات پایان ترم خود را به صورت حضوری برگزار می کنند.
وی افزود: دانشگاه هایی مثل دانشگاه تهران و یا دانشگاه صنعتی شریف که درصدی از دانشجویان آنها غیربومی هستند، ممکن است از نظر خوابگاهی مشکل داشته باشند بنابراین باید خودشان در این زمینه برنامه ریزی کنند.
معاون آموزشی وزیر علوم یادآور شد: تاکید ما بر برگزاری امتحانات حضوری است، ولی این گونه نیست که بگوییم همه دانشگاه ها الزاماً تحت هر شرایطی باید امتحانات را حضوری برگزار کنند، چون ممکن است سلامت دانشجویان به خطر بیافتد. بنابراین دانشگاه ها باید شرایط را لحاظ کنند و این موضوع را در نظر داشته باشند که سلامت دانشجویان اولویت اول است.