به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی ساعد نیوز به نقل از عصر ایران، محققان برای مقایسه تصویر مومیایی کودک خردسال که روی تابوت این مومیایی بصورت رنگی نقاشی شده بود با چهره واقعی او بازسازی چهره وی را انجام دادند، مومیایی این پسر بچه در دهه هشتاد قرن نوزدهم در مقبرهای در جنوب غربی قاهره پیدا شده بود. این مومیایی 78 سانتی متر طول دارد، قدمت آن از 50 تا 100 سال قبل از میلاد مسیح می رسد و اکنون در موزه مصر در مونیخ نگهداری میشود.
این تیم پس از بررسی مومیایی و بررسی پرتوهای ایکس گرفته شده از آن در سال 1984 توانستند یک تصویر دیجیتالی و سه بعدی از بدن پسر ایجاد کنند.
با سی تی اسکن، مشخص شد که مغز پسر و برخی از اندامهای داخلی وی هنگام مومیایی کردن از بدن برداشته شده است (که این یک روش معمول در هنگام مومیایی کردن در مصر باستان به شمار میرفت). رشد استخوانها و دندانها سن پسر را در هنگام مرگ نشان داد که بین 3 تا 8 سال سن داشته است و «بقایای بافت ریه متراکم» در سی تیاسکن نشان داد که او به احتمال زیاد بر اثر ذاتالریه مرده است.
سپس محققان بر روی صورت پسر تمرکز کردند و در این مطالعه نوشتند که تصویر او نشان میدهد، موهای فرفری با دو رشته موی بافته شده از بالا به سمت گوشهای او وجود داشته است.
و به این ترتیب چهره این پسربچه مومیایی مصری که 2000 سال پیش مرده بود، پس از بازسازی دیجیتالی توسط دانشمندان آشکار شد.