بگ هولدر (Bag Holder) در بازار ارز دیجیتال به چه معناست؟

  دوشنبه، 19 دی 1401   زمان مطالعه 5 دقیقه
بگ هولدر (Bag Holder) در بازار ارز دیجیتال به چه معناست؟
اگر شما علاقمند به دنیای رمزارزها و سرمایه گذاری باشید، ممکن است با یک اصطلاح، خیلی مواجه شده باشید. آن اصطلاح بگ هولدر یا bag holder است. اما این اصطلاح به چه معناست و به چه کسانی گفته می‌شود؟ در ادامه با ما همراه باشید.

بگ هولدر (Bag Holder) به کسی گفته می شود که دارایی ها یا سهام خود را در حالی که قیمتشان کاهش می یابد به شدت نگه می دارد. علیرغم سیگنال های واضح مبنی بر اینکه سهام به سمت صفر می رود، یک بگ هولدر آن را نگه می دارد تا در نهایت قیمت آنها واقعاً به صفر برسد. این اصطلاح از زمان رکود بزرگ می آید، زمانی که مردم در صف سوپ کیسه های خود را برای سیب زمینی نگه می داشتند. آنها در این کیسه ها تنها دارایی خود را داشتند. از آن زمان، این اصطلاح برای دنیای تجارت مدرن استفاده می شود. اکنون در کریپتو نیز فراگیر شده است.

بگ هولدر کیست؟

بگ هولدرها (Bag Holder) هیچ گاه ارزهای دیجیتال خود را نمی فروشند؛ حتی اگر ارزش تمام توکن ها به صفر برسد. چندین دلیل مختلف برای این اتفاق وجود دارد. همیشه بگ هولدرها تصور می کنند ارزش دارایی در بلندمدت افزایش خواهد یافت و روزی زیان های کوتاه مدت جبران می شوند. از طرفی برخی از آنها به دنبال جبران هزینه های اولیه هستند و ممکن است به همین خاطر تمام دارایی خود را از دست بدهند.

بگ هولدرها گاهی تحت تأثیر عامل disposition effect یا اثر تمایلی قرار می گیرند. اثر تمایلی به مقاومت سرمایه گذاران در مقابل فروش دارایی اشاره دارد. این امتناع زمانی صورت می گیرد که سرمایه گذار رشد قیمت سایر دارایی ها را مشاهده می کند و در انتظار افزایش قیمت سبد سرمایه خود است. با توجه به ماهیت ارزهای دیجیتال، واکنش های ناشی از اثر تمایلی به کرات در این بازار مشاهده می شود. در موارد متعددی صبر و انتظار Bag Holder منجر به افت شدید سبد سرمایه شده است.

مثال یک دارنده بگ

این اصطلاح به سرمایه گذاری اطلاق می شود که به طور نمادین بگ سهامی را در اختیار دارد که با گذشت زمان بی ارزش شده است.فرض کنید که یک سرمایه گذار ۱۰۰ سهم یک استارت آپ جدید فناوری عمومی را خریداری کند. اگرچه قیمت سهم در ابتدا و در عرضه اولیه سهام (IPO) افزایش می یابد، اما پس از آن که تحلیلگران صحت مدل تجاری تجاری را زیر سوال می برند، سقوط می کند.پس از گزارش هایی در مورد درآمدهای کم که نشان دهنده تلاش شرکت است، قیمت سهام بیشتر سقوط می کند. سرمایه گذاری که علیرغم این حوادث سهام را نگه می دارد، دارنده بگ نامیده می شود.

بگ هولدر

حضور پررنگ Bag Holderها در بازار ارزهای دیجیتال

در سال های اخیر شاهد انتشار اخبار زیادی در مورد نوسان قیمت ارزهای دیجیتال و جهش های خارق العاده نمودار برخی از رمزارزها بوده ایم. خیلی زود افرادی که هیچ گونه تجربه ای در بازارهای مالی نداشتند وارد مارکت شدند. پس از گذشت مدت کوتاهی بسیاری از سرمایه گذاران به ناچار علاقه خود را به بازار از دست دادند؛ به خصوص آنهایی که سرمایه های اندکی داشتند.

داستان های زیادی از سرمایه گذاران اولیه بیت کوین شنیده می شود. کسانی که چندده یا حتی چندصد بیت کوین خریداری کرده اند و ماه ها بعد متوجه شدند از چه سرمایه عظیمی برخوردار هستند؛ افرادی که با پول اندک توکن BTC خریداری کردند و برخی از آنها حتی رمز کیف پول خود را فراموش کرده بودند. اصطلاح Bag Holder به کسانی اشاره دارد که هیچ استراتژی خاصی برای معامله ندارند و فقط مقداری رمزارز در کیف پول خود ذخیره کرده اند و امیدوارند روند سال های گذشته تکرار شود.

چگونه به یک بگ هولدر تبدیل نشویم؟

اگر می خواهید در بازار رمزارزها تبدیل به یک بگ هولدر نشوید، بهتر است به دنبال یادگیری اصول و تحلیل اصولی بازار باشید. در این زمینه می توانید روی مقالات و آموزش ­های آکادمی بیت پین حساب کنید.خیلی مهم است که تعصبات خود را کنترل کنید. شما باید یک چارچوب عینی را ایجاد نمایید که از طریق آن سرمایه گذاری های خود را ارزیابی کنید. هنگام ارزیابی اولیه سرمایه گذاری، از یک چک لیست استفاده کنید. حداقل سالیانه همه چیز را دوباره ارزیابی کنید. اگر فروش و بازده کاهش یابد و بدهی­ها در حال افزایش باشد، پس احتمالاً مشکلی وجود دارد.زمان فروش سهام را یاد بگیرید و به آن پایبند باشید؛ زیرا معمولا کسانی درگیر این تله می­ شوند که بخاطر تعصبات و احساسات، کنترل خود را بر جریان ارزیابی دارایی از دست می­ دهند و یک دارایی را آن قدر حفظ می­ کنند تا ارزش آن به صفر برسد.

چرا برخی به بگ هولدر تبدیل می شوند؟

  • عدم دانش کافی و عدم برخورداری از استراتژی مناسب یا خاص در بازار رمزارزها
  • تصور غلطی که اگر دارایی و سرمایه خودم را نگهدارم، در آینده ارزش آن افزایش پیدا خواهد کرد.
  • به درستی و به اندازه کافی به تحلیل بازار و عملکرد سرمایه گذاری خود نمی پردازند.
  • نسبت به ضعف عملکرد ارز خود در بازار آگاهی ضعیفی دارند.
  • به دلیل اثر تمایلی که با نام Disposition Effect نیز شناخته می شود، فرد برخلاف جریان ارزش دارایی خود عمل می کند و وقتی که ارزش بالا می­ رود شروع به فروش خواهد کرد. وقتی که می­ داند ارزش در حال کم شدن است اقدام به نگهداری آن می کند .
  • گاهی اوقات فرد به دلیل هزینه ­های بالایی که برای ارز خود کرده است، از فروش خودداری می کند .
  • نظریه دورنما، این نظریه را با یک مثال بررسی می کنیم، بر اساس آن فرد ترجیح می­ دهد ۱۰ یورو را برای مدت طولانی داشته باشد تا اینکه ۲۰ یورو داشته باشد و ۱۰ یوروی آن را از دست بدهد.

سخن نهایی

امید چیز خوبی است، اما نباید از حد اعتدال خارج شود. نباید به امید سود، مدت زیادی ضرر ببینیم، چون در نهایت چیزی تغییر نمیکند. برای همین هم بهتر است از بگ هولدر شدن جلوگیری کنیم، چراکه مانند چاهی عمیق است و بیرون آمدن از آن بسیار دشوار است. ممکن است برخی افراد از این استراتژی سود ببرند، اما اصلا منطقی نیست که بیش از حد توان و قابلیت یک دارایی، آن را با چنگ و دندان نگه داریم.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
از سراسر وب   
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها