به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری ساعدنیوز، اولین رئیس جمهور بعد از انقلاب بنی صدر بود که روحانی نبود. وی معمولا در مراسمات و سخنرانی ها با کت و شلوار حاضر می شد و استایل رسمی داشت:
بعد از آغاز جنگ تحمیلی و بعد از اینکه صدام با لباس نظامی در جبهه های جنگ حاضر شد، بنی صدر هم چند باری با لباس نظامی مقابل دوربین ها حاضر شد:
البته دست آخر بنی صدر با رای عدم کفایت سیاسی مجلس وقت برکنار شد و به صورت مخفیانه از کشور متواری شد. عکسی از وی در آن ایام منتشر شد که نشان می داد وی با پوششی زنانه از کشور خارج شده است:
بعد از بنی صدر مردم به محمدعلی رجایی رای دادند که نماد کامل ساده زیستی بود. وی معمولا با پیراهن های ساده و کت و شلوارهای معمولی که اغلب مردم می پوشیدند در انظار عمومی حاضر می شد:
رجایی به همراه نخست وزیر خود باهنر، توسط منافقین کوردل به شهادت رسید و ادامه راه به روسای جمهور دیگر سپرده شد. بعد از رجایی آیت الله خامنهای، آیت الله هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی برای 3 دوره 8 ساله رئیس جمهور ایران بودند که هر سه بزرگوار لباس روحانیت بر تن داشتند.
بعد از خاتمی دوباره یک غیر روحانی به ریاست جمهوری رسید که احمدی نژاد بود. احمدی نژاد بر خلاف مسئولین سابق برای اولین با لباسی به جز کت و شلوار در جلسات و مراسمات حاضر شد. او معمولا یک کاپشن بهاره روشن تن می کرد به طوریکه به طیف خاصی از کاپشن های بهاره بعد از آن کاپشن احمدی نژادی می گویند:
البته احمدی نژاد در سفرهای خارجی معمولا کت و شلوار رسمی بر تن می کرد:
بعد از دوره 8 ساله ریاست جمهوری احمدی نژاد دوباره قرعه به نام یک روحانی که از قضا نام خانوادگی اش هم روحانی بود افتاد و وی 8 سال رئیس جمهور بود. بعد از روحانی شهید رئیسی با رای مردم انتخاب شد که ایشان هم لباس روحانیت بر تن داشت و در حین خدمت به فیض شهادت نائل آمد و تنها 3 سال فرصت خدمت داشت.
در نهایت نیز مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور انتهاب شد. پزشکیان اکثر اوقات همان کاپشن معروف به کاپشن احمدی نژادی را می پوشد. این موضوع حتی در روزهای گرم سال واکنش برانگیز بود و عده ای می گفتند چطور در این گرما رئیس جمهور کاپشن می پوشد:
البته پزشکیان نیز به مانند احمدی نژاد در دیدارهای رسمی و سفرهای خارجی کت و شلوار بر تن می کند:
2 هفته پیش