دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / فرهنگ و هنر / چهره ها /

بیوگرافی و زندگی شخصی و اجتماعی وینستون چرچیل و همسرش + فیلم و عکس های جذاب و دیدنی 

سه شنبه، 28 شهریور 1402
وینستون لئونارد اسپنسر چرچیل(30 نوامبر 1874 – 24 ژانویه 1965) سیاست‌مدار، افسر ارتش و یک نویسنده بریتانیایی بود. وی طی سال‌های 1940 تا 1945، و بار دیگر بین سال‌های 1951 تا 1955 نخست‌وزیر بریتانیا بود. به عنوان یک معتقد به لیبرالیسم اقتصادی و امپریالیسم، بیشتر عمرش را در حزب محافظه‌کار عضو بود که از سال 1940 تا 1955 رهبری آن را نیز بر عهده داشت.

فهرست مطالب


خلاصه بیوگرافی


نام : وینستون لئونارد اسپنسر

نام خانوادگی : چرچیل

تولد - وفات : 30 نوامبر 1874 – 24 ژانویه 1965

تحصیلات : دانش آموخته مدرسه نظامی

سمت فعلی : وی در قید حیات نمی باشد

زندگی شخصی و خانواده


چرچیل در 30 نوامبر 1874 در کاخ بلنهایم در آکسفوردشر انگلستان در خانوادهٔ معروفِ «اسپنسر» به دنیا آمد. پدرش لرد راندولف چرچیل سیاست‌مدار و مادرش لیدی رندولف چرچیل دختر یک میلیونر آمریکایی بود. او همچنین برادری به نام جان استرنج اسپنسر چرچیل داشت.

تحصیلات وینستون چرچیل


چرچیل ابتدا به مدرسه ی «هارو» و پس از آن به «مدرسه نظامی سلطنتی سندهرست» ملحق شد.

همسر وینستون چرچیل


وینستون چرچیل ازدواج خود را با کلمنتین هوزیر در سال 1908 میلادی (1287 شمسی) رسمی کرده است.

فرزندان وینستون چرچیل


در طول 57 سال زندگی مشترک آنها، 5 فرزند به ترتیب با نام های دایانا (1909 میلادی – 1288 شمسی)، راندولف (1911 میلادی – 1290 شمسی)، سارا (1914 میلادی – 1293 شمسی)، ماریگولد (1918 میلادی – 1297 شمسی ) و مری (1922 میلادی – 1301 شمسی) به دنیا آمدند.

زندگی سیاسی و اجتماعی وینستون چرچیل


در سال 1895 عضو ارتش شد و در هندوستان، جنگ سودان - بریتانیا و جنگ بوئر دوم شرکت کرد، به عنوان یک خبرنگار جنگ شهرت یافت و به نوشتن کتاب درباره مشاهداتش پرداخت. در سال 1900 به عنوان عضو حزب محافظه‌کار وارد مجلس عوام شد و مدتی بعد به عضویت حزب لیبرال درآمد. در دولت لیبرال هربرت اسکویت به عنوان وزیر تجارت، وزیر کشور و نماینده دولت در نیروی دریایی بریتانیا خدمت کرد. طی جنگ جهانی اول، در فرماندهی نبرد گالیپولی حضور داشت و پس از آشکار شدن ابعاد فاجعه آمیز آن، از دولت استعفا داد و در هنگ تفنگداران اسکاتلندی در جبهه غربی جنگ جهانی اول خدمت کرد. دلیل شکست در نبرد گالیپولی را فرماندهی چرچیل می‌دانستند. در سال 1917 به دولت تحت ریاست دیوید لوید جرج بازگشت و به ترتیب در وزارت تدارکات، وزارت جنگ، وزارت نیروی هوایی و وزارت مستعمرات به فعالیت پرداخت و بر عهدنامه انگلستان-ایرلند و سیاست خارجی بریتانیا در خاورمیانه نظارت داشت.

اقدامات در ارتش

وینستون چرچیل بعد از پایان تحصیلش در مدرسه نظامی، مستقیما به ارتش انگلستان ملحق شد و در قامت افسر ارتش، در سال 1898 میلادی (1277 شمسی) در جنگی که در کشور سودان در حال رخ بود شرکت کرد. او یک سال بعد به آفریقای جنوبی رفت و در قامت روزنامه نگار، در “جنگ دوم بوئر” فعالیت کرد. وینستون چرچیل در این جنگ در آستانه اسارت بود ولی توانست بر خلاف دوستانش که توسط بوئر ها اسیر شدند، فرار کند. وینستون چرچیل در طول جنگ جهانی اول، برای مدت کوتاهی در قامت لرد نخست دریاداری انتخاب شد ولی به خاطر این که اطرافیان او را پرخاشگر، گزافه گو، بی تدبیر و غیر عادی می دانستند، این مقام برای وی سنگینی می کرد. اما شاید دلیل اصلی این که وی از این مقام استعفا داد، می تواند تصمیماتی باشد که منجر شد در جنگ میان امپراتور عثمانی با نیرو های انگلستان، فرانسه و انزک ها (استرالیا و نیوزلند) فاجعه بزرگی را به همراه داشته باشد.

این جنگ، نبرد گالیپولی نام داشت که در نهایت مصطفی آتاتورک پس از غلبه بر نیروهای ائتلافی به شهرت رسید و بلافاصله ترکیه امروزی را بنیانگذاری کرد. پس از استعفا از این مقام، در هنگ تفنگداران اسکاتلندی خدمت خود را در جبهه غربی جنگ جهانی اول ادامه داد. در سال 1917 میلادی (1296 شمسی) وینستون چرچیل به واسطه ریاست دیوید لوید جرج حزب در لیبرالیسم، به دولت بازگشت و به ترتیب در قامت وزیر تدارکات جنگ، وزیر جنگ، وزیر نیروی هوایی و وزیر مستعمرات برای کشورش خدمت کرد.

یکی دیگر از فعالیت های مهم وی در این سال ها، نظارت بر عهدنامه انگلستان-ایرلند و سیاست های خارجی بریتانیا در خاورمیانه بود. وینستون چرچیل در فعالیت های خود که دولت در آن نقشی نداشت، به واسطه احتمال خطر نظامی های نازی، با استفاده از نفوذش خواستار نیرو های کمکی برای تجدید قوای نیروی انگلستان بود. پس از آغاز جنگ جهانی دوم وینستون چرچیل توسط دولت به عنوان نماینده دولت در نیروی دریایی منصوب شد. پس از آن در سال 1940 میلادی (1319 شمسی) جانشین نویل چمبرلین، نخست وزیر انگلستان در زمان پادشاهی جرج ششم شد.

نویل چمبرلین پس از شکست هایش در سیاست های مماشات، از سمت خود کناره گیری کرد. وینستون چرچیل در طول نخست وزیری اش، همواره در تلاش بود تا با رئیس جمهور وقت آمریکا که فرانکلین روزولت نام داشت، ارتباطش را قوی کند. در طول جنگ جهانی دوم وینستون چرچیل به عنوان رهبر انگلستان در متحدین بود که سرانجام فعالیت های او منجر به پیروزی متحدین در سال 1945 میلادی (1324 شمسی) گردید.

پارلمان و نخست وزیری وینستون چرچیل

وینستون چرچیل به واسطه حضور سابق پدرش در عرصه سیاست، در سال 1900 میلادی (1279 شمسی) به عضویت حزب محافظه کار درآمد. این حزب در حال حاضر بزرگترین حزب دولت محلی انگلستان است که 8296 نماینده دارد. در سال 1904 میلادی (1283 شمسی) از این حزب جدا و به حزب لیبرال ملحق شد. او همواره مخالفت های خود را با سیاست های انگلستان و فرانسه در مقابل زیاده خواهی های دولت نازی (هیتلر) اعلام می کرد.

در سال 1945 میلادی (1324 شمسی) پس از پایان جنگ جهانی دوم، وینستون چرچیل در انتخابات نتوانست پیروز شود بنابراین قدرت را از دست داد. اما فعالیت هایش را به عنوان رهبر اپوزوسیون قطع نکرد. در ادامه خاتمه جنگ، او قدرت های اروپا و آمریکا را مشتاق به اتحاد در مقابل کمونیسم کرد. زیرا که استالین پس از جنگ، فعالیت هایی از قبیل اشغال نظامی و تشکیل دولت های استبدادی تحت نظر شوروی در اروپای شرقی را انجام داده بود. وینستون چرچیل کسی بود که در جنگ سرد با بخش بندی مرزی بین اروپای شرقی و کشور های عضو پیمان ورشو، اصطلاح پرده آهنین را رواج داد. این اصطلاح به این خاطر گفته می شود که تلاش های شوروی برای ارتباط خود با دولت های غیر کمونیستی غربی، بی ثمر بود و باعث شد تا اتحاد بین کشور های اروپایی شکل گیرد.

وینستون چرچیل مجددا در سال 1951 میلادی (1330 شمسی) در قامت نخست وزیری برای کشورش خدمت کرد و این سمت برای وی 4 سال بیشتر دوام نداشت. او در پارلمان انگلستان، در موضع اهدای استقلال به هندوستان، مخالف کرد که این موضوع از مهم ترین گرایش های سیاسی وی می باشد. اما مهم ترین اقدام سیاسی وینستون چرچیل، کم رنگ کردن نقش و دخالت های سلطنت در دنیای سیاست انگلستان بود. او این فعالیت ها را از دوران ملکه ویکتوریا تا ملکه الیزابت دوم ادامه داده است. وی هنگام استعمار زدایی دولت انگلستان، همواره از پادشاه انگلستان حمایت کرد. او در 4 سال نخست وزیری اش، بیشتر فعالیت خود را صرف ساخت مسکن و فراهم کردن بستری مناسب برای ساخت بمب هسته ای کرد.

زمانی که دیگر وضعیت سلامتی وی رو به وخامت بود، در سال 1955 میلادی (1334 شمسی) از مقام نخست وزیری استعفا داد. اما هرگز از عضویت خود در پارلمان انگلستان کناره گیری نکرد و در حال حاضر از او به عنوان پدر مجلس نام برده می شود.

مرگ وینستون چرچیل

وینستون چرچیل در اوایل ژانویه سال 1965 میلادی (دی ماه 1943 شمسی) به علت سرماخوردگی در بیمارستان بستری شد. او در بیمارستان و در تاریخ 15 ژانویه همان سال (25 دی 1343 شمسی) بر اثر خونریزی مغزی سکته می کند و به کما می رود. در تاریخ 25 ژانویه 1965 میلادی (5 بهمن 1343 شمسی) در سن 90 سالگی و بر اثر سکته مغزی، در هاید پارک گیت واقع در لندن فوت می کند.

به فرموده ملکه الیزابت دوم، پیکر او به مدت 3 روز در انظار عمومی قرار گرفت و سپس در کلیسای سینت پال مراسم تشییع پیکر برگزار شد. در مراسم تشییع جنازه پر شکوه او، مقامات بیش از 100 کشور در این مراسم حضور پیدا کردند که نام رئیسان جمهور کشور های فرانسه (شارل دوگل) و آمریکا (دوایت آیزنهاور) نیز به چشم می خورد.

وینستون چرچیل در کنار پدر و مادر خود، در گورستان وابسته به کلیسای بلادون واقع در آکسفوردشر، به خاک سپرده شد.

کتاب های وینستون چرچیل

  • جنگ رودخانه 1899 میلادی (1278 شمسی)

  • لرد لندورف چرچیل 1906 میلادی (1285 شمسی)

  • برای تجارت آزاد 1906 میلادی (1285 شمسی)

  • لیبرالیسم و مسائل اجتماعی 1909 میلادی (1288 شمسی)

  • بحران جهانی با موضوع جنگ جهانی اول 1923 میلادی (1301 شمسی)

  • زندگی و زمانه لرد مارلبرو 1933 میلادی (1311 شمسی)

  • جنگ جهانی دوم 1954 میلادی (1332 شمسی)

  • تاریخ مردم انگلیسی زبان 1956 شمسی (1335 شمسی)

افتخارات وینستون چرچیل

  1. در سال 1953 میلادی (1332 شمسی) جایزه نوبل ادبی را به واسطه مهارتش در تشریح وقایع تاریخی و زندگی نامه ای و همچنین فصاحت بینش در دفاع از آؤمان های عالی انسانی را کسب کرده است.

  2. توسط جان اف کندی رئیس جمهود وقت آمریکا در 9 آوریل 1963 میلادی (20 فروردین 1342 شمسی)، به عنوان اولین شهروند افتخاری آمریکا معرفی شد.

  3. در رای گیری که در سال 2002 میلادی (1381 شمسی) از سوی بی بی سی انجام شد، مردم انگلستان از وینستون چرچیل به عنوان بزرگ ترین انگلستانی تمام تاریخ یاد کرده اند.

  4. جایزه نوبل ادبیات به واسطه طراحی پول 5 پوندی را در سال 1953 میلادی (1332 شمسی) کسب کرده است.

  5. فردی محبوب در هنگام زندگی اش و حتی پس از مرگش در میان شهروندان انگلستانی بود به طوری که بانک مرکزی از سال 2016 میلادی (1395 شمسی) تصویر چرچیل را به جای تصویر الیزبات فرای با جمله معروف وی چاپ کرده است. متن کامل جمله:« چیزی ندارم تقدیم کنم مگر خون، رنج، اشک و عرق» این جمله اولین بار زمانی که وینستون چرچیل به مجلس انگلستان ورود پیدا کرد، توسط وی گفته شد.

تصویر وینستون چرچیل بر اسکناس پنج پوندی

در آوریل 2013، بانک مرکزی انگلستان اعلام کرد که از سال 2016 پشت اسکناس‌های 5 پوندی تصویر وینستون چرچیل را به جای تصویر الیزابت فرای، شخصیت خیّر بریتانیایی چاپ می‌کند. در اسکناس‌های جدید کنار تصویر چرچیل جمله مشهورش که «چیزی ندارم که تقدیم کنم مگر خون، رنج، اشک و عرق» نوشته شده‌است. او این جمله را به هنگام روی کار آمدنش در مجلس بریتانیا بیان کرد. در پس زمینه ساعت بیگ بن روی ساعت سه ایستاده که زمان تقریبی همان سخنرانی است. همچنین تصویری از جایزه نوبل ادبیات، که در سال 1953 به چرچیل رسید در طراحی 5 پوندی جدید به چشم می‌خورد.

مسئولیت فعلی


وینستون چرچیل در قید حیات نمی باشد.

اینستاگرام وینستون چرچیل


وینستون چرچیل در قید حیات نمی باشد و صفحه ای در اینستاگرام ندارد.

آلبوم تصاویر وینستون چرچیل


فیلمی از سخنرانی چرچیل در دیدار با کشور های اروپایی - 1948



پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز شنبه 03 آذر
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
نگاهی به انتخاب‌های شیک و زمستانی بازیگران زن ایرانی در دنیای کلاه بافت+عکس/ یکی از یکی خوش‌رنگ‌تر و جذابتر
ویدیو/ مهران مدیری به شیلا خداداد: همیشه به هوشمند چی میگفتی که درس بخونه؟
زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
تعرفه استخراج مقاله از پایان نامه
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
شیلا خداداد: موهامو رنگ نمیکنم چون همینجوری و نچرال بودن رو دوست دارم؛ وقتی عروسی برم لاک میزنم و برمیگردم پاک میکنم+ ویدیو