دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / فرهنگ و هنر / چهره ها /

بیوگرافی و زندگی شخصی و ورزشی عباس جدیدی و همسرش + عکس ها و فیلم جذاب و دیدنی 

دوشنبه، 23 مرداد 1402
عباس جدیدی (زادهٔ 23 دی 1348 در تهران) کشتی‌گیر بازنشسته، مربی کشتی و سیاستمدار ایرانی است که از سال 1392 تا 1396 نمایندهٔ چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران و ری و تجریش بود.

فهرست مطالب

خلاصه بیوگرافی


نام : عباس

نام خانوادگی : جدیدی

تاریخ تولد : 1348/10/23

شهر محل تولد : تهران

رشته تخصصی : کشتی

زندگی شخصی و خانواده عباس جدیدی


عباس جدیدی (زادهٔ 23 دی 1348 در تهران) کشتی‌گیر بازنشسته، مربی کشتی و سیاستمدار ایرانی است که از سال 1392 تا 1396 نمایندهٔ چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران و ری و تجریش بود. جدیدی در جنوب شهر تهران، در خانواده ای مذهبی به دنیا آمد. او یک خواهر و دو برادر دارد که آن ها هم مثل عباس ورزش‌کار هستند.

ازدواج و خانواده


عباس جدید ازدواج کرده و متاهل است و صاحب فرزند می باشد.

زندگی ورزشی و اجتماعی عباس جدیدی


عباس جدیدی زمانی که کشتی را در سن 12 سالگی از باشگاه کارگران تهران شروع کرد، وزن کمی داشت. غلام نظری نخستین مربی او بود که در حال حاضر جزء مفقودالاثرهای دفاع مقدس است. وی فنون ابتدایی را به عباس جدیدی آموخت. به گفته ی عباس جدیدی، کشتی ورزشی کم خرج است. کافی است که پیراهن را درآوری، پا برهنه شوی و کشتی بگیری!

عباس جدیدی راجع به ورزش کشتی در یکی از مصاحبه هایش چنین گفت:تنها ورزشی که در جنوب شهر تهران، جلوی دستمان قرار داشت، کشتی بود و باتوجه به عشق ذاتی که به این ورزش داشتم، به باشگاه کارگران رفتم. او در میان ورزش ها آن قدر به کشتی علاقه مند است که اگر یک بار دیگر هم به دنیا بیاید باز هم کشتی را در میان ورزش ها، انتخاب خواهد کرد.

عباس جدیدی بعد از کشتی گیری از مغولستان در قهرمانی آسیا 1992 به مدال نقره وزن 90 کیلو رسید. وی در قهرمانی آسیا در سال 1993 در وزن 100 کیلو به مدال طلا رسید ولی برای انتخابی قهرمانی جهان در 90 کیلوگرم کشتی گرفت و با شکست رسول خادم در یک رقابت نزدیک به عضویت تیم ملی در دستهٔ 90 کیلوگرم درآمد. وی در نخستین حضور جهانی خود در تورنتو 1993 ماخاربک خادارتسف روس را که هفت دوره پی در پی قهرمان جهان و المپیک در این وزن شده بود، شکست داد و در فینال توانست ملوین داگلاس کشتی گیر سیاه پوست آمریکائی را 1- 2 مغلوب کند. دیداری که داوری آن بحث برانگیز بود و آمریکایی ها به آن اعتراض کردند ولی مدال طلای عباس جدیدی به علت استفاده از داروی نیروزا( دوپینگ) پس گرفته شده و او دو سال از حضور در رقابتهای رسمی محروم شد.

در سال 1995 عباس جدیدی مجدداً به میدان کشتی برگشت. رسول خادم در آن هنگام دو بار پیاپی قهرمان 90 کیلو جهان شده و عباس جدیدی ناچار شد به وزن 100 کیلو برود. در آن هنگام وزن طبیعی عباس جدیدی کم تر از 100 کیلو بود. وی در قهرمانی جهان 1995 بسیار آماده ظاهر شد ولی در یکی از مسابقات بر اثر یک بدل کاری هنگام اجرای بارانداز ضربه فنی شد و به گروه بازنده ها رفت و توانست مدال برنز را بگیرد.

در المپیک 1996 آتلانتا، عباس جدیدی باز هم به میدان رفت و با اقتدار تا فینال را بالا آمده و حتی لری خابلوف برندهٔ چندین مدال طلای المپیک و جهان را به راحتی شکست داده بود. او در فینال رویاروی کورت انگل آمریکایی قهرمان سال گذشته جهان ایستاد و بعد از تساوی در وقت قانونی و اضافه با رأی داوران بازنده اعلام شد. او بسیار معترض بود و معتقد بود که برنده کشتی بوده است.

عباس جدیدی در مسابقه انتخابی تیم ملی سال بعد شرکت نکرد و به همین دلیل عبدالرضا کارگر در ترکیب تیم ملی برای مسابقه قهرمانی جهان 1997 به جای وی قرار گرفت. قهرمانی جهان در تهران در سال 1998 برگزار می شد و او موفق شد در این مسابقات یکی از سه طلای ایران را کسب کند و توانست باز هم در این مسابقات ملوین داگلاس، که بعد از خداحافظی کورت انگل دوباره در ترکیب تیم ملی کشتی آمریکا قرار گرفته بود، را شکست دهد و مارک گارمولویچ لهستانی را در فینال مغلوب کرد. عباس جدیدی که با تغییر وزن های کشتی در 97 کیلو مسابقه می داد در بازی های آسیایی بانکوک در همین سال برنده مدال طلا شد.

سال بعد که علیرضا حیدری قهرمان 85 کیلوگرم جهان شده بود تصمیم گرفت به 97 کیلو بیاید و کادر فنی تیم ملی کشتی هم ترجیح داد به جای مسابقه انتخابی بین دو قهرمان جهان، از عباس جدیدی در وزن 130 کیلو استفاده کند. وی با وجود وزن پایینش در نخستین حضور جهانی خود در فوق سنگین، مدال برنز قهرمان جهان 1999 آنکارا را دریافت کرد. سال بعد او در المپیک سیدنی نفر چهارم این وزن شد و با شکست از آرتور تایمازوف در بازیهای آسیایی بوسان 2002 به مدال نقره رسید. رقیب عباس جدیدی برای قرار گرفتن در ترکیب تیم ملی علیرضا رضایی بود و او بعد از این که از علیرضا رضایی در مسابقات جهانی 2002 تهران شکست خورد، کشتی حرفه ای را کنار گذاشت.

افتخارات عباس جدیدی


بازی های المپیک

  • آتلانتا 1996 مدال نقره - 100 کیلوگرم

قهرمانی جهان

  • تورنتو 1993 عدم صلاحیت - 90 کیلوگرم

  • آتلانتا 1995 مدال برنز - 100 کیلوگرم

  • تهران 1998 مدال طلا - 97 کیلوگرم

  • آنکارا 1999 مدال برنز - 130 کیلوگرم

بازی های آسیایی

  • بانکوک 1998 مدال طلا - 97 کیلوگرم

  • بوسان 2002 مدال نقره - 120 کیلوگرم

قهرمانی آسیا

  • تهران 1992 مدال نقره - 90 کیلوگرم

  • اولان باتور 1993 مدال طلا - 100 کیلوگرم

  • ژیائوشان 1996 مدال طلا - 100 کیلوگرم

جام جهانی

  • مسکو 1992 مدال طلا - 90 کیلوگرم

  • استیل واتر 1998 مدال طلا - 97 کیلوگرم

آلبوم تصاویر عباس جدیدی


اینستاگرام عباس جدیدی


عباس جدیدی در اینستاگرام از طریق پیج خود با نام کاربری abbas_jadidiii با مخاطبان خود در ارتباط است.

ویدئویی از کشتی عباس جدیدی با آرتور تایمازوف در جهانی 2001



1 پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز جمعه 02 آذر
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
لیلا اوتادی: من ترک هستم، منتها نه تُرک تبریز و اردبیل؛ ترک قشقاییِ شیراز هستم+ویدیو
مراحل سابمیت مقاله
صفر تا صد چاپ فوری مقاله پزشکی و پرستاری
زنان موفق تاریخ ایران/ بیوگرافی و زندگینامۀ «رویا بهشتی زواره»، ریاضی‌دان برجسته ایرانی دوست صمیمی مریم میرزاخانی
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
حمایت قاطعانه رهبر معظم انقلاب از مردم در بحث خودرو؛ رهبری: کیفیت خودرو خوب نیست و مردم ناراضی‌اند؛ حق با مردم هست+ویدیو
ویرایش و ویراستاری متون انگلیسی
شهره سلطانی، عمه خانم المیرا دهقانی در لحظه گرگ و میش: به خدا من تغییر جنسیت نداده‌ام؛ تا آخر عمرم همین هستم+عکس
چاپ مقاله در ژورنال های معتبر+ گارانتی چاپ فوری
علی دایی در واکنش به تقلید صدایش در مراسم استقلالی‌ها: در گذشته پادشاهان دلقک‌هایی داشتند که وظیفه‌شان تقلید صدا و خنداندن مردم بود+عکس