چند تمرین ساده ورزشی برای رفع افتادگی ابرو

  شنبه، 11 بهمن 1399   زمان مطالعه 4 دقیقه
چند تمرین ساده ورزشی برای رفع افتادگی ابرو
افتادگی ابرو دلایل زیاد ومتنوعی دارد؛ یکی از دلایل افتادگی ابرو بالا رفتن سن و از بین رفتن خاصیت ارتجاعی پوست است. یکی دیگر از دلایل افتادگی ابرو، رژیم گرفتن و کاهش وزن است که باعث شل شدن پوست می‌‌‌شود.

افتادگی ابرو از بارزترین نشانه های پیری است که برای درمان آن روش های مختلفی وجود دارد. تقریبا اکثر افراد با افزایش سن با این عارضه مواجه خواهند شد. با افزایش سن ماهیچه ها استحکام خود را از دست داده و ضعیف می شوند. با ضعیف شدن ماهیچه ها، ابروها افتاده می شوند.علاوه بر این، با کاهش میزان الاستین در بدن خاصیت کشسانی پوست از بین رفته و افتادگی ابرو رخ می دهد. افتادگی ابرو در جوانی نیز مشاهده می شود. عواملی همچون ژنتیک در افتادگی ابرو موثر هستند. علاوه بر افزایش سن و ژنتیک مواردی همچون کاهش وزن، استعمال دخانیات و یا تاثیرات مخرب نور آفتاب نیز در بروز این مشکل دخیل هستند. افتادگی ابروها چهره ما را پیر، خشن و یا بی حوصله نشان می دهد. همچنین باعث بروز چین و چروک دور چشم و یا پیشانی خواهد شد.این عارضه ممکن است بر روی بینایی شما نیز تاثیر منفی داشته باشد. اگر افتادگی ابرو درمان نشود ممکن است در آینده برای بینایی فرد مشکل ایجاد شود. فاصله کوچک بین دو چشم و نواحی چشمی به خوبی قابل مشاهده است لذا در صورتی که ابرو 3 یا 4 میلیمتر پایین تر بیاید، می تواند حالت صورت را به صورت قابل توجهی تغییر دهد. برخی اوقات افتادگی ابرو با مشکلات دیگری مثل افتادگی پلک و درماتوکلاسیز همراه است.در این حالت، عدم تقارن خیلی بیشتر مشهود می شود و در نتیجه نیاز به ارزیابی و درمان دقیق تری توسط پزشک جراح پلاستیک دارد.

افتادگی ابرو اغلب بدلیل افزایش سن بوده و از تغییر در بافت های نرم و عضله های پیشانی ناشی می شود. هرچند ممکن است دلایل دیگری هم داشته باشد.بسیاری از موارد افتادگی ابرو، عارضه ثانویه شرایطی است که در آن بافت های نرم اطراف چشم ( بافت های پری اوربیتال) و صورت دچار افتادگی و کاهش ورم می شوند. به طور معمول این شرایط موجب افتادگی بخش یک سوم نزدیک به شقیقه ی ابرو می شود.عضله های فرونتالیس، مسئول بالا بردن ابرو هستند. این عضله ها با پایانه های عصبی صورت تغذیه می شوند. همچنین این عضله ها مسئول بالا بردن دو سوم میانی ابرو هستند.با بالا رفتن سن و سست شدن کلاژن های پوست و همچنین افتادگی بافت های نرم اطراف چشم، فرد دچار افتادگی ابرو می شود.

چند تمرین ساده برای رفع افتادگی ابرو

افتادگی ابرو دلایل زیاد ومتنوعی دارد؛ یکی از دلایل افتادگی ابرو بالا رفتن سن و از بین رفتن خاصیت ارتجاعی پوست است. یکی دیگر از دلایل افتادگی ابرو، رژیم گرفتن و کاهش وزن است که باعث شل شدن پوست می شود. در ادامه می خواهیم به شما آموزش دهیم چگونه بدون عمل جراحی افتادگی ابروها را درمان کنید.

تمرین شماره ۱

  1. انگشت وسط هر دو دست را زیر ابروهای خود قرار دهید. این کار باعث می شود ابروهای شما در حالت ریلکس قرار گیرد.
  2. سپس مطمئن شوید که کف دست های شما روی صورت تان در حالت استراحت قرار گرفته است.
  3. یک بار این کار را انجام دهید به این صورت که اول ابروهای خود را بالا برده و سپس آن ها را به طرف بالا و خارج صورت حرکت دهید، چشمان شما باید همواره باز باشد.
  4. حدود پنج ثانیه در این حالت باقی بمانید.
  5. در مرحله بعدی در حالی که چشمان شما کاملا باز است ، ابروهای خود را پایین بیاورید.
  6. پنج ثانیه در این حالت باقی بمانید.
  7. سه بار این حرکت را برای رسیدن به نتیجه بهتر تکرار کنید.

تمرین شماره ۲

  1. این تمرین را در حالی که چشم بسته است انجام دهید.
  2. به طرف پایین نگاه کنید به طوری که کششی را روی سطح چشم خود احساس کنید. پایین نگاه کردن به صورتی باشد که منجر به بسته شدن چشمان شما شود.
  3. هنگامی که کشش را احساس کردید پنج ثانیه به همان حال باقی بمانید.
  4. در مرحله بعد چشمان خود را بسته و تلاش کنید تا جایی که می توانید به طرف بالا نگاه کنید. مجدد کشش را در چشمان خود احساس خواهید کرد.
  5. پنج ثانیه در این حالت باقی بمانید.
  6. این تمرین را شش بار تکرار کنید.

تمرین شماره ۳

  1. در این تمرین هر دو چشم شما باید باز باشد.
  2. سر خود را صاف نگه دارید و به طرف جلو نگاه کنید.
  3. بدون این که سر خود را تکان دهید به بالا نگاه کنید و چند ثانیه به همان حال باقی بمانید.
  4. این تمرین را در حالی که به طرف پایین نگاه می کنید تکرار کنید.
  5. تقریبا شش مرتبه این کار را تکرار کنید.
  6. موقعی که تمرین نگاه به بالا و پایین به اتمام رسید ، همین تمرین را این بار با نگاه کردن به سمت راست و چپ تکرار کنید.

ورزش چهارم:

  • چشمان خود را محکم ببندید.
  • حالا ابروهای خود را تا جایی که می توانید بالا ببرید.
  • بدون اینکه چشم های خود را باز کنید برای چند ثانیه در همان حالت بمانید.
  • این تمرین را 10 تا 15 بار تکرار کنید.
  • برای مشاهده نتیجه بهتر این ورزش را 3 بار در روز انجام دهید.

دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها   
آخرین تصاویر