به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از مثبت زندگی، خودارضایی موضوعی است که خیلی ها هنگام شنیدنش انگشت مقابل بینی می گیرند و می گویند: هیس! اما هر قدر هم که هنگام شنیدن این واژه سکوت کنیم و بگوییم هیس! نمی توان حضور این موضوع را در زندگی جوان ها کتمان کرد. غافل از اینکه افرادی که خود ارضایی را تجربه می کنند فقط برای مدت کوتاهی احساس رضایت و آسودگی دارند و بعد همه چیز برعکس می شود؛ مثبت ها منفی و خوب ها بد می شوند. مثبت زندگی در این مقاله تمام چیزهایی را که باید درباره خودارضایی و مضراتش بدانید به طور خلاصه بیان می کند. همراه ما باشید…
خودارضایی
خودارضایی یک گناه است ولی باید بدانید که این مسئله تنها در میان مسلمانان مطرح نمی شود و کشورهایی با ادیان غیر از اسلام هم به شدت از لحاظ علمی با این رفتار مخالف هستند. این گناه مستقیماً با جسم شما رابطه دارد و به همین دلیل روح شما را مورد حمله قرار می دهد. پشیمانی و احساس پس از خودارضایی زن و مرد ندارد و عملی کاملاً حرام است. تمایلات جنسی خوب هستند و برای سلامت بدن ضروری اما اگر در مسیر نادرست قرار گیرند کاملاً نتیجه برعکس خواهد بود.
عوارض بسیار خطرناک خودارضایی
افسردگی به میزان بالا
شادی و عشق کمتر
از بین رفتن زیبایی
از بین رفتن براقی و زیبایی چشم ها
به هم خوردن تناسب اندام و زشتی هیکل
ریزش موهای سر
ایجاد مشکلات جدی روحی مثل بدبینی و تندخویی و…
دفع بی اختیار منی
بی اختیاری ادرار
بی اختیاری در کنترل منی
ضعف در قوای جسمی و جنسی
سرطان پروستات
سرطان پستان
ضعف در بینایی و شنوایی همچون شنیدن صدای وزوز در گوش
مریض شدن پی در پی
کم شدن حافظه و قدرت یادگیری
ضعف اعصاب و کم شدن قدرت تحمل در برابر مسائل
بی حالی و ضعف همیشگی
عوارض خودارضایی دختران
خودارضایی در دختران عوارض بسیاری را در پی خواهد داشت و در صورتی که به صورت رفتار روزانه درآید خطرناک می شود و مانند هر اعتیادی، روح و جسم و روان فرد را به هم می ریزد و زمانی که فردی اقدام به خودارضایی می کند خیلی سریع فاز هیجان جنسی اتفاق می افتد و جنبه های مهم و عاطفی در یک ارتباط صحیح جنسی را دریافت نمی کند و دچار خلاء عاطفی، افسردگی، اضطراب و عدم اعتمادبه نفس می شود و بعد از ازدواج در یک رابطه زناشویی دیگر تحریک نمی شود و در به ارگاسم رسیدن دچار مشکل می شود چرا که با خودارضایی شرطی شده تا در یک وضعیت خاصی که خود را تحریک می کند به ارگاسم برسد و به هنگام نزدیکی به همسر خود به یاد رفتارهای خود می افتد و گمان می کند تنها در آن شرایط می تواند به ارگاسم برسد.
یکی از مهمترین مشکلاتی که این زنان به آن دچار می شوند این است که دچار نارضایتی جنسی شده و رفته رفته با بی میلی جنسی مواجه می شوند بنابراین بایستی گفت ممکن است این افراد در دوره مجردی با خودارضایی بتوانند نیازهای جنسی خود را برآورده کنند اما آینده طولانی زندگی مشترک و لذت به ارگاسم رسیدن با همسر خود را از دست خواهند داد.
سن شروع خودارضایی مردان
خودارضایی مردان معمولا در سنین نوجوانی و یا اواخر کودکی در پسرها شروع می شود. آنها معمولا این مسأله را از هم سالان خود می آموزند و برخلاف خود ارضایی زنان که به صورت کشفی اتفاق می افتد، صورت می گیرد. پس از شروع خود ارضایی در پسرها آنها وارد سیکل جدیدی از زندگی می شوند و درک بیشتری از فعالیت های جنسی و روابط پیدا می کنند. پسرها به دلیل هم زمانی این امر با دوره بلوغشان معمولا حالت های افسردگی را نیز تجربه می کنند و بی ثباتی هیجانی در آنها ممکن است باعث شود تا آنها به زیاده روی در خود ارضایی دچار شوند.
خود ارضایی مردان مختص به نوجوانان و جوانان نیست. افراد بزرگسال، حتی آنان که ازدواج کرده اند، نیز گاه وبیگاه به این عمل می پردازند. مردان به دلایل مختلفی به این عمل دست می زنند. معمولا مهم ترین دلیل آن استرس و اضطراب است. زمان هایی که برای مردان پرتنش و سخت است، دیده می شود که میل و دفعات انجام این عمل در آنها بالاتر است. همچنین نارضایتی زناشویی و ناتوانی در ارضا یکی از عواملی است که در انجام این عمل تاثیرگذار است، دریافت مشاوره ازدواج می تواند در زمینه درمان این مشکل یاری رسان باشد.
باورهای غلط درباره خودارضایی
خودارضایی سبب نازایی و اختلال در تولید اسپرم نمی شود! بلکه مشکلاتی همچون زودانزالی و مشکلات نعوظ را در موارد حاد بروز می دهد. که هردوی آنها امروزه به صورت کامل درمان می شوند! پس نگرانی از بابت بچه دار نشدن به دلیل پرداختنِ نرمال به این مورد، نداشته باشید.
خودارضایی در باور های مذهبی یک مسئله تابو است. اما با دیدگاه علمی، رفتاری قابل درک در مقابل شرایط حالِ حاضر جامعه و گروه مخاطبِ این مقاله است. این بدین معناست که بروز این رفتار به اندازه نرمال می تواند از نظر بیولوژیکی کمک کننده نیز باشد.
خودارضایی سبب بی حوصلگی برای درس خواندن نمی شود! بلکه فشارهای روحیِ مربوط به این امر، مشکلاتی این چنینی را ممکن است ایجاد کنند. در بسیاری از بررسی های روان شناختی، مشخص می شود که فرد به دلیل باورهای غلط – که در همین قسمت درحال شفاف سازی شان هستیم- اغلب دچار بحران های روحی و مشکلاتی چون بی حوصلگی، بی حالی و افسردگی می شود. پس پرداختن به خودارضایی، خود مسبب این مشکلات نیست. بلکه بروز تناقض ها، سرکوب های درونی و وسواس های فکری این مشکلات را ایجاد می کند.
هر مشکلی که در زندگی دارید، تقصیر خودارضایی نیست! ذهنیت افراد مخاطب این مطلب، به گونه ای رشد می کند که همیشه آماده نسبت دادن مشکلات خود به این مورد هستند. این کاملاً اشتباه است و باید بررسی روانشناختی صورت گیرد.
درمان های خودارضایی
بهترین پیشنهادات متخصصان داخلی و خارجی به چند دسته تقسیم می شوند که عنوان آنها شامل:
ورزش کردن
آغاز یک دوره یادگیری و شرکت در کلاس های مورد علاقه
نپوشیدن لباس های تنگ و جذب
خواندن کتاب و مجله
با خستگی کامل به رختخواب رفتن
نماندن در حمام و زیر دوش
تماشا کردن فیلم های شاد و طنز به جای فیلم های محرک
برای اجتناب از خودارضایی چند راهکار توصیه می شود
از پرخوری بپرهیزید و معده تان هیچگاه کاملاً پر نباشد.
استفاده از غذاهای محرک و پرانرژی را ترک و یا محدود کنید.
سعی کنید هیچ گاه تنها نباشید و با خود خلوت نکنید.
تا کاملاً خواب آلوده نشده اید به رختخواب نروید و در اتاق جداگانه نخوابید.
عنان افکار خود را در اختیار بگیرید و نگذارید به هر کجا که می خواهد برود.
از دیدن صحنه های تحریک آمیز و از خواندن و شنیدن این گونه مطالب شدیداً بپرهیزید.
روزه گرفتن روش بسیار مناسبی برای تسلط بر نفس و در نتیجه تقویت اراده جهت ترک اعمال ناشایست است.
علاوه بر خواندن نمازهای واجب، خواندن قرآن و ادعیه و نماز شب در ترک اعمال و عادات بد موثر است.
برای خودتان جریمه در نظر بگیرید. تا در صورت ارتکاب این عمل کار سنگینی را انجام دهید.
ورزش را جزو برنامه های لاینفک زندگی روزمره خود قرار دهید.
اگر می توانید ازدواج کنید و سریعاً رابطه جنسی را جایگزین این مورد کنید.