چگونه درز کاغذ دیواری باز شده را ترمیم کنیم؟

  یکشنبه، 14 اسفند 1401   زمان مطالعه 10 دقیقه
چگونه درز کاغذ دیواری باز شده را ترمیم کنیم؟
کاغذ دیواری یکی از محصولات مدرن ساختمانی است که برای تکمیل طراحی داخلی استفاده می شود. این محصول مدرن امکان دارد دچار بعضی آسیب ها شده و در بعضی نقاط کنده شود. اما به آسانی قابل ترمیم است و هیچ نگرانی ندارد. در ادامه ساعدنیوز به چگونه ترمیم کردن درز باز شده کاغذ دیواری خواهد پرداخت. همراه ما باشید.

کاغذ دیواری یک از راه‌های زیبا کردن هر فضایی است. اما وقتی آسیب می‌بیند، بیشتر زشت به نظر می‌رسد تا شیک! اگر درز کاغذ دیواری شما باز شده، روی درز چسب بزنید تا دوباره آن را رو دیوار بچسبانید. برای پارگی یا سوراخ شدن، کاغذ را وصله کنید و اگر حباب یا برآمدگی در زیر کاغذ دیواری شما وجود دارد، از یک سرنگ چسب برای صاف کردن آنها استفاده کنید. در این بررسی به طور کامل در مورد ترمیم درز کاغذ دیواری باز شده صحبت می‌کنیم. همراه ما باشید.

چگونه درز کاغذ دیواری باز شده ترمیم کنیم؟

یک لایه نازک از چسب کاغذ دیواری و یا چسب چوب را در پشت کاغذ دیواری تان بکشید. چسب را بر روی دیوار نچسبانید. از یک برس کوچک استفاده کنید تا چسب را به صورت یکسان بر سطح کاغذ بزنید. موقع بلند کردن کاغذ برای زدن چسب پشت آن توجه کنید که تا جایی که چسب آن باز شده است را بلند کنید تا به طور کامل چسب بخورد. کاغذی را که چسب زده اید را بر روی دیوار با یک غلتک درز فشار دهید. این کار سبب می شود درز به صورت صاف به دیوار بچسبد. محکم غلتک درز را به عقب و جلو در امتداد تکه کاغذ دیواری حرکت دهید ، و اطمینان پیدا کنید که هر نوع برآمدگی یا حباب را صاف کرده باشید.

پوستر ترمیم درز کاغذ دیواری باز شده

نکته: چنانچه در هنگام کار متوجه شدید ، که بخشی از کاغذ دیواری پاره شده است، نخست قطعه پاره شده را به آهستگی بر روی دیوار و آن را تراز کنید تا یکدست شود و گوشه های آن در کنار هم بگذارید، آنگاه فشار دهید تا آنها به دیوار چسبیده شوند. هر نوع چسب اضافی را که پس از چسباندن کاغذ دیواری بر روی دیوار از درز بیرون آمد را با یک پارچه مرطوب پاک کنید. بعد از استفاده از غلتک درز ، امکان دارد قدری چسب وجود داشته باشد که در اطراف لبه های کاغذ بیرون زده باشد. این اضافی را با خیس کردن یک پارچه تمیز پیش از خشک شدن آن را رفع کنید. خیلی زیاد به دیوار فشار نیاورید. بگذارید چسب خشک شود. بسته چسب خود را بررسی کنید تا ببینید چقدر طول می کشد تا خشک شود. بیشتر چسب های درز حداقل به 24 ساعت زمان احتیاج دارند. هیچ چیز را بر روی دیوار آویزان نکنید و مبلمان را در برابر آن قرار ندهید تا به طور کامل خشک شود.

بازسازی کاغذ دیواری که ظاهر و بافتش از بین رفته

  • چنانچه ظاهر و بافت کاغذ دیواری آسیب دیده، از بین رفته است، باید آن قسمت را برش دهید و کاغذ دیواری جدید به جای آن بچسبانید. بنابراین به فاصله چند سانتیمتر اطراف قسمت آسیب دیده را با کاتر تیز برش دهید. نکته: بهتر است خط برشتان به شکل هندسی منظم، مانند مستطیل باشد. چنانچه امکان دارد، خط برش را روی بخش های طرح دار انتخاب کنید تا در انتهای کار، بخش برش خورده کمتر دیده شود.

  • قسمتی که برش داده اید را از روی دیوار بکنید. نکته: چنانچه دیوار زیر کاغذ دیواری نیز آسیب دیده است و تورفتگی دارد، پیش از هر چیزی باید آن را برطرف کنید. بنابراین با خمیر بتونه آن ها را پر کنید و بگذارید تا یک روز کامل خشک شود.

  • قسمت جدا شده را روی رول کاغذ دیواری بگذارید و آن را تنظیم کنید تا طرح ها روی هم قرار بگیرند.

  • چند سانتی متری کاغذ دیواری جدید را از هر طرف بلند تر برش دهید. چسب را پشت تکه جدید بزنید.

  • گوشه های کاغذ دیواری را روی هم قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه به این وضعیت بماند تا کاغذ دیواری چسب را به خوبی جذب خود کند. نکته: مرحله بالا را به صورتی انجام دهید که خط تا روی کاغذ دیواری نیافتد.

  • قسمت جدید را روی دیوار بگذارید و آن را با طرح اطرافش هماهنگ کنید. ابزار هواگیری را از وسط به کناره ها بکشید تا حباب و هوای زیر کاغذ دیواری بیرون بیاید.

  • با کاتر بخش های اضافی را برش دهید. آنگاه با اسفنج نمدار چسب های بیرون زده را پاک کنید.

  • 1 تا 2 روز کامل به جایی که آن را ترمیم نموده اید، دست نزنید تا چسب خشک گردد و به خوبی روی دیوار بچسبد.

    پوستر ترمیم کاغذ دیواری

وصله کردن کاغذ دیواری آسیب دیده یا پاره شده

  • کاغذ آسیب دیده را با برش با تیغ جدا کنید. فقط قسمتی که پاره یا سوراخ شده است را برش دهید. همانطور که تیغ را در اطراف نقطه آسیب دیده می‌کشید، آن را فشار دهید، سپس کاغذ را از دیوار جدا کنید. اگر از پشت کاغذ بر روی دیوار باقی مانده است، آن را با یک پارچه مرطوب پاک کنید. سپس با پارچه یا حوله کاغذی دیگر آن را کاملاً خشک نمایید. بررسی کنید که دیوار آسیبی ندیده باشد. اگر چنین است، هر گونه سوراخ یا فرورفتگی را پر کنید و قبل از قرار دادن کاغذ جدید روی دیوار، حداقل 24 ساعت بگذارید خشک شود.

  • یک کاغذ دیواری جدید که بزرگتر از ناحیه آسیب دیده است را ببرید. قطعه‌ای را برش دهید که از هر طرف 15 سانتی‌متر بیشتر باشد. مطمئن شوید قسمتی که برش می‌دهید با چاپ یا الگوی ناحیه‌ای که می‌خواهید جایگزین کنید مطابقت داشته باشد.

نکات مهم این بخش

  • اگر خودتان کاغذ دیواری اصلی را اعمال کرده‌اید، می‌توانید از کاغذ دیواری باقی مانده استفاده کنید. اگر کاغذ دیواری باقی‌ مانده ندارید، فروشگاه‌هایی که کاغذ دیواری می‌فروشند را بررسی کنید یا برای یافتن الگوی خود به صورت آنلاین جستجو کنید. یافتن رنگ‌های یکدست آسان‌تر از طرح‌های کاغذ دیواری خواهد بود.

  1. از یک قیچی تیز یا چاقو برای برش کاغذ استفاده کنید.

  2. وصله کردن کاغذ دیواری آسیب دیده یا پاره شده

  • یک لایه خمیر کاغذ دیواری یکنواخت به پشت قطعه جدید بزنید. کاغذ دیواری را روی یک سطح صاف قرار دهید، سپس از یک غلتک فوم استفاده کنید تا سطح زیرین آن را با یک لایه نازک خمیر بپوشانید. لبه‌ها و گوشه‌ها را هم حتماً بپوشانید. خمیر کاغذ دیواری را بخرید که قبلاً مخلوط شده است یا می‌توانید پودر را بخرید و خودتان آن را مخلوط کنید. اگر پودر را انتخاب می‌کنید، دستورالعمل‌های روی بسته بندی را دنبال کرده تا نسبت مناسب پودر به آب را درک کنید.

  • کاغذ را روی خودش تا کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. این فرآیند پس از قرار دادن کاغذ دیواری روی دیوار، آن را نرم می‌کند و از بلند شدن آن جلوگیری می‌کند. یک طرف را بیاورید و به آرامی روی طرف دیگر بگذارید تا کناره‌های چسبانده شده با هم تماس داشته باشند. هنگام تا کردن کاغذ از چروک یا مچاله شدن آن خودداری کنید.

  • قطعه را روی دیوار قرار دهید تا با کاغذ اصلی ترکیب شود. برای آویزان کردن کاغذ دیواری جدید، تکه کاغذ را روی نقطه آسیب دیده وسط قرار دهید. لبه‌ها را طوری تراز کنید که به طور یکپارچه با کاغذ زیر هماهنگ شوند.

  • صافی کاغذ را روی کل قطعه بکشید و محکم فشار دهید. با این کار هرگونه موج یا حباب در کاغذ قبل از خشک شدن از بین می‌رود. از مرکز شروع کنید، سپس صاف کننده را به سمت هر لبه و گوشه بکشید تا کاغذ روی دیوار قرار بگیرد. یک صاف کننده کاغذ را در یک فروشگاه رنگ یا ابزارآلات پیدا کنید. همچنین می‌توانید به جای صاف کننده کاغذ از غلتک درز استفاده کنید.

  • از یک پارچه مرطوب برای پاک کردن خمیر اضافی کاغذ دیواری استفاده کنید. مقداری از چسب احتمالاً توسط صاف کننده کاغذ فشرده می‌شود. اگر خشک شود، روی دیوار شما قابل مشاهده خواهد بود، بنابراین آن را با یک پارچه تمیز آغشته به آب پاک کنید. این کار را بلافاصله قبل از خشک شدن خمیر انجام دهید. مراقب باشید هنگام پاک کردن کاغذ دیواری را بلند نکنید و از هر گونه شست و شوی شدید خودداری کنید.

  • اجازه دهید خمیر کاغذ دیواری حدود 24 تا 48 ساعت خشک شود. زمان خشک شدن بسته به برند متفاوت است. برای تعیین زمان دقیق خمیر خاص خود به بسته بندی نگاه کنید. هنگام خشک شدن کاغذ از دست زدن به آن خودداری کنید. این مهم شامل تکیه دادن هر چیزی به آن یا آویزان کردن هر چیزی مانند قاب عکس یا قلاب به دیوار است.

رهایی از حباب در کاغذ دیواری

  • یک سرنگ چسب را با چسب درز کاغذ دیواری پر کنید. پیستون سرنگ را از انتهای آن خارج کرده و چسب را مستقیماً در بدنه سرنگ فشار دهید. سپس قبل از استفاده، پیستون را تعویض کنید. می‌توانید یک سرنگ چسب را در اکثر فروشگاه‌های ابزارآلات یا رنگ یا از یک خرده فروش آنلاین خریداری کنید.

  • نوک سرنگ را داخل حباب قرار دهید. با استفاده از نوک تیز سرنگ، یک سوراخ در بالا یا وسط حباب هوا ایجاد کنید. شما فقط باید آن را به اندازه کافی بچسبانید تا چسب به مرکز حباب برود. اگر در قرار دادن سرنگ مشکل دارید، از یک تیغ برای بریدن یک شکاف بسیار کوچک در حباب استفاده کنید. سوراخ را به اندازه‌ای بزرگ کنید که نوک سرنگ در آن جا شود.

  • مقدار کمی از چسب را داخل حباب بریزید. هرچه حباب بزرگتر باشد، باید از چسب بیشتری استفاده کنید. به آرامی پیستون انتهای سرنگ را فشار دهید تا چسب بیرون بیاید. برای پوشاندن قسمت داخلی حباب فقط به اندازه نیاز از چسب استفاده کنید. اگر چسب بیرون نمی‌آید، ممکن است به نوک بزرگتری برای سرنگ خود نیاز داشته باشید.

  • از غلتک درز برای صاف کردن حباب روی دیوار استفاده کنید. این ابزار در از بین بردن حباب‌ها و برآمدگی‌ها نسبت به دست شما مؤثرتر است. همانطور که آن را به جلو و عقب روی حباب می‌چرخانید، غلتک را فشار دهید تا کاغذ به دیوار بچسبد.

  • اجازه دهید چسب حداقل 24 ساعت خشک شود. در حالی که بیشتر چسب‌های کاغذ دیواری در عرض چند دقیقه چسبناک می‌شوند، اغلب به 24 ساعت کامل برای خشک شدن نیاز دارند. هیچ چیزی را به دیوار آویزان نکنید یا وسایلی مانند مبلمان را تا زمانی که کاغذ دیواری خشک نشده است روی محل قرار ندهید. به بسته بندی چسب نگاه کنید تا زمان خشک شدن دقیق محصول را بیابید.

علت کنده شدن کاغذ دیواری

  1. هنگام نصب کاغذ دیواری ممکن است چسب زیادی استفاده شده باشد.

  2. ممکن است در ابتدا کاغذ دیواری به درستی نصب نشده باشد.

  3. سطح ممکن است به درستی پرایم نشده باشد.

  4. ممکن است زیر کاغذ دیواری حباب‌هایی وجود داشته باشند.

  5. چسب کاغذ دیواری ممکن است خراب شده باشد.

  6. ممکن است در نتیجه آسیب ناشی از ضربه زدن باشد.

  7. این ممکن است نتیجه پوسیدگی دیور باشد.

  8. رطوبت هوا در هنگام نصب

  9. وضعیت دیوار (تمیزی یا وجود کپک)

  10. وزن کاغذ دیواری

پوستر کنده شدن کاغذ دیواری

بهترین چسب برای ترمیم کاغذ دیواری

  • چسباندن کاغذ دیواری کنده شده با چسب چوب: چسب چوب انتخابی خوبی برای ترمیم کاغذی دیواری است. اما باید توجه داشته باشید که در بازار چندین نوع چسب چوب به فروش می‌رسند. چسبی را باید خریداری کنید که از یک طرف به دیوار و از طرف دیگری به کاغذ دیواری بچسبد.

  • چسب درز کاغذ دیواری: بهترین چسب برای تعمیر کاغذ دیواری، چسب مخصوص درز است. این چسب تمامی ویژگی‌های لازم برای چسباندن کاغذ دیواری را دارد و بهتر است به عنوان چسب اصلی برای ترمیم کاغذی دیواری استفاده شود.

  • چسباندن کاغذ دیواری با چسب راز: چسب راز انتخاب خوبی برای تعمیر کاغذ دیواری نیست. شاید در ابتدا بتوانید با استفاده از چسب، کاغذ دیواری را ترمیم کنید اما بعد از مدتی چسب قدرت خود را از دست می‌دهد و دوباره درز کاغذ دیواری باز می‌شود.

سخن پایانی

بنابراین نحوه ترمیم درز کاغذ دیواری باز شده را در بالا توضیح دادیم. اکنون می‌تواند مواردی مانند بلند شدن درز، وصله کردن و رفع حباب زیر کاغذ دیواری را برطرف کنید. کل فرآیند کاری شما زمان زیادی نمی‌برد اما مهم است هر مرحله را با دقت انجام دهید. اگر فکر می‌کنید درز باز شده کاغذ دیواری کاری تخصصی است، باید به متخصصین مراجعه کنید. امیدوارم از محتوای خانه داری نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که به خانه داری علاقمند هستند، میتوانید ارسال نمایید. همچنین برای مشاهده ی مطالب مرتبط دیگر میتوانید به بخش سبک زندگی ساعدنیوز مراجعه نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
آخرین ویدیو ها