آیا از آن دسته افراد هستید که مایل به دیدن برنامه های با تلفن همراه خود نیستید و تماشای فیلم، مسابقات فوتبال و ویدئو های یوتیوب در صفحات بزرگ تلویزیون برایتان جذاب است؟ خوشبختانه راه های زیادی برای تماشای نتفلیکس، یوتیوب یا هر برنامه دیگری در تلویزیون های هوشمند وجود دارد، البته تا زمانی که به وای فای متصل باشید. نگران نباشید، روشهایی هم هستند که با کمک آنها میتوانید بدون نیاز به وایفای گوشی خود را به تلویزیون متصل کنید. اما اگر به هر دلیلی به وای فای دسترسی نداشته باشید به این معنا نیست که نمی توانید برنامه های گوشی خود را بر روی صفحه تلویزیون پخش کنید. شاید اتصال به اینترنت بدون وای فای کمی مشکل باشد اما نگران نباشید چون راه هایی برای اتصال وجود دارد. در نظر داشته باشید که برنامه هایی که در این مقاله آن ها را معرفی میکنیم، همگی از فناوری وای فای برای اتصال به تلویزیون استفاده میکنند ولی این کار را در قالب محیط نرم افزاری دیگری به جز تنظیمات وای فای گوشی انجام میدهند و شما ممکن است این تصور را داشته باشید که اپلیکیشن از راهی به جز وای فای برای اتصال استفاده میکند.
اگر نمیخواهید با مشکلات وصل شدن با وای فای کلنجار بروید، راه دیگر این است که با گوشی و کابل اچ دی ام آی، به تلویزیون وصل شوید که برای این کار نیاز به تبدیل دارید. در سایت جانبی، ما تبدیل usb به HDMI یا تبدیل تایپ سی به HDMI داریم که میتوانید با مراجعه به صفحه خرید هر کدام، با تنوع قیمتی بالا و برند اقدام به خرید کنید. چی؟ نمیخواهید با کابل به تلویزیون وصل شوید؟ خیلی هم خوب. پس اجازه دهید به معرفی برنامه هایی که از وای فای استفاده میکنند بپردازیم.
مزایا: اتصال ساده و آسان، بدون نیاز به کابل، اشتراک گذاری همه برنامه های تلفن همراه بر روی تلویزیون های هوشمند، قابل استفاده بدون اتصال به اینترنت
معایب: زمان استفاده از این برنامه، تلفن همراه قابل استفاده نیست، صفحه نمایش تلفن همراه روشن می ماند و در نتیجه باتری موبایل به سرعت تخلیه می شود، نوتیفیکیشن ها در تلویزیون قابل مشاهده است.
اگر وای فای در دسترس نیست اما تلویزیون هوشمند شما از گزینه Mirroring پشتیبانی می کند، می توانید تلفن همراه را به تلویزیون متصل کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است:
مطمئن شوید که تلویزیون شما از برنامه Screen Mirroring پشتیبانی می کند.
Screen Mirroring را هم ازگوشی و هم تلویزیون باز کنید.
برای استفاده از این اتصال، گوشی اندروید شما باید از نسخه اندروید خاصی پشتیبانی کند.
اما اگر تلویزیون شما از برنامه Screen Mirroring پشتیبانی نکند، نگران نباشید راه های دیگری برای اتصال وجود دارد.
مزایا: استفاده و اتصال آسان، بدون نیاز به کابل، امکان استفاده همزمان از گوشی و تلویزیون به طور همزمان، صفحه گوشی می تواند خاموش بماند
معایب: برخی از تلویزیونهای هوشمند امکان استفاده از Screencasting را ندارند، تنها برخی از برنامههای موبایل از Screencasting پشتیبانی میکنند.
Screencasting تا حدودی شبیه به Mirroring Screen است، با این تفاوت که تنها یک برنامه بین موبایل و تلویزیون به اشتراک گذاشته می شود و تنها برخی از برنامه ها مانند یوتیوب از آن پشتیبانی می کنند.
برنامه YouTube را در گوشی و تلویزیون خود باز کنید.
کد تلویزیون را پیدا کنید و آن را در برنامه YouTube در گوشی خود تایپ کنید.
یک ویدیو را در تلفن خود پلی کنید و دکمه Cast را در گوشه فشار دهید.
موارد ذکر شده تمام کاری است که باید انجام دهید. اگر تلفن و تلویزیون شما در یک شبکه باشند، حتی بدون تایپ کد تلویزیون هم اتصال ایجاد می شود.
مزایا: استفاده سریع و آسان، به طور مکرر به روز رسانی می شود، می توانید از Chromecast در چندین تلویزیون استفاده کرد.
معایب: دستگاه را باید خریداری کنید، به یک اپلیکیشن موبایل نیاز دارد.
دستگاه خاصی وجود دارد که می تواند به شما در اتصال گوشی به تلویزیون هوشمند بدون استفاده از وای فای کمک کند.
نام این دستگاه شگفت انگیز "Chromecast" است که به شما کمک کند تا محتوای موجود در گوشی خود را به تلویزیون منتقل کنید. البته Chromecast تنها دستگاهی نیست که اتصال گوشی به تلویزیون را بدون وای فای فراهم می کند، بلکه دستگاه های بسیار دیگری نیز وجود دارند که می توانند مشکل شما را حل کنند. راه اندازی Chromecast ساده است:
دستگاه Chromecast را با کابل تلویزیون وصل کنید.
Google Home را دانلود و بر روی گوشی هوشمند خود نصب کنید.
دستورالعمل های موجود در برنامه را دنبال کنید.
روشی دیگر برای اتصال گوشی به تلویزیون بدون استفاده از وای فای این است که درحالی که به اینترنت دسترسی دارید فیلم و ویدئو مورد نظر را در موبایل دانلود کنید و سپس آن را با استفاده از Chromecast به هر تلویزیونی ارسال کنید. برنامه Allcast برای اندروید و برنامه Plex برای iOS قابل استفاده است. توضیحات زیر مربوط به برنامه Allcast در سیستم عامل اندروید است:
مطمئن شوید که گوشی و Chromecast شما در یک شبکه وای فای هستند.
Allcast را روی گوشی خود نصب کنید.
پس از نصب، برنامه دستگاه های موجود را جستجو می کند.
محتوایی که میخواهید پخش کنید را پیدا کنید.
محتوای دانلود شده ای که می خواهید پخش شود را انتخاب کنید.
گزینه هایی مانند Play/Play with Subtitles/Play را خواهید دید.
گزینه Play With را انتخاب کنید.
Allcast را انتخاب کنید.
دستگاه Chromecast را که میخواهید برای پخش استفاده کنید، انتخاب کنید.
ویدیو از طریق Chromecast در تلویزیون ظاهر می شود.
بنابراین دیدن فیلم ها روی صفحه نمایش بزرگتر لذت بخش است اگرچه ممکن است از تماشای آنها در گوشی لذت ببرید، اما دیدن آنها در تلویزیون جالب تر و دلچسب تر است. بنابراین، اگر به اتصال بدون سیم دسترسی ندارید، می توانید از روش های ذکر شده در این مقاله کمک بگیرید. در ضمن برای محافظت و تنظیمات راحت تر اتصال می توانید از انواع هولدر موبایل استفاده کنید. همچنین برای مشاهده ی مطالب مرتبط دیگر میتوانید به بخش آموزش ساعدنیوز مراجعه نمایید. از همراهی شما بسیار سپاسگزارم.