تا همین اواخر که اینترنت کل دنیا را متحد کرد، همه ما در دنیای کوچک خودمان زندگی می کردیم و درباره زندگی در بخش های مختلف این سیاره، چیز زیادی نمی دانستیم. همه ما زمان زیادی برای ایجاد فرهنگ خودمان صرف کرده ایم و به نظر می رسد کار بزرگی انجام داده ایم، چون همه کشور ها واقعا بی نظیر و البته برای بقیه کمی عجیب هستند.
مردم چیز هایی که در کشور شان عادی است، اما برای سایر کشور ها عجیب است را به اشتراک گذاشتند و آن ها را با هم می بینیم.
هند: ما در روزنامه ها و وبسایت ها، بخش تبلیغات ازدواج داریم که از آن برای پیدا کردن عروس یا داماد استفاده می کنیم. این تبلیغات بیشتر توسط والدین منتشر می شود. شبیه تیندر است، اما تحت نظارت والدین!
نیوزیلند: راه رفتن با پای برهنه، حتی در خیابان و سوپرمارکت ها عادی است.
فنلاند: غریبه ها کاملا برهنه و چسبیده به هم در یک اتاق بخار با دمای ۸۰ تا ۱۰۰ درجه سانتیگراد می نشینند و مسابقه می دهند که چه کسی می تواند بیشتر در آنجا بماند.
آمریکای لاتین: روی دیوار های اطراف خانه شیشه شکسته می گذارند تا دزدها نتوانند از آن بالا بیایند. بعد از مهاجرت به کانادا دیدم که آن ها حتی دیوار هم دور خانه های خود ندارند!
آلمان: سن قانونی نوشیدن مشروبات الکلی، ۱۶ سال است.
آلمان: ما در دانشگاه ما با دست روی میز می کوبیم تا استادمان را تشویق کنیم، به جای اینکه کف بزنیم یا هیچ کاری نکنیم.
استرالیا: روی کلاه ایمنی برای ترساندن پرندگان شاخه، چشم مصنوعی و .. می گذارند.
انگلستان: وقتی بشقاب یا لیوانی در رستوران می شکند، کل رستوران فریاد می زنند و تشویق می کنند. وقتی تعطیلات به یک رستوران کانادایی رفته بودم و سینی لیوان ها از دست پیشخدمت افتاد، مردم با وحشت نگاه می کردند که من از صندلی خود بلند شده بودم و فریاد می کشیدم.
نیوزیلند: شکلات سوخاری در نیوزیلند عادی است.
اسلواکی: در عید پاک، پسران در حومه شهر پرسه می زنند و روی دختران آب می ریزند و با چوب آن ها را به آرامی می زنند و دختران از آن ها تشکر می کنند!
کشور های اسکاندیناوی: نوزادان را به تنهایی بیرون از خانه می گذارند تا چرت بزنند، حتی اگر باران یا برف ببارد!
ایسلند: افراد نام خانوادگی ندارند، در واقع نام خانوادگی آن ها از نام پدر با پسوند «پسر» یا «دختر» تشکیل شده است. علاوه بر این، فقط اجازه دارید از یک لیست مصوب نام فرزندان خود را انتخاب کنید یا یک نام جدید انتخاب کنید و مراحل تصویب آن را طی کنید.
ژاپن: چرت زدن سرکار قابل قبول است و حتی برخی کارفرمایان آن را تشویق می کنند، چون نشانه سختکوشی است.
ژاپن: خیابان ها معمولا نام ندارند، آدرس ها فقط عدد هستند.
کره جنوبی: همه در سال جدید، یعنی یکم ژانویه یک سال بزرگتر می شوند. علاوه بر این، نوزادی که به دنیا می آید یک ساله در نظر گرفته می شود، چون زمانی که در رحم مادر بوده هم به حساب می آید. بنابراین نوزادی که آخر دسامبر به دنیا می آید دو ساله در نظر گرفته می شود، اگرچه فقط دو روز زندگی کرده است. کره ای ها از سیستم معمولی که ما می شناسیم هم استفاده می کنند، بنابراین آن ها اساسا دو سن دارند.
انگلستان: دو شیر آب مجزا در سینک ها جود دارد، یکی با آب سرد و دیگری با آب گرم