چنای، شهر موسیقی و صنعت

  شنبه، 15 آبان 1400   زمان مطالعه 17 دقیقه
چنای، شهر موسیقی و صنعت
چنای، شهری است که هنر و صنعت را به هم پیوند داده است. شهری که مرکز موسیقی کلاسیک هند به شمار می آید و یکی از اصلی ترین مراکز اتومبیل سازی در کشور هند است. شهر چنای را از نظر میزان تولید ماشین آلات، دیترویت جنوب آسیا می نامند.

چِنای (به تامیل: சென்னை؛ _ به انگلیسی: Chennai) (نام رسمی پیشین: مَدرَس (به هندی: मद्रास) - (به انگلیسی: Madras)) کلان شهری در کشور هند است. این شهر در واقع مرکز یا پایتخت ایالت تامیل نادو است. چنای جزو مناطق شهری پرجمعیت هند به شمار می آید و دارای رتبه چهارم در این کشور است. این منطقه در ساحل کوروماندل در خلیج بنگال واقع شده و کل جمعیت آن در حدود ۴٫۳۴ میلیون نفر ارزیابی شده است.این شهر ۳۶۸ سال قدمت داشته و ۳۴اُمین شهر بزرگ دنیا از لحاظ جمعیتی و مساحتی است. چنای همچنین مرکز صنعتی و بازرگانی بزرگی است و بخاطر میراث فرهنگی اش و معماری معابدش شناخته شده است. این منطقه همچنین کانون فعّالیت موسیقی کلاسیک هند و اجرای (زنده) رقص است.چنای همچنین به عنوان مرکز و پایتخت اتومبیل سازی هند در نظر گرفته می شود. صنایع اتومبیل سازی در این شهر پایگاههای زیادی داشته و قسمت اصلی وسایل نقلیه هند در این شهر تولید می شود. این امر منجر به این شده که چنای موسوم به دیترویت جنوب آسیا شود. این منطقه همچنین تبدیل به مرکز اصلی کاریابی از غرب شده. ساحل مارنیا به طول ۱۲ کیلومتر، ساحل شرقی شهر را تشکیل داده و در واقع یکی از بزرگترین سواحل دنیا است. این شهر همچنین بخاطر رویدادهای ورزشی و میزبانی رقابت های مهم شناخته شده، از جمله مسابقات تنیس آزاد چنای. اتحادیه تنیس حرفه ای نیز در این شهر قرار دارد.چنای همچنین یکی از نادرترین شهرها از بابت میزبانی از پارک های ملی از جمله پارک ملی گوئیندی در طول محدوده شهر به شمار می رود.مدرس از «Madraspatnam» مشتق شده که در واقع محلّی بوده که به وسیلهٔ کمپانی هند شرقی انتخاب گشته و آن هم برای استقرار و امکان ثابت در ۱۶۳۹ شهر کوچک دیگر «چناپاتنام» می باشد که چسبیده به جنوب این منطقه می باشد. در دورة زمانی کوتاهی این ۲ شهر با هم ادغام شدند و کلمه «مدرس» به وسیلهٔ بریتانیایی ها انتخاب شد. اگر چه هنوز هم افراد محّلی عادت به گفتن «چناپاتنام» یا «چناپوری» دارند. این شهر از لحاظ جغرافیائی در اوت ۱۹۹۶ دوباره به نام «چنای» نامگذاری شد.این عقیده وجود دارد که نام پرتغالی محلّی «مادره دی سوس» بعد از اقتدار کامل پرتغالی ها که جزو اولین مهاجران در سال ۱۵۰۰ بوده اند، در اینجا شهره شده است. همچنین با وجود اینکه «چنای» اسم دو ناحیه است و در زبان تامیلی موجود می باشد، پیشنهادهایی نیز وجود داشته که «چنای» یک اسم تامیلی نیست.

تاریخچه شهر چنای

منطقه اطراف چنای دارای خدمات مهم زیادی از جمله اداری، نظامی بوده و مرکز اقتصادی مهّمی نیز بوده است که سابقه آن به قرن اول میلادی بر می گردد. قانونگذاری این منطقه به وسیلهٔ پادشاهی جنوب هند انجام می شده سلسله های قابل ذکری چون پالاوا، سلسله کولا و پاندیا و همین طور امپراطوری ویجایناگار شهر مایلاپور حالا قسمتی از متروپولیس شده و در واقع در زمان های قبل جزء اصلی پادشاهی پالاوا بوده.زمانی که پرتغالیها در سال ۱۵۲۲ میلادی وارد این سرزمین شدند، بندری ساختند و آن را سائوتومه نام نهادند. بعد از آن حواریون عیسی از جمله توماس در آنجا بین سال های ۵۲ تا ۷۰ در آنجا به موعظه پرداختند.این منطقه سپس دست بدست بین کمپانی هند شرقی، هلندی ها که خودشان آن را نزدیک پولیکات در شمال این شهر در سال ۱۶۱۲ تأسیس کرده بودند می گذشت.در ۲۲ اوت سال ۱۶۳۹ این ناحیه و سرزمین توسط دامرلا و نکاتادری به کمپانی هند شرقی بریتانیا اهداء که «اهل مدرس» نامیده شود. ۱ سال بعد، قلعه سن ژرژ ساخته شد که متعاقباً تبدیل به کانون و مرکز آن منطقه شده و حول شهرهای مستعمره آن سرزمین رشد کرد. در سال ۱۷۴۶، قلعه سن ژرژ و مدرس به وسیلهٔ فرانسوی ها تحت نام برتراند- فرانسوا ماهه دلابوردونز تسخیر شد. اوشهردار موریتیوس بود، کسی که شهردار غارت کرده و دهکده های آن را هم با خاک یکسان کرد. بریتانیا دوباره کنترل شهر را به سال ۱۷۴۹ در دست گرفته و در پی آن به مستحکم کردن و تقویت پایگاههای خود برای حملات احتمالی در برابر فرانسویها اقدام کردند همین طور در برابر حیدرعلی (۱۷۲۲–۱۷۸۲ میلادی) که سلطان سلسله پادشاهی میسور بود. طبق برخی اسناد از جمله سفرنامه حج حافظ محمد کرناتکی، در حدود سال ۱۲۰۰ هجری قمری، سلسله ای شیعی و فارسی زبان در آن منطقه حکومت می کرده است و ظاهراً متحد انگلیسی ها بوده است.تا اواخر قرن ۱۸، ارتش بریتانیا اکثر مناطق حول تامیل نادو و شمال ایالت مدرن شمالی آندراپرداش را فتح نموده بود تا به تأسیس دولت مدرس که پایتخت آن مدرس بود مبادرت بکند. تحت قوانین بریتانیا، شهر به یک کلانشهر مهم و بزرگ و مرکزی و همین طور پایگاه نیروی دریائی تبدیل شد. با تأسیس راه آهن در هند در اواخر قرن ۱۹، این شهر به دیگر شهرهای مهم هند از قبیل بمبئی و کلکته متصّل شد و بدین ترتیب ارتباطات و تجارت با مناطق دور افتاده تسهیل شد. این شهر در واقع تنها شهر هند بود که به وسیلهٔ نیروهای متحدین در طول جنگ جهانی دوم بدان حمله شد آنهم موقعیکه یک ترمینال نفتی به وسیلهٔ رزمناو سبک آلمانی گلوله باران شد. بعد از استقلال هند در سال ۱۹۴۷ این شهر پایتخت ایالت مدرس شد که بعداً در سال ۱۹۶۹ به تامیل نادو تغییر نام داد.از سال ۱۹۶۵ تا ۱۹۶۷، چنای پایگاه مّهمی برای نگرانی تامیل در برابر تحمیل هندی بود. چنای همچنین شاهد خشونتهای سیاسی بواسطه درگیریهای قومی در سریلانکا بود؛ آن هم بعد از اینکه ۳۳ نفر به وسیلهٔ یک بمب جاسازی شده در سال ۱۹۸۴ در یک فرودگاه به وسیلهٔ ارتش آزادیبخش تامیل کشته شدند و ۲ شهروند هندی به وسیلهٔ ببرهای تامیل نیز در سال ۱۹۹۱ جان باختند.در سال ۲۰۰۴ سونامی اقیانوس هند ساحلهای چنای را در نوردید و افراد زیادی را هم کشت و به طور ثابت خطر ساحلی را تغییر داد.

جغرافیای شهر چنای

چنای در ساحل جنوب شرقی هند و در گوشه شمال شرقی تامیل نادو واقع است. این شهر در فلات ساحلی واقع شده و به عنوان فلات ساحلی شرقی شناخته می شود. میانگین ارتفاع ۶ متر بوده و بالاترین نقطه ۶۰ متر یا ۲۰۰ فوت ارتفاع دارد. دو رودخانه از میان چنای می گذرد: رودخانه کوم در مرکز منطقه و رودخانه آدیار در جنوب منطقه. هر دوی این رودخانه ها با زباله ها و آلوده کننده های مربوط به منابع بازرگانی و داخلی آلوده شده اند. رودخانه آدیار نسبت به رودخانه کوم کمتر کثیف می باشد که آنهم به طور دوره ای به وسیلهٔ دولت ایالتی لایروبی و تمیز می شود. ناحیه محافظت شده آدیار تشکیل چندین گونه زیستگاه طبیعی از پرنده ها و حیوانات را داده است. کانال باکینگهام ۴ کیلومتر یا ۳ مایل در داخل سرزمین واقع شده و به صورت موازی تا ساحل امتداد داشته و متّصل به ۲ رودخانه می شود. نولاه اوتری در جریان شرق به غرب از میان شمال چنای گذشته و با کانال باکنگهام در پل بیسین تلاقی پیدا می کند.دریاچه های متعدّدی در ابعاد و اندازه های متغیر در غرب شهر واقع اند دریاچه تپه سرخ (Red hill) و دریاچه شولوارام آب مورد نیاز چنای را تأمین می کند. منابع آب زیرزمینی به طور زیادی شور مزه می باشند. منبع آب شور برای جمعیت شهر ناکافی است و از طریق بارانهای موسمی آب مورد نیاز دوباره پر می شود. تلاشهایی هم برای لوله کشی آب از دیگر منابع وجود دارد از قبیل ویرانام که محّلی غنی از آب در تامیل نادو است، که آنهم از رودخانه کریشنا تغذیه می گردد. اقدامات متناوب از قبیل اوسموسیس معکوس و جمع آوری آب باران نیز انجام شده. آب های زیرزمینی چنای نیز در حال حاضر به مزایده گذاشته شده اند تا برای ساختن کارخانه اوسموسیس معکوس (مخالف) با ظرفیت ۱۰۰ میلیون لیتر به ازای هر روز بکار آیند.زمین چنای متشکلّ از خاک رس، شیل و ماسه سنگ می باشد. شهر نیز بر مبنای زمین شناسی به ۳ ناحیه طبقه بندی شده است، مناطق شنی، مناطق خاک رسی و ناحیه سنگ های سفت و سخت نواحی شنی در طول کرانه های رودخانه و سواحل یافت شده اند. نواحی خاک رسی (گلی) بیشتر شهر را پوشش می دهد. مناطق سنگ سخت هم شامل گوئیندی و ولاچری، آرامباکام و قسمتی از سایداپت می باشد.در بعضی از مناطق شنی از قبیل تیرو وانمیور، آدیا روکوتیواکام، سانتومه، جرج تادون و باقی مانده (منطقه) ساحلی چنای، آب باران با سرعت از صافی رد می شود. در نواحی خاک رسی و سنگی، آب باران به آرامی از صافی رد می شود اما به وسیلهٔ خاک برای مدت زیادی نگه داشته می شود. نواحی خاک رس شامل بامبالام غربی آناناگار، کولاتور و ویروگامباکام می باشد.

آب و هوای شهر چنای

چنای دارای آب و هوای استوایی است و به همین دلیل دارای درجه حرارت فصلی متغّیر می باشد. همجواری آن با دریا باعث آب و هوای مرطوب و داغ برای آن ناحیه شده آنهم برای بیشتر طول سال بالاترین درجه حرارت در اواخر ماه مه و اوایل ژوئن و معمولاً بین ۳۸ درجه سلسیوس (۱۰۰٫۴ درجه فارنهایت) تا ۴۲ درجه سلسیوس (۱۰۷٫۶ درجه فارنهایت) می باشد. هر چند که بعضی اوقات دما تا ۴۵ درجه سانتیگراد بالا می رود. دمای متوسط در ماه ژانویه ۲۴ درجه سلسیوس (۷۵ درجه فارنهایت) است اما گاهی دما تا ۱۸ درجه سلسیوس (۶۴ درجه فارنهایت) تقلیل می یابد. حداکثر و حداقل دماهای ثبت شده به ترتیب عبارتند از: ۴۷۰۱درجه سلسیوس (۱۱۶٫۸ درجه فارنهایت) و ۱۵٫۸ درجه سلسیوس (۶۰٫۴ درجه فارنهایت).میزان بارش میانگین سالانه در حدود ۱۳۰۰ میلی متر (۴۷٫۲ اینچ) می باشد. بیشتر بارش سالیانه باران از بادهای موسمی شمال شرقی می باشد آنهم از میانه اکتبر تا میانه دسامبر. گاهی اوقات گردبادهای خلیج بنگال شهر را در می نوردد.

اقتصاد شهر چنای

چنای دارای مبنای اقتصادی گسترش یافته ای است. صنایع اصلی آن اتومبیل سازی، خدمات نرم افزاری، تولید سخت افزار و خدمات مالی می باشد. دیگر صنایع مهم شامل پتروشیمی و نساجی است. بندر چنای و بندر انور سهم زیادی در اهمیت این صنایع دارند. شهر دارای بازار بورس کامپیوتری می باشد که معروف بهبازار بورس مدرس است. چنای دارای چهارمین رتبه از لحاظ تولید ناخالص شهری در هند است.از اواخر دهه ۹۰ به بعد، توسعه نرم افزار و فرایند بازرگانی و اخیراً تولید، ظهوری تازه در اقتصاد شهر داشته چنای دارای بیشترین نرخ جذب برای خدمات فلات قاره بوده است آنهم براساس شاخص سال ۲۰۰۵ مربوط به جذب خدمات شهری تعاونی ها ارائه دهندگان خدمات نرم افزاری مانند اینفوسیس، TCS ویپرو، کوگنیزانت، Satyaو HCL، EDS، CSC، IBM، ورایزون، اکسنچر، سان مایکروسیستمز وHP در شهر نمایندگی دارند. IT Corridor در جاده قدیمی Mahabalipuram در جنوب شهر دارای چندین پارک نرم افزار است. Mahindra World City یک منطقه آزاد تجاری در حومه چنای است که یکی از بزرگترین پارک های نرم افزاری جهان در آن در حال ساخت است. شرکتهای چند ملّیتی ای مثل دل، موتورولا، سامسونگ، زیمنس، فلکس ترونیکس و فاکسکن در حال بررسی فرایند تأسیس کارخانجات تولیدی سخت افزاری الکترونیکی در اینجا می باشند و اریکسون و آلکاتل دارای تحقیق و توسعه و تسهیلات آن در شهر بوده اند و شرکت تگزاس اینسترومنتس تسهیلاتی در امر خط لوله شهر پدید آورده است.چنای پایگاهی برای ۴۸% از اجزای صنایع اتومبیل سازی هند بوده و ۲۹ درصد از صنعت کل وسایل نقلیه هند را تشکیل می دهد. شمار بزرگی از شرکت های اتومبیل در هند دارای پایگاهی در چنای می باشند. چندین شرکت جهانی اتومبیل سازی نیز از قبیل شرکت هیوندای موتور شرکت فورد موتور میتسوبیشی TVs و شرکت فورد موتور کاترپیلار دارای کارخانه تولیدی در این شهر می باشند. شرکت هیوندائی در فرایند تأسیس کارخانه تولید موتور در شهر کاملاً درگیر می باشد. شرکت نازااتو نیز به ساخت کارخانه ای با سرمایه گذاری ۲۵۹ میلیون دلاری اقدام نموده است.کارخانه وسایل نقلیه سنگین آ او دی به تولید وسایل نقلیه نظامی، شامل تانک رزمی، آرخون مشغول می باشد. کارخانه تولید واگن و لوکوموتیو به صنعت راه آهن هند کمک زیادی می کند.چنای مرکزی مهّم برای بانکداری و سرمایه گذاری اعتباری می باشد. در حال حاضر سه بانک ملّی مهم بانک های بازرگانی و بانک های مشارکتی در این محل واقع است. چندین بانک اعتباری بزرگ و شرکت بیمه دارای دفاتر سرپرستی در شهر چنای می باشند. اغلب بانک های هندی چند ملّیتی در این شهر واقع اند.دیگر تسهیلات تولیدی مهم از تولید کوچک تا تولیدات بزرگ صنعتی مثل پتروشیمی و کارخانجات خودرو در اینجا فعّالیت دارند. این شهر همچنین دارای صنعت وسایل یدکی و چرم می باشد. چنای همچنین میزبان صنعت تصویر متحرک و ضبط موسیقی می باشد که دومین شهر بزرگ در مورد صنعت سرگرمی می باشد.

جمعیت شهر چنای

ساکنان چنای «چنایتیس» نامیده می شوند. همان طور که در سال ۲۰۰۱، جمعیت آن ۲/۴ میلیون نفر بود، جمعیت کل آن با حومه حدود ۴/۶ میلیون نفر بود. جمعیت کل آن با حومه در حدود ۷ میلیون نفر در سال ۲۰۰۶ تخمین زده شده است.پراکندگی جمعیت در شهر به ازای هر کیلومتر مربع حدود ۲۴۴۱۸ نفر می باشد. نسبت جنسیت آن ۹۸۴ زن به ازای هر ۱۰۰۰ مرد می باشد که کمی بالاتر از میانگین ملّی ۹۳۴ می باشد. جمعیت شهر نیز براساس شرایط زندگی و رفاهی طبقه بندی شده است. متوسط سواد مردم ۸۰٫۱۴ است. که بسیار بالاتر از می زام ۵۹٫۵ درصد در کل کشور است. ۱۸ درصد جمعیت شهر در مناطق پایین شهر و خرابه ها زندگی می کنند.یکی از مشکلات که چنای با آن روبروست رشد بیش از حدّ جمعّیت بوده و موجب کمبود آب شده و افراد ساکن در آسمانخراش ها معمولاً راضی به این شرایط نیستند.

زبان مردم شهر چنای

اکثریت افراد ساکن در چنای تامیلی می باشند و به زبان تامیلی صحبت می کنند. افراد زیادی نیز به انگلیسی تکلّم می کنند؛ اغلب هنگام کار، تجارت و تحصیل، زبان تامیلی در چنای با بکار بردن لغات انگلیسی همراه است. همچنین میزان قابل توجّهی گویشور به زبان های مالایائی، تلوگو و اردو وجود دارد.

جاذبه های گردشگری شهر چنای

چنای، شهری است که هنر و صنعت را به هم پیوند داده است. شهری که مرکز موسیقی کلاسیک هند به شمار می آید و یکی از اصلی ترین مراکز اتومبیل سازی در کشور هند است. شهر چنای را از نظر میزان تولید ماشین آلات، دیترویت جنوب آسیا می نامند. اما این شهر تنها در موسیقی و صنعت خلاصه نمی شود. طبیعت بی نظیر چنای، چیزی است که گردشگران زیادی را به این شهر می کشاند. شهر چنای، مرکز ایالت تامیل نادو در هند است و از بزرگ ترین شهر های هند به شمار می آید. عمده شهرت شهر چنای به سواحل آن و برگزاری فستیوال های مختلف است. چنای مرکز فرهنگ و تمدن و رسوم هند است و جشن ها و مراسم های مختلفی در آن برگزار می شود. این شهر نه تنها مورد علاقه ی گردشگران، بلکه مورد علاقه ی کارگردانان هندی هم هست. از معروف ترین جاذبه های چنای می توان به سواحل شنی مارینا اشاره کرد. در شهر چنای می توانید از تنوع غذایی بالا و سالم آن لذت ببرید. غذاهایی که بیشتر آن ها شامل سبزیجات تازه هستند. جالب است بدانید فرودگاه بین المللی چنای، سومین فرودگاه پر رفت و آمد هند است که برای شهری به زیبایی چنای، چندان هم دور از ذهن نیست. با ساعد نیوز همراه باشید تا سری به جاذبه های شهر چنای در هند بزنید.

میالاپور

محدوده تاریخی چنای Mylapore اغلب به عنوان روح شهر نامیده می شود. یکی از قدیمی ترین بخش های مسکونی شهر، که عمدتا توسط برهمین ها ساکن شده، پر از فرهنگ است. در آنجا شما معبد برجسته چنای، معبد Kapaleeshwarar قرن 17th اختصاص داده شده به لرد شیوا پیدا کنید. سایر جاذبه های برتر شامل کلیسای جامع San Thome که در ابتدا توسط پرتغالی ساخته شده بود و معبد Ramakrishna Mutt معروف است. اعتقاد بر این، شاعر تامیل و سنت تیرووالووار، یکی از آیکونهای ادبیات تامیل، در قرن 1 پیش از میلاد در شهر میالاپور متولد شده اند. Storytrails یک تور پیاده روی تفریحی از Mylapore را انجام می دهد. جشنواره سالانه Mylapore در اوایل ماه ژانویه، قبل از Pongal برگزار می شود.

میالاپور

فورت سنت جورج

میراث شرکت هند شرقی بریتانیا که ساخت آن را در سال 1653 تکمیل کرد، فورت سنت جورج اکنون در مجلس قانونگذاری تامیل نادو و دبیرخانه است. همچنین شامل کلیسای بزرگ سنت مری است که یکی از قدیمی ترین کلیساهای باقیمانده ساخته شده توسط بریتانیا و موزه فورت است. موزه مجموعه ای از خاطرات نظامی، آثار، نقاشی ها و مصنوعات از دوره استعماری را نشان می دهد.
فورت سنت جورج

دادگاه عالی مدرس

واقع در نزدیکی فورت سنت جورج، در جورج تاون، دادگاه عالی مدرس، یکی از بزرگترین ساختمان های قضایی در جهان است. ساخته شده در سال 1892، آن دارای معماری قرمز Indo-Saracenic قرمز، با سقف نقاشی با شکوه و درهای شیشه ای رنگ آمیزی شده است. ممکن است از طریق دادگاه سرگردان باشیم و حتی در یک جلسه شرکت کنیم.

دادگاه عالی مدرس

بازار جورج

خطوط پر شده از جورج تاون توسط برخی از خیابان های خیابانی جذاب و بازارها، از جمله سبزیجات پرطرفدار، گل و بازار ادویه جات، اشغال می شوند. این منطقه، که در طول دوره استعمار به شهر سیاه شناخته می شد، توسط مردم محلی که برای خدمت و تجارت با انگلیسی ها در فورت سنت جورج آمدند، حل و فصل شد. این اولین حل و فصل شهر مدرس بود که از دهه 1640 شروع به گسترش آن کرد. این پر سر و صدا، هرج و مرج و لذت عکاس است! کاوش منطقه ای در این بازار جورج تاون ارائه شده توسط سحر و جادو چنای یا بازار پیاده روی پیاده روی ارائه شده توسط StoryTrails.

بازار جورج

ساحل مارینا

برای یک تجربه واقعی ساحل هند، به ساحل دریای مارینا در غروب خورشید بروید و از فضای کارناوال مانند غذاهای سرگرم کننده و استراحت های میان وعده لذت ببرید. ساحل که طولانی ترین ساحل شهری در هند است، از نزدیکی فورت سنت جورج شروع می شود و 13 کیلومتر (8.1 مایل) به سمت جنوب می رود. این با مجسمه های متعدد و آثار هنری خیره کننده شده است و مکان مهمی برای مردم محلی است. دهها هزار نفر از آن روزانه بازدید می کنند. فانوس دریایی، در انتهای جنوبی ساحل، برای گردشگران در اواخر سال 2013 باز شد. توجه داشته باشید که حمام کردن و شنا به عنوان جریان های قوی وجود ندارد.

ساحل مارینا

T. Nagar

بازار اصلی چنای، هرج و مرج T. Nagar جذب انبوه خریداران برای شکار برای تخفیف در همه چیز از تا saris به طلا. در آخر هفته ها در طول جشنواره (از ماه نوامبر تا پایان ژانویه) جمعیت می تواند به 2 میلیون نفر بی نظیر برسد! خیابان Ranganathan جایی است که اکثر اقدامات انجام می شود. سالن اجرای نمایش در محله (مانند کریشنا گانا سبحا، وانی مالال و برات کالچار) نیز در طول ماه جاری مدرسه موسیقی موسیقی، از اواسط دسامبر تا اواسط ماه ژانویه سالانه، بسیاری از نوازندگان مشهور کلاسیک را برگزار می کنند.
T. Nagar

خانه Vivekananda (Vivekananda Illam)

اختصاص داده شده به آموزگار معنوی معتبر Swami Vivekananda، Vivekananda خانه توسط سری راماکریشنا ریاضی نگهداری می شود و نمایشگاه دائمی در زندگی و فرهنگ هند است. یک اتاق مدیتیشن در طبقه دوم وجود دارد که سوامی پس از بازگشت خود از غرب در فوریه 1897 در آنجا باقی ماند. ساختمان سبک ویکتوریایی متمایز بیش از 150 سال سن است و در اصل برای ذخیره یخ ساخته شده است. سپس Biligiri Iyengar، مدافع دادگاه عالی مدرس، که آن را قلعه Kernan نامگذاری کرد، خریداری شد. خانه Vivekananda در مقابل Marina Beach در Triplicane واقع شده است.

خانه Vivekananda (Vivekananda Illam)

و در پایان...

چنای شهری زیبا اسـت کـه بـه عنوان دروازه ورود بـه جنوب هند محسوب می شود و فرهنگی متمایز بر اساس سنت هاي تامیل دارد. در عین حال این جا شهری مدرن و جهانی اسـت، با جمعیتی بسیار متنوع. برای مثال چشم انداز معماری این شهر شامل معابد باستانی زیبا درکنار ساختمان هاي بلند مدرن میشود.امیدواریم از خواندن این مطالب لذت ببرید با ساعد نیوز همراه باشید.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها