دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

دانشگاه / آموزش / نرم افزار /

چرا گاهی آنتن تلفن همراه ضعیف می‌شود؟ 

سه شنبه، 05 اسفند 1399
مشکل پرش آنتن گوشی بیشتر در موبایل های سامسونگ و گوشی های دو سیم کارت اتفاق می افتد. این مشکل ممکن است به دلایل مختلف ایجاد شود، در بازه زمانی های متفاوت ادامه پیدا کند و حتی بعد از مدتی به صورت خود به خود رفع شود.

اصلی ترین دلایل پرش آنتن گوشی اندروید و آیفون چیست؟

مهم تر از اینکه به دلایل پرش آنتن گوشی توجه کنید، باید حواستان به آلارم هایی که گوشیتان می دهد باشد! البته منظورمان از آلارم های گوشی، همان هشدار ها یا نوتیفیکیشن ها نیست. گاهی اوقات گوشی های هوشمند دقیقا مانند انسان ها که مریض می شوند، نشانه هایی را بروز می دهند تا بگویند که حالشان خوب نیست اما از آنجایی که ما توجه خاصی به این علائم نداریم و البته اطلاعات کاملی هم در این زمینه نداریم، متوجه این هشدار ها نمی شویم.

تنها زمانی می فهمیم یک جای گوشیمان میلنگد، که یکی از کارهایمان عقب بیوفتند و یک اختلال جدی به وجود آمده باشد. در صورتی که مشکلات رایج مانند پرش تصویر گوشی، قطع و وصل شدن صدای موبایل و پرش آنتن از مواردی هستند که اکثرا در بلند مدت پیش می آیند.

خراب شدن سیم کارت به دلایل مختلف مانند تحت فشار بودن یا کثیف شدن

اگر قبلا گوشیتان خیس شده و از روش هایی مانند قرار دادن گوشی در کیسه برنج برای خشک کردن آن استفاده کرده اید یا در کل گوشی موبایل را در شرایط خاصی قرار داده اید به این مورد شک کنید که شاید سیمکارت شما کثیف شده باشد یا اینکه تحت فشار قرار گرفته باشد.

اگر ظاهر سیمکارتتان کاملا تغییر کرده و خودش همه چیز رو لو می دهد، این نشانه را جدی بگیرید. می توانید برای اینکه از سلامت سیمکارتتان اطمینان پیدا کنید، از یک گوشی دیگر برای تست سلامت سیمکارت استفاده کنید. گاهی اوقات تمام مشکلات آنتن گوشی، مربوط به سیمکارت است. البته فرسوده شدن اسلات سیمکارت گوشی هم می تواند در نشناختن سیمکارت موثر باشد.

تغییر در تنظیمات شبکه گوشی و عوض کردن شبکه های 2G, 3G و 4G

به هم خوردن تنظیمات شبکه گوشی یا انتخاب یک شبکه نامناسب می تواند باعث کاهش آنتن گوشی و پرش آنتن شود. بهترین راه حل برای جلوگیری از پرش آنتن به دلیل عوض کردن شبکه های مختلف این است که اجازه بدهید گوشی موبایل به صورت خودکار، بهترین شبکه و نزدیکترین سیگنال های آنتن موجود را پیدا کنید. برای این کار کافیست به گزینه ی Mobile Networks در قسمت تنظیمات گوشی مراجعه کنید و روی یکی از اپوراتور ها تب بزنید سپس گزینه ی Select Automatically را انتخاب کنید.

مشکلات سخت افزار آنتن دهی مانند مدار آنتن گوشی و قطعات آن

اگر از قاب گوشی استفاده نمی کنید و فکر می کنید ممکن است گوشی موبایل دچار ضربه شدیدی شده باید این احتمال وجود دارد که آنتن اصلی گوشی که اصلی ترین بخش مدار آنتن است دچار مشکل شده باشد. وظیفه اصلی آنتن گوشی جذب و دفع امواج و فرکانس هاست. اصلی ترین نشانه های خرابی آنتن گوشی ضعف شدید آنتن و در مواقعی عدم آنتن دهی است.

البته سلامت قطعات دیگر مانند سوئیچ آنتن در آنتن دهی گوشی موثر است و قطعات دیگر مانند آی سی PF، آی سی RF و VCO باید سالم باشند تا آنتن دهی به شکل درست انجام شود.

با توجه به اهمیت سلامت قطعات سخت افزاری، می توانید با مراجعه به تعمیرکاران متخصص و حرفه ای، مطمئن شوید که مشکل پرش آنتن گوشی به قطعات سخت افزاری مربوط است یا نه!

14 روش برای تقویت آنتن موبایل

در ادامه به 14 روش برای تقویت آنتن موبایل پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

1. به روز رسانی نرم افزار

آیا شما هم پیام هایی که راجع به به روزرسانی نرم افزار هستند را دریافت می کنید؟ معمولا این پیام ها می گویند که گوشی شما به کدام آنتن مخابراتی وصل می شود. به طور ایده آل شما باید همیشه این پیام ها را جدی بگیرید و گوشی را به روزرسانی کنید. اما اگر خیلی وقت است که این پیام آپدیت برایتان نیامده است، از تنظیمات گوشی می توانید گوشی موبایلتان را به روزرسانی کنید. بدین ترتیب شما اولین گام برای تقویت آنتن موبایل خود را برداشته اید.

2. خاموش کردن سرویس های غیرفعال

سرویس هایی مانند وای فای، بلوتوث و ارتباط حوزه نزدیک (ارتباط NFC) گاهی می توانند باعث ایجاد مشکلاتی برای آنتن گوشی شوند؛ چراکه این سرویس ها تلاش می کنند از طریق سرویس خودشان پیام یا تماسی را برقرار کنند یا به گوشی های دیگر اجازه می دهند از پهنای باندی که برای آنتن گوشی یا اینترنت سریع نیاز است استفاده کنند. پس برای تقویت آنتن موبایل اگر به این خدمات نیاز ندارید، آن ها را خاموش کنید.

3. تغییر تنظیمات داده تلفن همراه

گاهی شبکه 4G LTE که به آن وصل هستید کند کار می کند. درحالی که شبکه 3G با اینکه از نظر تکنیکی کندتر کار می کند، اما گاهی گزینه بهتری نسبت به 4G است. پس اگر اینترنت 4G دارید و کند کار می کند، آن را غیرفعال کنید. با غیرفعال کردن 4G گوشی به طور خودکار به شبکه 3G وصل می شود.

4. خاموش و روشن کردن حالت پرواز

اگر آنتن گوشیتان پریده است یا اینترنتتان ضعیف کار می کند، یک بار حالت پرواز (Airplane mode) را خاموش و روشن کنید. این کار باعث می شود که گوشی تلفن همراه یکبار دیگر به سرویس اینترنت یا مخابرات وصل شود. بنابراین اگر جایی هستید که به آنتن مخابرات نزدیک هستید و مطمئنید سیگنال خوب است، برای تقویت آنتن موبایل یکبار حالت هواپیمای گوشی را خاموش کنید و بعد از 30 ثانیه روشن کنید تا گوشی مجبور به اتصال دوباره به سرویس اینترنت همراه شود.

5. انتخاب دستی اپراتور شبکه اینترنت

این گزینه تنها برای گوشی های اندرویدی فعال است. برای انتخاب دستی اپراتور اینترنت همراه اول به قسمت زیر بروید:

بخش تنظیمات > یافتن شبکه های موبایل > اپراتورهای شبکه

گوشی تمامی شبکه های موجود در اطراف شما را اسکن می کند. شبکه ای که قوی تر است و به شما هم نزدیکتر است را انتخاب کنید.

6. بررسی سیم کارت

گاهی اوقات با اینکه سیم کارت را درست در اسلات گذاشته اید، اما باز هم آنتن گوشی خوب کار نمی کند. برای تقویت آنتن موبایل یک بار سیم کارت را از جای خود بردارید و دوباره جا بزنید. اگر حس کردید سیم کارت سر جای خود کمی حرکت می کند، مشکل از اسلات سیم کارت است. برای حل این مشکل، گوشی را پیش یک تعمیرکار ببرید.

7. بازگشت به تنظیمات کارخانه

اگر فکر می کنید مشکل از گوشی است، آخرین راه ریست کردن آن یا بازگشت به تنظیمات کارخانه است. اما پیشنهاد می دهیم ابتدا تمامی راه های ذکر شده در این مقاله را امتحان کنید بعد به سراغ ریست کردن گوشی بروید؛ چراکه با بازگشت به تنظیمات کارخانه تمامی اطلاعات و برنامه هایی که روی گوشی دارید پاک می شوند. به عبارتی گوشی به حالت اولیه اش هنگام خرید باز می گردد. پس قبل از ریست کردن تلفن همراهتان، از تمامی اطلاعاتی که درون گوشی دارید یک نسخه بکاپ تهیه کنید.

8. چند طبقه بالاتر بروید

آنتن گوشی همراه و همچنین داده تلفن همراه در طبقات بالاتر سیگنال قوی تری دارند. پس اگر طبقه همکف هستید و نمی توانید موانع سر راه سیگنال ها را بردارید (مانند ساختمان های بزرگ، درخت ها و غیره)، پس چند طبقه بروید بالا تا آنتن قوی تری داشته باشید.

9. به پنجره نزدیک شوید

سیگنال آنتن موبایل یا داده اینترنت وقتی مانعی سر راهش نباشد راحت تر می تواند وارد ساختمان شود؛ موانعی مانند آجر و سیمان و ورقه های فولادی و غیره. بنابراین آنتن گوشی کنار پنجره ها که مانعی نیست قوی تر است و سیگنال بهتری دارد. اگر کنار پنجره هم سیگنال گوشی بهتر نشد، از ساختمان خارج شوید. مطمئنا خارج از ساختمان سیگنال بهتری از آنتن مخابرات دریافت می کنید.

10. درخت ها، تپه ها و کوه ها

درخت و تپه موانعی قوی برای دریافت سیگنال آنتن گوشی تلفن همراه هستند، به خصوص در تابستان و به علت انبوه برگ ها. مطمئنا نمی توانید کوه را جا به جا کنید یا درخت سرسبزی را قطع کنید. به شما راه حل دیگری را برای تقویت آنتن موبایل پیشنهاد می دهیم که ممکن است کمی هزینه بر باشد، اما کاربردی است. بهترین راه تهیه یک ریپیتر یا تکرارگر است. تکرارگر می تواند سیگنال ضعیف تلفن همراه درون خانه را قوی کند. یک ریپیتر سیگنال گوشی تلفن همراه می تواند سیگنال ضعیف را تا 32 برابر قوی تر کند.

11. فاصله زیاد از برج مخابرات

ممکن است فاصله تان از برج مخابرات یا آنتن های اینترنت همراه زیاد باشد. بنابراین طبیعی است که آنتنتان ضعیف باشد. پس اگر جا به جایی منزل یا محل کارتان مشکل است که مطمئنا کار مشکلی است، پس بهترین راه می تواند خرید یک ریپیتر (تکرارگر) باشد. تکرارگر می تواند سیگنال های ضعیف را دریافت کند و آن را قوی کند و در دسترس شما قرار دهد.

12. مسدود کردن آنتن گوشی

گوشی های اولیه را یادتان است؟ گوشی های بزرگ و زمختی که یک آنتن بزرگ هم داشتند. این آنتن ها با اینکه باعث می شدند گوشی خوش دست نباشد، اما آنتن خوبی برای گوشی فراهم می کردند. گوشی های امروزی هم آنتن دارند با این تفاوت که درون گوشی جای گذاری شده اند. اگر اطلاع نداشته باشید که چگونه گوشی را در دست بگیرید، ممکن است جلوی این آنتن داخلی را بگیرید و طبیعتا آنتن گوشی یا اینترنت ضعیف می شود. اینکه این آنتن داخلی کجای گوشی قرار دارد، به مدل گوشیتان بستگی دارد. با یک جستجوی ساده می توانید متوجه شوید که آنتن گوشی شما کجا قرار گرفته است. پس سعی کنید مانع دریافت سیگنال این آنتن داخلی نشوید.

13. تغییر دکوراسیون

وسایل و اشیا در خانه می توانند مانع دریافت سیگنال قوی برای اینترنت و آنتن گوشی باشند؛ وسایلی مانند یخچال فریزر، کابینت و کمدهای فلزی، آبشارهای مصنوعی و دکوری. آسانترین راه برای تقویت آنتن موبایل کمی تغییر دکوراسیون است! با جا به جا کردن موانع بین گوشی تلفن همراه و جایی که سیگنال وارد ساختمان می شود، مشکل ضعیف بودن آنتن گوشی را حل کنید.

14. استفاده از وای فای (WFi)

اگر تمامی راه های بالا را امتحان کردید و باز هم سیگنال داده اینترنت گوشی تلفنتان بهتر نشد، از مودم وای فای استفاده کنید. استفاده از WiFi بهترین راه برای شمایی است که تمامی راه های بالا را امتحان کردید.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز شنبه 15 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
تبدیل پایان نامه به مقاله آی اس آی
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان
هزینه استخراج مقاله ISI از پایان نامه
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی