به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ساعد نیوز به نقل از فارس، به تازگی در برخی سایت های خبری، پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی بیانیه ای منتسب به میرحسین موسوی منتشر شده است.
در این نامه میرحسین موسوی با اشاره به «غمنامه ای که همچنان در سوریه ادامه دارد» نوشته است: «گناه بزرگ حکومت ما دست بردن در حقیقت معانی است. هر نام پرشکوهی به ننگین ترین جرائم تعلق می گیرد. دفاع از حرم که به معنای حراست از قلب مومن در مقابل کمترین گرایش به ستمگران است، به خون ریختن در سرزمین های بیگانه برای تحکیم پایه های رژیمی کودک کش اطلاق می شود. او «میلیون ها مهاجر و صدها هزار کشته در سوریه، بدنامى حزب الله لبنان، پیدایش داعش، جنگ هاى قومى و قبیله اى در یمن و گرایش کشورهاى عربى به پیوند با اسرائیل و شعار هلال شیعى» را «شاهد شوم بودن نیات این کجروى» دانسته و افزوده است: «مصیبت هاى ناشى از این اقدامات برای ایران و منطقه همه از یک خطاى بزرگ ریشه مى گرفت و آن دست بردن در مضمون حقیقى خواست ملت ها بود. مردم تشنه آن اند که آزاد باشند و خود برگزینند و این انتخاب آنان قطعا به نفع بشریت به طور عموم، با هر ایده و ایمانى، و به سود منافع ملى و حاکمیت مردم خواهد بود».
بر همین اساس و به دنبال واکنش ها و بازتاب ها به این نامه منتسب به میرحسین موسوی،گفت وگویی با منصور آرامی نماینده مجلس شورای اسلامی انجام داده ایم.
*آقای آرامی بفرمایید که اساسا داعش چگونه شکل گرفت؟
داعش یک جریانی بود که توسط آمریکا جهت ایجاد اختلاف در میان مذاهب در منطقه غرب آسیا و به ویژه تجزیه کشورهای اسلامی تشکیل شد. در منابع خود آمریکایی ها و سران آمریکایی آمده است که در آن خود آمریکایی ها به ایجاد داعش اعتراف کرده اند و اگر ایران با داعش در خارج از مرزهایش مقابله نمی کرد، یقیقناً امروز داعش در داخل ایران بود و اقدامات تروریستی انجام می داد.
داعش فتنه ایجاد شده توسط آمریکا بود که جمهوری اسلامی ایران جهت تأمین امنیت خود و منطقه و به ویژه ایجاد ثبات در منطقه غرب آسیا وارد میدان شد و به مقابله با داعش پرداخت.
*شهیدان قاسم سلیمانی و سردار همدانی چه نقش کلیدی و تعیین کننده ای در نابودی داعش ایفا کردند؟
رشادت ها و جان فشانی های این دو بزرگوار و همچنین سایر مدافعان حرم در مقابله و سرکوب جریان های تروریستی موجب شد تا امروز داعش در منطقه بیش از هر زمان دیگری مضمحل شود و محلی از اعراب نداشته باشد.
*برخی تحلیلگران در بازتاب های نامه منتسب به میرحسین موسوی معتقدند که وی از مقابله با داعش ناراحت است و با این نامه قصد تخطئه مقابله با این گروه تروریستی را داشته است، به نظر شما چه نگاهی منجر به چنین موضع گیری می شود؟
معتقدم نباید به داعش از منظر سیاسی نگاه کرد؛ داعش یک فتنه ای بود که توسط دشمن درجه یک جمهوری اسلامی ایران، یعنی آمریکا تشکیل شد و ضرورت دارد که جمهوری اسلامی ایران با این جریان ها مقابله کند. به نظر می رسد این جریان ها از منظر سیاسی به مقابله با داعش نگاه می کنند؛ برخی از مسائل، کاملاً امنیتی است و نگاه سیاسی به مسائل امنیتی اشتباه است.
ایجاد اختلاف و تفرقه بین کشورهای اسلامی یک موضوع امنیتی است، نباید به این موضوعات از منظر سیاسی نگاه کرد؛ اگر داعش رها شود تحرکات و اقدامات تروریستی و خرابکانه خواهد داشت؛ پشت صحنه همه این ها هم آمریکاست. داعش که با پوشش اسلام دست به جنایات و اقدامات تروریستی می زند مورد حمایت لابی صهیونیستی-آمریکایی است تا صهیونیست ها و استکبار در منطقه تقویت شوند.