به گزارش سایت خبری ساعد نیوز،آمپر بنزین به شما اعلام می کند که ماشینتان چقدر بنزین در باک دارد تا به موقع آن را پر کنید و در جاده و خیابان نمانید. اما اگر آمپر بنزین ماشینتان خراب باشد و اطلاعات صحیح به شما ندهد چه؟ باعث می شود بنزینتان هدر رود. این اشکال ممکن است چندان جدی به نظر نرسد، اما هدر رفتن بنزین عواقب بلندمدتی را برای ماشینتان در پی دارد که از آن میان می توان به فرسودگی پمپ سوخت و داغ شدن بیش از حد آن اشاره کرد.
اگر بنزین ماشین کم باشد و آمپر به شما اعلام نکند، باعث می شود که پمپاژ سوخت ماشین رسوبات را جذب کند و در نتیجه فیلتر و انژزکتورهای سوخت مسدود شوند و یا فشار پمپاژ سوخت بالا برود.
اگر آمپر بزنین ماشین شما هم دچار اشکال است، باید ریشه ی مشکل را شناسایی کنید و سپس برنامه ای برای تعمیر آن بریزید. در ادامه با ما همراه باشید تا با رایج ترین علل خرابی آمپر بنزین و نحوه ی شناسایی آنها آشنا شوید.
علت کار نکردن آمپر بنزین
از آنجایی که سیستم آمپر بنزین از اجزای مختلفی تشکیل شده است، لذا کار نکردن آن ممکن است به وجود اشکال در هر یک از این قطعات مربوط باشد:
سیستم آمپر بنزین از سه قسمت مدار، فرستنده و آمپر تشکیل می شود که اختلال در هر یک در نهایت به اختلال در کل سیستم آمپر منجر خواهد شد.
- اندازه گیر یا آمپر: ابزاری که آنچه که در باک خودرو و واحد فرستنده اتفاق می افتد اندازه می گیرد، اندازه گیر آمپر نام دارد. در برخی از خودروها، آمپرهای بنزین به طور مستقیم به وسیله بازخوردهای ولتاژی که از سوی واحد اندازه گیر فرستاده می شود، کنترل می گردند؛ در حالی که در برخی دیگر از آمپرها، خود آمپر اطلاعات ولتاژی را از واحد فرستنده دریافت می کند.
- مدار: مدار آمپر، فرستنده و اتصال به زمین را متصل می سازد. لازم است بدانید که اغلب واحدهای فرستنده در سیستم های مدرن دارای سیستم الکتریکی برای اتصال به زمین هستند.
- فرستنده: فرستنده در واقع شامل بخش هایی مانند فیلتر سوخت، پمپ سوخت، شناور سوخت و نگه دارنده سوخت است که ولتاژ ورودی را کنترل می نماید. اختلال در این سیستم به منزله اختلال در کارکرد آمپر است.
چنانچه در عملکرد هر یک از این اجزا مشکلی پیش آید، کل سیستم آمپر نمی تواند به خوبی راننده را از میزان بنزین موجود در باک آگاه سازد.
برای تعمیر آمپر بنزین خودرو می بایست در ابتدا علت کار نکردن سیستم را بیابید و سپس نسبت به رفع مشکل در هر یک از قطعات اقدام نمایید.
چگونگی تعمیر آمپر بنزین خودرو
برای آنکه بتوانید اقدامات لازم برای تعمیر آمپر بنزین خودرو را انجام دهید، در ابتدا می بایست علت کار نکردن سیستم آمپر را تشخیص دهید. پس در ابتدا باید سه قسمت اصلی سیستم آمپر را بررسی کنید:
تست آمپر خودرو
به منظور تست آمپر خودرو می بایست مولتی متر را روی ۲۰ دی سی ولت تنظیم کرده و سپس به بررسی سیم کشی آمپر بپردازید. چنانچه ولتاژ دریافتی از آمپر ۱۲ یا بیشتر باشد، در آمپر مشکلی وجود دارد که باید آن را تعمیر نمایید. اما در صورتی که ولتاژ کمتر از ۱۲ بود، می بایست موارد دیگر را مورد بررسی قرار دهید.
تست فرستنده
برای تست فرسنده خودرو باید در ابتدا باک را از بنزین پر کنید. بعد باید از یک مولتی متر استفاده کرده و مقاومت آن را بسنجید. برای اطلاع از عدد مناسب مقاومت باید به دفترچه راهنمای خودرو مراجعه نمایید، چرا که نمی توان عدد یکسانی را برای تمامی خودروها اعلام نمود.
تست مدار
به دقت سیم کشی های موجود در مدار را بررسی نمایید و در صورت پوسیدگی و فرسودگی، آن را تعویض نمایید تا مشکل عدم کارکرد صحیح آمپر خودرو برطرف شود. برای تعمیر آمپر بنزین خودرو اگر مشکل خوردگی سیم حاد بود، بهتر است به یک متخصص حرفه ای در این زمینه مراجعه نمایید.
چنانچه تست هر یک از موارد فوق شما را به نتیجه ای نرساند، می توانید از روش زیر نسبت به تعمیر آمپر بنزین خودرو اقدام نمایید.
برای تعمیر آمپر بنزین خودرو به این ابزار نیاز دارید:
- مولتی متر
- پاک کننده الکتریکی
- محلول پاک کننده بنزین
- دفترچه راهنمای خودرو
اولین قدم برای تعمیر آمپر بنزین خودرو این است که دفترچه راهنمای خودرویتان را مطالعه فرمایید. دفترچه راهنمای خودرو می تواند اطلاعات جامعی را در خصوص اجزای مختلف خودرو و حتی تعمیر آن ها در اختیارتان قرار دهد.
در قدم بعدی باید جعبه فیوز را باز نمایید و وضعیت پنل آمپر بنزین را بررسی کنید. با بررسی این قسمت می توانید قطعات معیوبی ر که نیاز به تعویض دارند شناسایی کرده و آن ها را با قطعه ای نو تعویض نمایید؛ و یا اگر زنگ زدگی و خوردگی وجود داشت، می توانید با محلول های پاک کننده آن قسمت را پاکسازی نمایید. البته توجه داشته باشید که بهترین راه این است که برای رفع این مشکل به یک متخصص مراجعه نمایید و تعمیر آمپر بنزین خودرو را به دست او بسپارید.
4 هفته پیش
2 ماه پیش
9 ماه پیش
10 ماه پیش
10 ماه پیش
11 ماه پیش
2 سال پیش
2 سال پیش
2 سال پیش
2 سال پیش