به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، اگر سفیدی یک یا هر دو چشم کودک و لبه پایین پلک او قرمز باشد احتمالا دچار عفونت چشم شده است. همانطور که سیستم بدن کودک سعی در مبارزه با عفونت دارد، از چشم اشک می آید و ورم می کند. در صورت مشاهده علائم عفونت چشم، بلافاصله به پزشک کودک مراجعه کنید. برای جلوگیری از گسترش میکروب ها و جلوگیری از عوارض نادر عفونت پلک و بافت نرم اطراف چشم بلافاصله به درمان عفونت بپردازید.
با ما همراه باشید تا با کمک درمان های خانگی به مبارزه با عفونت چشم ها برویم.
داروهای خانگی برای عفونت چشم کودکان
در این جا برخی از دارو های خانگی مؤثر برای عفونت چشمان فرزندتان ذکر شده است:
- آب را بجوشانید و یک چای کیسه ای را برای چند دقیقه در آن قرار دهید. کیسه چای را بردارید و آن را بچلانید تا آب اضافی از آن خارج شود. آن را روی پلک های فرزندتان قرار دهید تا درد و سوزش را آرام کند.
- مقداری نمک به آب جوش اضافه کنید و بگذارید خنک شود. یک پنبه درون مخلوط بیاندازید و آن را برای تسکین دادن، روی پلک های فرزندتان قرار دهید.
- شیر مادر نیز داروی مؤثر شگفت آوری است؛ چرا که خواص درمانی ضد باکتریایی دارد. با استفاده از یک قطره چکان تمیز، دو قطره از شیر مادر را بر قسمت آسیب دیده اطراف چشم فرزندتان بریزید.
- مقداری گل یاسمن را در طول شب در آب خیس کنید. با استفاده از قطره چکان، مایع را روی چشم آسیب دیده بریزید. گل یاسمن خاصیت خنک کنندگی دارد.
- روغن بابونه نیز در درمان عفونت چشم مؤثر است. چندقطره از روغن بابونه را در ظرف آب جوش بریزید و اجازه دهید خنک شود. با استفاده از یک توپ پنبه ای، از مخلوط روی چشم آسیب دیده استفاده کنید.
- اگر عفونت چشم به دلیل انسداد مجرای اشکی است، ناحیه بین چشم و بینی را به آرامی ماساژ دهید.
- عفونت باکتریایی چشم فقط با پماد یا قطره های آنتی بیوتیک می تواند درمان شود. با این حال می توانید ترشحات زرد چسبنده اطراف چشم نوزاد را با قطره چشم ، تمیز کنید.
- از کمپرس گرم بر روی چشم کودک برای کاهش سوزش و تورم استفاده کنید.
شستن و ضد عفونی کردن دست های خود قبل و بعد از دست زدن به چشمان عفونی فرزندتان، بسیار مهم است.
البته دارو های خانگی ذکر شده مؤثر هستند اما همیشه بهتر است در هنگام بروز عفونت چشم کودکان ، با پزشک متخصص اطفال خود مشورت کنید. در چنین مواقعی، فرزندتان را دور از کودکان دیگر قرار دهید.