دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

جامعه /

داروی ۲۴ ساعته برای پیشگیری از کرونا 

شنبه، 25 مرداد 1399
کد خبر: 96888
ساعد نیوز: گروهی از متخصصان علوم پزشکی در آمریکا نوعی اسپری بینی ارائه کرده‌اند که به گفته آنان می‌تواند از ورود ویروس کرونا به دستگاه تنفسی بدن جلوگیری کند.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از ایسنا، گروهی از متخصصان علوم پزشکی در آمریکا نوعی اسپری بینی ارائه کرده اند که به گفته آنان می تواند از ورود ویروس کرونا به دستگاه تنفسی بدن جلوگیری کند.

این متخصصان می گویند که اثر این دارو برای ۲۴ ساعت در بدن می ماند.

کارشناسان تیم "یوسی سان فرانسیسکو" در پژوهشی با همکاری یک پروفسور آلمانی که نتایج آن در پلاتفرم علمی "bioRxiv" منتشر شده، اسپری بینی جدیدی را معرفی کرده اند که به گفته آن ها می تواند مانع از ابتلا به ویروس کرونا شود.

به گزارش رسانه های آلمان، پتر والتر، بیوشیمیست آلمانی ساکن برلین نیز در این تیم تحقیقاتی حضور دارد.

پروفسور والتر در این باره می گوید: ما داروی جدید AeroNabs را معرفی کردیم.

او در مصاحبه ای با یک شبکه تلویزیونی آلمان درباره این دارو چنین توضیح می دهد: این نام را برای داروی جدید به این دلیل انتخاب کردیم که مولکول های این دارو را به آئروسل (ذرات معلق در هوا) تبدیل کردیم و توانستیم از این طریق غبار ابر مانندی را تولید کنیم که در صورت استنشاق می تواند به طور عمیق وارد ریه ها شود. در آنجا مولکول های این دارو می توانند پیش از نفوذ ویروس به سلول های بدن به آن حمله کنند و آن را از بین ببرند.

پروفسور والتر که تا کنون بارها نامزد دریافت جایزه نوبل در زمینه پزشکی شده است، امیدوار است که استفاده از این دارو بتواند ۲۴ ساعت از بدن در مقابل ویروس محافظت کند.

تیم علمی والتر مولکول های پروتئین مصنوعی را در آزمایشگاه تولید کرده اند که شبیه به سلول های به اصطلاح نانو هستند. آنها می توانند عوامل بیماری زا را به نوعی گول بزنند. این نوع سلول های نانو در بدن برخی از شترها و لاماها نیز دیده می شوند. تلاش کارشناسان این است که این مولکول ها را روی سطح تاج مانند ویروس کرونا مستقر و از این طریق آن را غیر فعال کنند.

والتر می گوید: این مولکول ها دارای نقاط اتصالی هستند که از طریق آنها می توانند به ویروس بچسپند. او همچنین می افزاید که پس از منفعل شدن ویروس، این مولکول ها آنها رها نمی کنند و از این طریق ویروس به طور کامل غیرفعال می شود.

برای روشن شدن اثربخشی نتایج این تحقیق پروفسور والتر به مراحل تکثیر ویروس کرونا در بدن در دوره ابتلا به بیماری کووید۱۹ اشاره می کند و می گوید که این ویروس از طریق حفره های بینی وارد بدن می شود. در آنجا به سلول های بدن انسان حمله و سپس به اعماق ریه ها نفوذ می کند و در آنجا شروع به تکثیر می کند.

این پروفسور تاکید می کند: تا زمانی که بتوانیم ویروس را در حفره بینی متوقف کنیم، این دارو (AeroNabs) خوب عمل خواهد کرد. این دست کم آن چیزی است که ما به آن امیدواریم و در جهت عملی کردن آن برنامه ریزی می کنیم.

تشابه با تولید انسولین

بنابر گزارش دویچه وله، تیم تحقیقاتی پروفسور والتر امیدوار است که این دارو تا زمانی که واکسن مقابله با ویروس کرونا در دسترس باشد، بتواند به طور قابل توجهی از بدن انسان در مقابل حمله ویروس کرونا محافظت کند.

والتر می گوید: تهیه و تولید این مولکول ها در مقادیر زیاد آسان است و در صورت عدم وجود عوارض جانبی بالینی، این اسپری به خوبی می تواند کاربرد وسیعی را داشته باشد.

یکی دیگر از مزایای این دارو از دید والتر در نحوه تولید آن است. او می گوید که تولید این دارو شبیه به انسولین است. به گفته این کارشناس اگر AeroNabs در آزمایش های بالینی تاثیر خود را نشان دهد، ممکن است که ظرف چند ماه آینده به بازار عرضه شود. پروفسور والتر می گوید: ما در حال صحبت با تولیدکنندگان هستیم.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب
رونمایی از فرزند پسر دیده نشده و بزرگ مرحوم مهرداد میناوند/ چقد شبیه پدرشه +عکس
رپر سرشناس در تهران بستری شد + جزئیات
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب در چند ثانیه
اولین تصاویر از لحظه اهدای انگشتری خاص توسط رهبر معظم انقلاب به وحید شمسایی
نگاهی به تغذیه مدرسه ساده و سالم پناه و نبات دخترای شاهرخ استخری در بلژیک+عکس/ مثل همیشه مقوی و مفید
ترجمه تخصصی متن
عشق و حال شبانه با خودروی پلاک دولتی کار دست آقای راننده داد! / راننده از صحنه تصادف گریخت + فیلم
رونمایی از جیمی جامپ پرورترین ورزشگاه لیگ برتری ایران/ یک بادیگارد در حد یاسین چوکو محافظ لیونل مسی برای اینجا لازمه +فیلم